SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
3.402
3.402
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Skagen Havn

Skagen Havn

|
Nordjylland
|
Indrykket 24-04-2022

Projektleder til teknisk afdeling

Projektleder til teknisk afdeling med fokus på bygninger og miljøledelse.

Skagen Havn er i en rivende udvikling og forventer en fortsat vækst. Vi investerer i disse år markant i vores bygningsmasse både i form af nybyggeri og renovering. Skagen Havn har ambitiøse bæredygtighedsmål, og ønsker at være et fyrtårn inden for den grønne omstilling. Til en nyoprettet stilling søger vi derfor en dygtig projektleder med fokus på bygninger og miljøledelse.

Om jobbet
Du bliver en del af den tekniske afdeling, der har ansvaret for planlægning og styring af  bygningsvedligeholdelse og vedligeholdelse af de tekniske installationer på Skagen Havn.

Du får ansvaret for vedligehold af virksomhedens bygninger, og en del af det team, der forstår byggeledelse ved nybyggerier.

Du skal sikre både akut, dagligt og planlagt vedligehold og dermed varetage både tilsyn,  planlægning, projektledelse og styring af vedligehold på bygningerne. Endvidere skal du gennemføre bygningssyn, indgå kontrakter og samarbejde med eksterne entreprenører og  rådgivere.

Din fornemmeste opgave er at have et stærkt strategisk helhedssyn på virksomhedens bygningsportefølje.

Miljøledelse
Skagen Havn arbejder aktivt for en bæredygtigomstilling, og ønsker at strukturere og intensivere indsatsen.

Du bliver den gennemgående aktør ved løsning af miljøledelsesopgaver på tværs af virksomhedens afdelinger, udvikling indenfor implementering og opfølgning af  miljøledelsessystemer.

Din profil
Du har en byggeteknisk uddannelse som for eksempel bygningskonstruktør, ingeniør, arkitekt eller teknisk designer og må meget gerne have en særlig viden eller interesse for miljøledelse og facility management.

Du har muligvis allerede erfaring med bygningsvedligehold, du er engageret, selvstændig og er samtidig en god teamplayer. Du har gode koordineringsevner og besidder et godt overblik. Du er ansvarsbevidst og struktureret i din arbejdsform og god til kommunikation og formidling.

Derfor skal du vælge os
Du får et spændende job på en attraktiv arbejdsplads, der er præget af fællesskab. Du bliver en del af en dynamisk afdeling med et godt arbejdsmiljø, hvor vi er motiveret af at gøre en forskel for vores kunder, samarbejdspartnere og for hinanden. Skagen Havn har fokus på medarbejdertrivsel, arbejdsmiljø, kvalitet og en høj grad af medarbejderindflydelse og ansvar.

Ansøgning, samtale og kontakt
Ansøgningsfrist: 15. maj 2022.
Vi afholder løbende ansættelsessamtaler.
Ansættelse pr. 1. juli 2022 eller efter aftale.

Skriftlig ansøgning sendes til mn@skagenhavn.dk - Mrk. Projektleder til teknisk afdeling.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte driftschef Mikal Nielsen mn@skagenhavn.dk / tlf. 98 44 69 11 #5.

Ansøgninger behandles fortroligt.

Om os
Skagen Havn beskæftiger 23 medarbejdere og har til opgave at understøtte og udvikle erhvervsklyngen i og omkring havnen. Skagen Havn er en havn i vækst med et globalt udsyn og formåen. Vi ønsker fortsat at være en vækstmotor, der i samarbejde med aktører og kunder skaber de optimale rammer for bæredygtig og kommerciel vækst og udvikling. I virksomheden sætter vi vidensdeling og samarbejde højt og vi hjælper hinanden med opgaver og løsninger du får fra starten en grundig introduktion til virksomheden og jobbet og kommer ikke til at stå alene. Du kan læse mere om Skagen Havn på www.skagenhavn.dk

Kontakt
Kontaktperson
Mikal Nielsen
Tlf:
98 44 69 11
Adresse
Havnevagtvej 30
9900 Skagen
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
24-04-2022
Udløber:
15-05-2022
Kviknummer:
LJA-83559288
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg,
Energi,
Ingeniør og naturvidenskab,
Ledelse
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.