Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

QA-specialist til Digitalisering og IT med varetagelse af sygehusapotekernes indkøbs- og logistiksystem

Region Nordjylland

Aalborg, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
Region Nordjylland
Hadsundvej 190 1
9000 Aalborg
Tlf
97649714
Kontakt
Søren Corneliussen
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-02-2024
Udløber
01-04-2024
Kviknummer
LJA-85343233
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige stillinger

Vi søger en dygtig og struktureret QA-specialist til ApoVision-teamet, der har ansvar for den fællesregionale forvaltning af ApoVision. ApoVision er sygehusapotekerne fælles indkøbs- og logistiksystem. Vi søger en medarbejder, gerne med erfaring fra farma/medico-industrien med erfaring indenfor kvalitetssikring og validering af IT-systemer.

Det fællesregionale forvaltningsteam består i dag af 12 medarbejdere med forskellige roller. Der er i teamet følgende roller: QA-specialist, Test og Release Manager, Teknisk specialist, Forretningsspecialist og Systemforvalter. Der er fokus på samarbejde både i teams for den enkelte rolle og på samarbejdet på tværs af rollerne.

Om ApoVision
ApoVision benyttes af alle sygehusapotekerne i Danmark til at understøtte forretningsprocesserne omkring indkøb, salg, økonomi, lager og logistik. ApoVision ejes af regionerne i fællesskab med Region Nordjylland som den systemforvaltende region.

ApoVision er bygget på en Microsoft Dynamics NAV platform med fælles kernefunktionalitet og lokale tilpasninger for hver region. ApoVision er desuden præget af en række forretningskritiske integrationer til 3. parts systemer, f.eks. Lægemiddelstyrelsen. Den fællesregionale forvaltning i Region Nordjylland har ansvaret for specifikation, udvikling og test af den fælles kernefunktionalitet, og de 5 regioner har ansvaret for installation, test og drift af eget selvstændigt produktionsmiljø.

Ud over forvaltningen af det nuværende ApoVision så indgår teamet frem til 2027 som projektdeltagere i opgradering af systemet fra NAV2017 til Business Central med fokus på simplificering og brug af standard-funktionalitet i Business Central.

Sygehusapotekernes forretningsprocesser er underlagt forskellige regulatoriske krav og lovgivning omkring fremstilling, håndtering og distribution af medicin. Da ApoVision indgår i processerne, er der krav om, at systemet udvikles i henhold til en kvalitetstyret proces og at systemet valideres efter europæisk lovgivning for god fremstillingspraksis (GMP) og god distributionspraksis (GDP). Som systemforvaltende region har Region Nordjylland eget kvalitetsstyringssystem og er ansvarlig for at definere og opretholde kvalitetssikring i henhold til bl.a. GAMP5-retningslinjer. 

Om jobbet:
I rollen som fællesregional QA-specialist skal du være med til at sikre den fortsatte opbygning og vedligeholdelse af kvalitetsprocedurer og -instruktioner i kvalitetsstyringssystemet, herunder sikring af procesforbedringer. Yderligere vil du være med til at sikre, at anvendelse af kvalitetsstyringssystemet sker i overensstemmelse med procedurer og instruktioner, således at dokumentationen for ApoVision er i kontrol.

Kvalitetssikringen skal udføres, både for den dokumentation interne medarbejdere leverer samt for it-underleverandørens arbejde. I forbindelse med opgraderingen af ApoVision, skal kvalitetsstyringssystemet tilpasses nye arbejdsgange, og der skal implementeres et dokumenthåndteringssystem til håndtering af dokumenter.

Som en del af jobbet vil du i indgå i tværregionalt QA-samarbejde.

Hvem er du:
Vi forventer at du:

  • Har erfaring fra medicinalindustrien, sygehusapotekerne eller medicinsk udstyr med fokus på kvalitetsstyring af software
  • Har erfaring med kvalitetsstyring, eksempelvis GAMP5/GxP/ISO 13485
  • Er kommunikerende, herunder orienteret mod dialog og samarbejde. Du byder på eget initiativ ind i teamet og ift. samarbejdspartnere.
  • Kan håndtere skiftende prioriteter
  • Er struktureret og disciplineret
  • Er målbevidst og detaljeorienteret

Hvad tilbyder vi?
En spændende, afvekslende stilling, hvor der er mulighed for at tilegne sig ny viden, og hvor du kan være med til at præge processerne for hvordan det opgraderede ApoVision skal kvalitetssikres. Du får en travl hverdag, hvor de færreste dage er ens – dette i et tæt samarbejde med engagerede og dygtige kollegaer, hvor der arbejdes uformelt og loyalt, med brede samarbejdsrelationer både internt og eksternt. Rummelighed og humor er nøgleord for os.


Region Nordjylland tilbyder gode muligheder for personlig udvikling i et godt arbejdsmiljø.

Om os:
Digitalisering og IT i Region Nordjylland har mere end 250 kompetente medarbejdere og har som hovedmål at levere stabil og sikker drift, 24/7/365 til Region Nordjyllands egne ca. 15.000 brugere og 12.000 it-arbejdspladser. Stillingen er tilknyttet kontoret National og Tværsektoriel IT, som er en del af Digitalisering og IT. Du kan læse mere om Region Nordjylland på www.rn.dk.

Arbejdssted:
Regionshuset i Aalborg – bemærk, at Region Nordjyllands matrikler er røgfrie.

Løn- og ansættelsesvilkår: 
Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og konkret lønforhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Det er en fast stilling på fuld tid.
 
Ansøgningsfrist: 
Send os din ansøgning og CV via linket nedenfor senest d. 1. april 2024. 
Der forventes afholdelse af ansættelsessamtaler 11. april 2024.  

Tiltrædelse:
1. juni 2024 eller hurtigst muligt.

Vil du vide mere om jobbet, så er du velkommen til at kontakte vicekontorchef Søren Corneliussen (tlf. 97649714 / mail sco@rn.dk)

For at komme i betragtning til stillingen, skal du søge jobbet ved at klikke på SØG JOB. Kun ansøgninger som er sendt via vores hjemmeside tages i betragtning.

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Region Nordjylland
Hadsundvej 190 1
9000 Aalborg
Telefon
97649714
Kontaktperson
Søren Corneliussen
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-02-2024
Udløber
01-04-2024
Kviknummer
LJA-85343233
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige stillinger