Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jammerbugt Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 02-07-2018

Rådgiver til sygedagpengevisitationen

Jobcenter Jammerbugt søger en meget erfaren rådgiver til vores sygedagpengevisitation, med tiltrædelse snarest muligt. Stillingen er forankret i Job-, og udviklingsteam, hvor du bliver en del af et selvstyrende team, som i forvejen består af 3 erfarne ydelsesrådgivere.

Sygedagpengevisitationen blev etableret i marts 2018, og der er derfor tale om en forholdsvis nyoprettet stilling, hvorfor der i høj grad stadig er mulighed for medindflydelse og tilrettelæggelse af funktionen. Den overordnede opgave er dog at sikre en langt tidligere, styrket og bedre kvalificeret indsats overfor de ny-sygemeldte borgere.

I Jobcenter Jammerbugt arbejder vi ud fra en strategi og tilgang til vores borgere om, at indsatser og indhold skal give mening. Vi deltager derfor i flere forskellige frikommuneforsøg, bl.a. i forhold til fritagelse for LÆ285, hvor vi i stedet har mulighed for at rekvirerer lægelige oplysninger fra borgers behandlingssted. Derudover er vi også frikommune i forhold til formkrav ved de lovpligtige samtaler. Dette betyder bl.a., at vi selv bestemmer hvilke omdrejningspunkter der skal være i samtalerne, og at vi i samarbejde med borgerne tilrettelægger et individuelt samtaleforløb som tager udgangspunkt i den enkelte borgers situation – job og helbredsmæssigt – således at borgerne hurtigst muligt bringes til selvforsørgelse igen.

Jammerbugt Kommunes vision er, at understøtte at fastholde borgerne i beskæftigelse. I Jobcenter Jammerbugt arbejder vi i selvstyrende teams, hvorfor der er en høj grad af selvstændighed og medindflydelse i det daglige arbejde, og derfor ikke langt fra ord til handling. Tilgangen til borgerne er altafgørende for os, og derfor arbejder vi efter en strategi der betyder, at vi møder borgeren i øjenhøjde og med respekt, at vi gør det der giver mening ud fra et helhedsorienteret og motiverende syn, at vi indgyder til medinddragelse og medansvar i egen sag, og at vi arbejder med empowerment og progression.

Vi forventer, at du

 • er uddannet socialrådgiver, socialformidler el.lign. og har erfaring i at arbejde med sygedagpengelovgivningen
 • er motiveret for, og har lyst til at arbejde efter ovenstående strategi
 • har en åben, ærlig, direkte og tillidsfuld kommunikationsform
 • kan arbejde selvstændigt, systematisk og målrettet
 • kan bidrage positivt til teamarbejdet
 • er god til at samarbejde med en lang række samarbejdspartnere
 • tør tænke ud af boksen
 • har mod på, og ikke mindst lyst til, at være med til at forme visitationen og tilrettelægge din egen funktion.

Vi tilbyder
 • en forholdsvis nyoprettet stilling, hvor du får mulighed for at være med til at forme sygedagpengevisitationen og tilrettelægge din egen funktion
 • et velfungerende selvstyrende team, hvor der er høj grad af medindflydelse og medansvar, og hvor du bliver en vigtig del af den videre udvikling og indsats på området
 • faglig sparring fra kollegaer og faglig koordinator
 • sparring med jobcenterets psykologer, lægekonsulent og misbrugsbehandlere
 • supervision efter behov.

Løn og ansættelse
Stillingen er på 37 timer om ugen, og ønskes besat snarest muligt. Lønnen fastsættes efter forhandling med din faglige organisation og principperne i Ny Løn med udgangspunkt i dine kvalifikationer og funktion.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger ved henvendelse til afdelingsleder Katrine Povlsen Hansen, tlf. 72 57 75 62.

Ansøgningsfrist
Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 20. august 2018 inden klokken 20.00.

 

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse
9460 Brovst
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-07-2018
Kviknummer:
LJA-62937150
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialvæsen
Lignende job
ARNVIND GROUP
Aalborg, Nordjylland
Frist:
18-03-2019
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
18-03-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.