SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.578
2.578
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VARBERG Management ApS

|
Nordjylland
|
Indrykket 17-10-2019

QUALITY ENGINEER MED UDVIKLINGSFOKUS ? Optimering på produkter ? Mekanik ? Elektronik ? High-End ?

GREEN INSTRUMENTS A/S er en international miljøteknologisk virksomhed, der udvikler, fremstiller og sælger måleudstyr til gas og emissionsmåling til det internationale maritime marked, hvor virksomheden global markedsleder indenfor sit felt. Som en stærk global, innovativ og miljøteknologisk virksomhed befinder GREEN INSTRUMENTS sig derfor i en niche med et betydeligt vækstpotentiale.

Green Instruments A/S er beliggende i erhvervsparken i Brønderslev, tæt ved motorvejen. De bor i nyt og moderne domicil og har herudover kontorer i hhv. USA og Singapore. For yderligere information om Green Instruments A/S se www.greeninstruments.com 

GREEN INSTRUMENTS udvikler og forbedrer konstant den eksisterende produktportefølje og bruger samtidig mange ressourcer på udvikling af nye og innovative løsninger og produkter indenfor måling og kontrol af gasser og emissioner. På OEM- markedet gennemføres produktudvikling og projektgennemførelse med udgangspunkt i kundernes individuelle ønsker og behov og i tæt samarbejde med virksomhedens leverandører. Virksomhedens eksportandel er ca. 90 %. 

GREEN INSTRUMENTS er ISO 9001 certificeret og hovedparten af virksomhedens produkter er typegodkendt af LIoyd´s register, DNV eller Veritas. 

Virksomheden ønsker at styrke sig på kvalitetssiden og til denne opgave søges nu en:

QUALITY ENGINEER MED UDVIKLINGSFOKUS
? Optimering på produkter ? Mekanik ? Elektronik ? High-End ?

Har du bevist, at dine indsatser skaber et effektivt datagrundlag således, at vi kan opstille målepunkter og derved give virksomhedens ledelse det korrekte overblik, så er du måske vores kommende quality engineer.

Du vil som quality engineer få et job som favner bredt i en særdeles vækstorienteret, dynamisk og attraktiv virksomhed.

Du vil referere til Manufacturing Engineering Manager og have et tværorganisatorisk fokus, hvor du blandt andet vil have tæt sparring og dialog med procurement, R&D, QM samt manufacturing. Du har lyst til at være en værdiskabende kollega i en succesfuld virksomhed. Hos Green Instruments A/S får du stor indflydelse på dagligdagen og virksomhedens fortsatte vækst. Du bliver en del af en velfunderet internationalt orienteret virksomhed med et stærkt produktprogram og ikke mindst en imponerende vækst.

Du bliver en væsentlig brik i at sikre kvalitet i Green Instruments A/S’ produkter via et målrettet arbejde med alt hvad der udvikles, købes hjem som komponenter, produceres hos underleverandører, produceres på adressen og i folks mindset. Det hele skal styrke Green Instruments A/S såvel internt som eksternt. Du får således en nøglerolle i at arbejde med kvalitetsprocesser på tværs af firmaet. Dit fokus dækker hele Supply Chain, hvilket betyder at du varetager ansvar for kvaliteten helt ude fra leverandørerne, igennem Green Instruments A/S til de ligger hos kunderne – og i hele forløbet tilstræber du, at vi alle gør en indsats for at minimere fejl og spild. Det betyder en systematisk tilgang og kontrol, hvor der er fokus på produkter, processer og systemer. Du bidrager til at skabe en kvalitetskultur hos Green Instruments A/S således, at der bliver en proaktiv, fremfor reaktiv tilgang.

Dine primære arbejdsopgaver vil således være:

  • Videreudvikle på kvaliteten i eksisterende produkter, hvor du har fokus på det tekniske
  • Sikre kvaliteten på nye projekter i designfasen
  • Deltagelse i projekter under udvikling af produkter, hvor du har ansvaret for kvalitetsdelen fra leverandør til færdigt produkt
  • Ansvarlig for kvalitetssikringen overfor leverandører
  • Inspektion af nye varer, fejlbehæftede varer samt stikprøver
  • Teknisk leverandørkontakt
  • Deltage i audits hos leverandører i samarbejde med indkøb
  • Koordinere produktkvalitetsforbedrende tiltag intent samt ud mod leverandører
  • Du er med til at skabe et datagrundlag for måling af kvalitet således, at der kan udarbejdes management review

Du har en god erfaring med kvalitet fra en teknisk produktionsvirksomhed og vant til at arbejde med underleverandører. Vi ser gerne, at du har teknisk uddannelse med fokus på kvalitet. Men din uddannelsesmæssige baggrund er ikke den væsentligste, det er din erfaring og de resultater du kan skabe derimod. Du har gerne mekanisk erfaring og har du tillige erfaring fra elektronik, så er det et kæmpe plus. Du bidrager med erfaring, viden og systematik og har bevist, at du kan professionalisere processerne og drive kvalitetsrelaterede udviklings- og optimeringsprojekter.

Du forstår betydningen af godt købmandskab, ligesom du er handlekraftig, selvkørende og initiativrig. Du er analytisk og vedholdende og formår struktureret at omsætte data med fokus på resultatskabelse. Du kommunikerer naturligt på alle niveauer og evner at skabe gode samarbejdsrelationer internt såvel som eksternt. Du taler og skriver dansk og engelsk flydende. Du er habil IT-bruger og ser det som et værdifuldt redskab. Hos Green Instruments A/S anvendes i dag Office365 samt NAV2018. Naturligt knytter der sig et mindre antal rejsedage til jobbet.

Ansøgning:

Kan du genkende dig selv i de krav, vi stiller, så send en ansøgning som Word eller PDF-fil mærket ”GRE-QAE” (SKAL angives i referencefeltet) til job@varbergmanagement.dk.  

Jobbet ønskes besat snarest muligt, men vi venter gerne på den rette. 

For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Varberg Management ApS, Jan Varberg på + 45 5151 5422.  

Kontakt
Kontaktperson
 
Adresse
9700 Brønderslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
17-10-2019
Kviknummer:
LJA-76570095
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Jura og retsvæsen,
Økonomi,
Human Resources
Lignende job
Nykøbing Tømrer v/ Preben Johansen Søndergaard
Morsø, Nordjylland
Frist:
10-07-2020
PER TRANS ApS
Morsø, Nordjylland
Frist:
26-06-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.