SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.655
1.655
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Nordiske Medier

Nordiske Medier

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 17-12-2020

Projektleder til Nordiske Medier, kbh


Projektleder til Nordiske Medier A/S, København


Nordiske Medier er en af Skandinaviens største virksomheder inden for specialmedier og udgiver nogle af Skandinaviens ældste og mest læste fagblade. Virksomheden dækker nordisk erhvervsliv med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder med særligt fokus på at være helt tæt på de brancher, vi beskæftiger os med.

Nordiske Medier er en del af Nordjyske Medier koncernen og har 200 medarbejdere med base i Aalborg, København, Stockholm, Gøteborg, Oslo og Helsingborg. Nordiske Medier udgiver over 50 medier og afholder mere end 80 brancherettede events årligt. Derudover står vi bag udgivelsen af over 100 forskellige specialmagasiner og nyhedsbreve. Vi udsender online-nyhedsbreve til flere end 550.000 modtagere og har 450.000 læsere på vores printmedier.

Vi søger en erfaren projektleder til vores kontor i København.


Om stillingen

Nordiske Medier er i en rivende udvikling og søger en projektleder, som har en sælger i maven og et brændende ønske om at blive en del af Skandinaviens største B2B-medie.

Som projektleder bliver dine primære opgaver opsøgende salg samt udarbejdelse af tilbud. Du har løbende opfølgning på såvel den eksisterende kundeportefølje, ligesom du opsøger nye kunder. Du bliver en del af et stærkt kollegialt sammenhold, som rækker ud over både faglighed og geografi og får varierende arbejdsdage i et hæsblæsende og aldrig kedeligt miljø.

Om dig

Du brænder for salg og er god til at skabe relationer. Vi vægter desuden højt, at du:

  • er vant til at arbejde struktureret og kan analysere, planlægge, udføre og følge op.
  • har en relationsskabende personlighed.
  • har en udpræget kommerciel tilgang til arbejdet og kunderne, samtidig med at du motiveres af at skabe salg og relationer.
  • er energisk, selvstændig og tager ansvar for såvel kunder og kolleger, og du er i stand til at have en holistisk tilgang til salgsprocessen.
  • har erfaring inden for salg og gerne mediesalg
  • har en resultatorienteret tilgang til dine arbejdsopgaver

Om os
Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos Nordiske Medier, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor lægger vi stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner og med udgangspunkt i vores værdier "Åbne", "Modige", "Passionerede" og "Ordentlige". Vi støtter og udfordrer hinanden, skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

Der er hos Nordiske Medier gode kolleger, stor selvstændighed i opgaven og kort fra tanke til handling. Du får mulighed for at blive en del af dansk erhvervslivs mest farverige brancher på et ambitiøst medie med gode muligheder for vækst. Her er gode udviklings- og fremtidsmuligheder i en ambitiøs koncern.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuld tid. Løn efter kvalifikationer. Der er 3 måneders prøvetid i stillingen.
Jobbet udføres fra Nordiske Mediers afdeling i København, Mimersgade 47, 2200 København N.

Ansøgning

Send din ansøgning og CV i PDF-format til personale@nordiskemedier.dk hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt. Ansøgningen mærkes Projektleder.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Tim Jørgensen på tlf. 2572 8383 eller tbj@nordiskemedier.dk. Se evt. mere om Nordiske Medier på www.nordiskemedier.dk.

Nordiske Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.


Kontakt
Kontaktperson
Tim Jørgensen
Tlf:
2572 8383
Adresse
Mimersgade 47
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
17-12-2020
Udløber:
16-01-2021
Kviknummer:
LJA-81494606
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Marketing,
Media,
Salg & Kommunikation
Lignende job
Intego
Aalborg, Nordjylland
Frist:
11-02-2021
Svenstrupgård Administrationen
Aalborg, Nordjylland
Frist:
31-01-2021
Job fra denne arbejdsgiver
København, Storkøbenhavn
Frist: 
28-01-2021
København, Storkøbenhavn
Frist: 
07-02-2021
København, Storkøbenhavn
Frist: 
27-01-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.