SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.771
1.771
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

MATCHMIND A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 06-11-2020

Projektleder til Søren Enggaard A/S

Til spændende stilling hos Søren Enggaard A/S i Aalborg søger vi en projektleder, som skal varetage kontakten til virksomhedens mange samarbejdspartnere, herunder rådgivende ingeniører, entreprenører og myndigheder m.fl.

Søren Enggaard A/S beskæftiger sig med køb, salg og udlejning af erhvervs- og boligejendomme samt ejendoms-og projektudvikling. En af virksomhedens styrker er en veluddannet og specialiseret stab af engagerede og erfarne medarbejdere. Søren Enggaard A/S er en velkonsolideret ejerledet virksomhed og administrerer i dag cirka 30 selskaber.

Opgaven

Til konkrete byggeprojekter i Aalborg søges en projektleder, som har solid erfaring med boligbyggeri samt om- og tilbygningsopgaver. Med reference til virksomhedens administrerende direktør og projektchef, vil ansvarsområderne bl.a. være:

 • Ledelse af projekter, som udføres af totalentreprenør samt styring af mindre projekter - tilbygning eller renovering af erhvervs- og boligbyggeri
 • Indhente tilbud fra underentreprenører
 • Forhandling og indgåelse af aftaler med entreprenører, rådgivere, håndværkere etc.
 • Tegneopgaver i forbindelse med om- og tilbygninger
 • Kontakt med myndigheder, rådgivere m.fl.
 • Kvalitetssikring, løbende kalkulationer og opfølgning på egne projekter
 • Løbende vedligeholdelse af eksisterende og kommende ejendomsportefølje
Faglige kvalifikationer

Virksomheden søger en projektleder, som har flere års erfaring med håndtering af byggeprojekter. Det er desuden vigtigt, at du har flg. kvalifikationer:

 • En baggrund som bygningsingeniør/-konstruktør og gerne suppleret med en relevant håndværksmæssig uddannelse
 • En bred byggefaglig viden og erfaring med ledelse af hele projektforløbet på mellemstore og større byggeprojekter
 • Fortrolig med de grundlæggende tekniske og juridiske begreber samt regelsæt, og forstår at være på forkant, så eventuelle uoverensstemmelser minimeres
 • Solid økonomisk indsigt - herunder erfaring med budgetterings- og opfølgningsværktøjer
 • Rutineret bruger af AutoCAD eller Revit
 • Erfaren bruger af Office pakken
Personlige kvalifikationer

Hos Søren Enggaard A/S betragtes lejere som kunder, og den tætte dialog med lejere vægtes højt, da dette giver langvarige relationer baseret på tillid og tilfredshed. Du skal derfor være en dygtig kommunikator, der kan tale med alle og skabe en sund og motiverende arbejdskultur både med kolleger og samarbejdspartnere. Herudover skal du have et godt overblik og kunne styre hele processen i byggefasen fra start til slut, så alle arbejder i samme retning. Din håndtering af projekterne er struktureret og målrettet, og du evner at balancere i forhandlingssituationerne, træffe beslutningerne og indgå nødvendige kompromisser, så fremdrift i opgaverne altid sikres.

Desuden er det vigtigt, at:

 • Du er en god købmand og har solid økonomisk forståelse
 • Dine værdier er baseret på ærlighed, åbenhed og at en aftale er en aftale
 • Du tænker strategisk og kan tage lederskab for egne projekter
Du tilbydes

Job i en succesfuld og moderne virksomhed med gode ordnede forhold, hvor du bliver en del af et erfarent og engageret team, der alle tager ejerskab for forretningen. Ledelsesstilen er nærværende, åben og deltagende i dagligdagen, og der er fokus på trivsel og udvikling.

God lønpakke efter kvalifikationer og pension samt sundhedsforsikring.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Niels Møller på 30 21 45 15.

Klik på "Send ansøgning" til højre, hvis du ønsker at komme i betragtning til dette job. Når du klikker på linket føres du automatisk over i MatchMinds system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Vi får automatisk besked, når materialet er uploadet. Det er vigtigt, at du følger denne fremgangsmåde, idet vi på denne måde kan tilbyde en langt bedre sikkerhed og dermed højere beskyttelse af dine personoplysninger, end hvis du eksempelvis sender dokumenterne i en usikret e-mail. Vi har ligeledes brug for dit samtykke til bl.a. at dele dine oplysninger med den virksomhed, vi rekrutterer på vegne af, og dette kan vi sikre ved, at du benytter ovennævnte fremgangsmåde.

Søren Enggaard A/S har siden etableringen i 1975 været i konstant vækst og er i dag et af Nordjyllands største ejendomsselskaber. Virksomheden beskæftiger sig med køb, salg og udlejning af erhvervs-og boligejendomme samt ejendoms- og projektudvikling. Virksomheden skaber fremtidssikret byggeri inden for bolig-, service-, erhvervs- og industribranchen med fokus på kvalitet, spændende arkitektur og energimæssig bæredygtighed kombineret med høje rationelle, funktionelle og profilerede krav.

Søren Enggaard A/S er med afsæt i mange års opkøb af fast ejendom og grunde en lokalforankret projektudvikler, og der investeres kontinuerligt i velbeliggende investeringsejendomme og grunde til ejendoms-og projektudvikling.

Læs mere på www.soren-enggaard.dk

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
70702333
Adresse
9210 Aalborg SØ
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-11-2020
Kviknummer:
LJA-81355839
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg
Lignende job
Hals Golf Klub
Aalborg, Nordjylland
Frist:
15-03-2021
VTK A/S
Aalborg, Nordjylland
Frist:
25-01-2021
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
21-02-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.