Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder til digitalisering og IT-understøttelse af Nyt Aalborg Universitetshospital

Region Nordjylland

Aalborg, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
Region Nordjylland
Hadsundvej 190 1
9000 Aalborg
Tlf
97649714
Kontakt
Maria Louise Johansen
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-02-2024
Udløber
09-03-2024
Kviknummer
LJA-85343229
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige stillinger

Region Nordjylland søger en erfaren projektleder til at lede digitaliserings- og IT-projekter, som skal være med til at gøre en forskel i det nordjyske sundhedsvæsen. Som projektleder hos Region Nordjyllands Digitalisering og IT kommer du til at lede projekter til vores nye hospitalsbyggeri i Aalborg.

Har du projektledelsesevnerne til at levere resultater i en stor og kompleks organisation – så læs videre!

I Region Nordjylland har vi høje ambitioner om at transformere det nordjyske sundhedsvæsen gennem digitalisering. Vi jagter målet om at gøre digital kontakt med sundhedsvæsenet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne, og som regionens fælles IT-afdeling, har Digitalisering og IT en vigtig rolle i at få det til at lykkes.

Digitalisering og ITs indsats med digitalisering af det nye Aalborg Universitetshospital er samlet i et program, hvor du bliver en del af en gruppe af projektledere der alle arbejder med digitaliserings- og IT-projekter til det nye hospital.

Organisatorisk bliver du tilknyttet Strategisk Digitalisering, hvor vi er i alt ca. 20 projektledere, der bl.a. er ansvarlig for gennemførsel af tværgående digitaliseringsprojekter på regionens hospitaler. Det betyder at vi, ud over at arbejde med digitalisering og It-understøttelse af Nyt Aalborg Universitetshospital, også arbejder med fællesregionale, nationale, øvrige regionale og lokale digitaliserings- og it-projekter samt forestår EU-udbudsarbejde for mange af regionens It-løsninger.

Som projektleder får du ansvar for at sikre planlægning, fremdrift, kvalitet og realisering af aftalte succeskriterier i et eller flere specifikke projekter. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og målrettet. Samtidig er det vigtigt at huske, at alle projekter i regionen hænger sammen og er drevet af godt samarbejde. Derfor vægtes gode samarbejdsevner og stærke kommunikative kompetencer højt.

I Digitalisering og IT styres projekterne efter en PRINCE2-inspireret projektmodel. Det er derfor en fordel – men ikke et krav – at du er certificeret i, eller eventuelt har erfaring med, PRINCE2. Har du i certificeringer eller erfaringer fra andre projektmodeller, har det også interesse.

Da en stor del af projekterne i Digitalisering og IT resulterer i forandringer, er det desuden en fordel hvis du tidligere har arbejdet med forandringsledelse og er dygtig til interessenthåndtering og relationsarbejde.

Udover alle de faglige kompetencer vi drømmer om du besidder, ser vi selvfølgelig også på dine personlige kompetencer. Her leder vi efter en projektleder med gennemslagskraft, én der er struktureret, målrettet og samtidig formår at skifte retning, når projektet kræver det. Samtidig er det er væsentligt, at du trives i et miljø hvor højt humør, kompleksitet og mange forskellige fagligheder i samspil er din hverdag.

Du skal evne at lede på tværs af både det tekniske og det forretningsmæssige domæne, og du skal kunne løfte projektet gennem konstruktivt samarbejde med andre – både dem udenfor og i dit projekt.

Vi er især på udkig efter medarbejdere med projektledelseserfaring fra en større offentlig eller privat virksomhed og erfaring fra sundhedsvæsenet er også en fordel.

Helt konkret søger vi en medarbejder der:

  • Kan holde fokus på projektets mål og forskellige styringsparametre
  • Er god til at samarbejde på tværs, men samtidig evner at arbejde selvstændigt
  • Kan arbejde ud fra en fælles projektmodel der sikrer gennemsigtighed og mulighed for sparring
  • Kan kommunikere klart og tydeligt på dansk - både mundtligt og skriftligt – til forskellige målgrupper
  • Har interesse for, og gerne erfaring med, sundhedsvæsenet og sundheds-IT
  • Har evnen til at finde en passende balance mellem detaljer og tid i eget arbejde  
Vi tilbyder:
  • Engagerede, dygtige og professionelle kollegaer
  • Stort ansvar og mulighed for at sætte præg på arbejdet
  • Et job med udviklingsmuligheder
  • Gode arbejdsforhold

Om Digitalisering og IT:
Du vil blive ansat i Digitalisering og IT, som er beliggende på Hadsundvej 190 i 9000 Aalborg, men vil også have arbejdsdage på vores nye hospital i Hospitalsbyen 1 i 9260 Gistrup.

Digitalisering og IT er regionens centrale it-afdeling, har 275 medarbejdere og har som hovedmål at levere stabil og sikker drift, 24/7/365 til Region Nordjyllands egne ca. 14.000 brugere og 10.000 it-arbejdspladser. Parallelt med det drifter Region Nordjylland flere fællesregionale IT-systemer med ansvar for systemdrift, support og forvaltning.

Region Nordjylland tilbyder gode muligheder for personlig udvikling i et godt arbejdsmiljø.

Ansættelsesvilkår:
Der er tale om to tidsbegrænsede fuldtidsstillinger, som ønskes besat 1. maj eller senest den 1. juni . Stillingerne udløber den 31. december 2026.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og konkret lønforhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Ansøgningsfrist og samtaler:
Der er ansøgningsfrist lørdag den 9. marts og samtaler fredag d. 15. marts og tirsdag d. 19. marts.

For at komme i betragtning til stillingen, skal du søge jobbet ved at klikke på SØG JOB. Kun ansøgninger som er sendt via vores hjemmeside tages i betragtning. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Vicekontorchef Maria Louise Johansen på maria.louise@rn.dk eller 40187662 eller Programleder Lars Cronwald Jensen på L.cronwald@rn.dk eller 23884651.

Du kan også læse mere om Digitalisering og IT samt læse udsagn fra nuværende medarbejdere på Digitalisering og IT (rn.dk).

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Region Nordjylland
Hadsundvej 190 1
9000 Aalborg
Telefon
97649714
Kontaktperson
Maria Louise Johansen
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-02-2024
Udløber
09-03-2024
Kviknummer
LJA-85343229
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige stillinger