SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
3.324
3.324
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Intelligent Advice

|
Nordjylland
|
Indrykket 19-03-2021

Projektleder til internationale og komplekse automationsprojekter

Du skal være motiveret for en karrierestilling, der kræver erfaring og ambitioner

Du behersker pressede situationer med ro, god kommunikation og professionalisme

Du skal evne at „bygge bro“ mellem relevante afdelinger og besidde god forretningsforståelse

SSI Schäfer arbejder med alle faser i projektgennemførsel og softwareudvikling af fuldautomatiske og manuelle lager- og logistiksystemer til hele verden.

Jobbet:

Du skal samle trådene, samt styre komplekse kundeprojekter - både med interne og eksterne samarbejdspartnere. Du skal være det vigtige bindeled mellem kunderne og SSI Schäfer. Du skal rådgive, men også kunne stå fast når jobbet kræver dette. Du får ansvaret for projektrealiseringen og det Core Team der er dedikeret/allokeret til projektet.

Jobbet vil især have fokus på:

  • Overordnet styring af projekter
  • Kommunikation med kunder
  • Tidsplaner (internt og eksternt)
  • Projektøkonomi og opfølgning
  • Risk management
  • Claim management

Du får en stor kontaktflade med mangeartede opgaver. Jobbet indebærer internationale opgaver, hvorfor skal du påregne en del rejseaktivitet afhængig af projekterne. Rejseaktiviteten vil være i størrelsesordenen 80-100 dage om året.

Kvalifikationer:

Der kan være flere indgangsvinkler til stillingen, men du er sikkert uddannet ingeniør, maskinmester eller anden tekniker uddannelse – gerne med retning inden for automation og/eller procesindustrien. Du har 3-5 års relevant erfaring fra lignende stilling.

Du har

  • God erfaring med lignende projekter – både nationale og internationale
  • God erfaring med projektøkonomi og styring
  • God erfaring med MS Project samt AX
  • God erfaring med IPMA vil være en fordel men ikke et krav, da det kan indgå som en del af oplæringsprocessen.

Personlige egenskaber:

Det en forudsætning, at du er en god kommunikator, kan arbejde selvstændigt, men også, som teamplayer, arbejde på tværs af organisationen. Du er proaktiv, løsningsorienteret, engageret og pragmatisk i din tilgang. Du fokuserer på kvalitet og arbejder struktureret.

SSI Schäfer er en international koncern og du vil få en stor kontaktflade både internt og eksternt. Det kræver at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Har du gode tyskkundskaber, er det en fordel men ikke et krav.

Du tilbydes: Du får en udfordrende stilling i en international koncern med store faglige og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdspladsen er velfungerende, omgangstonen uformel og arbejdsklimaet er sundt. Der tilbydes en attraktiv gage, der modsvarer job og kvalifikationer, samt pensionsordning, sundhedsforsikring og kantineordning. Ligeledes tilbydes løbende efteruddannelse.

SSI Schäfer: SSI Schäfer er en solid international koncern og en af verdens absolut førende leverandører af kvalitets-lagersystemer. SSI Schäfer er repræsenteret i 70 lande, har mere end 10.500 ansatte og er leverandør af en lang række lagerløsninger - fra design af automatiske lagersystemer til implementering af reoler, mobilreoler, kraner, transportører og software. SSI Schäfer er kendt for kvalitet i alle led - fra produkter til service.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
22365777
Adresse
9560 Hadsund
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-03-2021
Kviknummer:
LJA-81849177
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Økonomi,
Offentlig,
Ledelse
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.