Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Mekoprint

Mekoprint

|
Nordjylland
|
Indrykket 04-06-2019

PTF medarbejder

Har du lyst til at arbejde med hele værdikæden fra indledende kundekontakt til konstruktion, levering og optimering? Så søger én af Danmarks bedste arbejdspladser en ny kollega.

I Mekoprint Mechanics er vi førende inden for udvikling og produktion af kabinetter og frontpaneler til systemløsninger, fræste totalløsninger, coil stansede høj-volumen emner og overfladebehandling. Kunderne er typisk at finde i den europæiske elektronik- og maskinindustri. Vi råder over én af Nordeuropas mest moderne maskinparker fordelt på tre afdelinger i Danmark og Polen, med 25.000 m2 produktion og 160 medarbejdere.

Om jobbet:
Med reference til Product Manager, vil du sammen med et dedikeret team spille en stor rolle i forbindelse med kalkulation og projektledelse gennem hele værdikæden, fra den indledende kundekontakt og konstruktion til levering og optimering af det færdige produkt eller produktionsmetode.

Omdrejningspunktet for jobbet bliver teknisk support til kunden, dine kolleger i salg, kvalitet og produktion med henblik på at optimere de tekniske konstruktionsløsninger, ruteforløb og materialer.

Dine opgaver vil herudover bl.a. være:

  • Foretage efterkalkulationer på specifikke opgaver og dermed sikre lønsomhed
  • Deltage i implementeringen af produktionsmæssige forbedringer i organisationen
  • Styring af underleverandører indenfor fremstillingsmetode
  • Bestilling af produktionsværktøj

Du har succes når din tekniske support skaber værdi både for kunder og kolleger.

Om dig:
Det vigtigste er din erfaring med automatisering og produktion af metalkomponenter. Hvis du samtidig har lyst til og kendskab med at arbejde med LEAN-værktøjer vil det være en fordel. Din baggrund kan være forskellig, men vi forestiller os, at du oprindeligt er uddannet værktøjsmager, smed eller industritekniker og meget gerne har suppleret dette med en ingeniør,- produktions teknolog, - eller maskinmesteruddannelse. Uanset din baggrund, hjælper din tekniske nysgerrighed og forståelse af en effektiv produktfrembringelse dig frem mod gode resultater i hele værdikæden.

Som person er du:

  • Tillidsskabende i alle relationer og er god til at kommunikere med forskellige mennesker på mange forskellige niveauer
  • Selvstændig, har et godt overblik og motiveres af at følge opgaven helt til dørs
  • Struktureret og systematisk i din tilgang til opgaver

Hvis du samtidig kan spejle dig i vores 4 kerneværdier: Nysgerrig, ambitiøs, handlekraftig og ansvarlig, vil du helt sikkert passe ind i teamet.

Vi tilbyder:
En attraktiv stilling i en dynamisk produktionsvirksomhed, som er i konstant udvikling. Du får desuden fleksible arbejdstider, attraktive personalegoder og målrettet kompetenceudvikling.

Ansøgning
Send din ansøgning og CV inden den 17. juni 2019 ansøgninger behandles løbende og vi ansætter så snart vi har fundet den helt rigtige kandidat.

Du kan for yderligere uddybning af stillingen kontakte Karsten Wøhlk-Poulsen på +45 9936 5632. Enhver henvendelse behandles naturligvis fortroligt.

MEKOPRINT A/S
Mekoprint A/S er en familieejet virksomhed, der siden begyndelsen i 1954 har udviklet sig fra en grafisk virksomhed og metalskiltefabrik til i dag at være en højteknologisk, dynamisk og fleksibel virksomhed med et meget bredt produktprogram og med et stort potentiale for yderligere vækst.

I alle årene har et innovativt samarbejde med kunderne været i fokus, og sådan vil det fortsat være. Ambitionerne er høje, og der er en tro på, at medarbejderne gennem nysgerrighed og målrettethed skal være med til at præge udviklingen og skabe fremtiden.

Mekoprint er en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejdertrivsel og udvikling har høj prioritet. Mekoprint er også i år kåret til at være blandt Danmarks Bedste Arbejdspladser af analysevirksomheden Great Place to Work. I år fik vi en flot 14. plads blandt mellemstore
virksomheder i Danmark.

Se mere på www.mekoprint.dk

Kontakt
Kontaktperson
Karsten Wøhlk-Poulsen
Tlf:
9936 5632
Adresse
Hermesvej 2
9530 Støvring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-06-2019
Udløber:
17-06-2019
Kviknummer:
LJA-73842616
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk,
Kontor og administration
Lignende job
Asgaard Recruitment
Thisted, Nordjylland
Frist:
17-10-2019
HOBRO KIRKE
Mariagerfjord, Nordjylland
Frist:
09-09-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.