SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.641
1.641
 JOBS
Gem annonce
Domea.dk

Domea.dk

|
Nordjylland
|
Indrykket 15-02-2021

Projektleder til bygherreorganisation i Nordjylland

Projektleder til bygherreorganisation i Nordjylland

- Drømmer du om at skabe Danmarks mest attraktive almene boliger?

Kan du varetage den professionelle bygherrefunktion? Kan du lide at have ansvar? Har du skabt gode resultater? Og er du god til at samarbejde med mange forskellige typer af mennesker? Hvis du kan svare ja, så læs gerne videre

Domea.dk har fortsat travlt i byggeafdelingen. Derfor har vi brug for en kompetent projektleder, der med sikker hånd kan bevare overblikket i spændende byggeprojekter fra start til slut.

Med base i vores servicecenter i Hjørring søger vi en erfaren projektleder, der har lyst til at skabe attraktive, almene boliger i samarbejde med bestyrelser, kommuner, tekniske rådgivere, entreprenører m.fl. Projektlederen skal varetage vores nybyggeri og renovering i Nordjylland. Vi har p.t. spændende projekter på vej i Hjørring, Brønderslev, Aabybro, Fjerritslev, Hirtshals, Mors og Nr. Vorupør m.fl. Arbejdet vil foregå i tæt sparring med vores projektchef og kundechef i region Nordjylland.

Stillingen hører under vores Landscenter Vest i Vejle og refererer til områdechefen der.

Domea.dk's Byggeafdeling

Domea.dk er den almene byggeforretningsfører i Danmark, der bygger mest. Byggeafdelingen løser byggeopgaver for selvstændige boligorganisationer over hele landet - både nybyggeri og renoveringer.

Vores rolle er at være sparringspartner med den lokale boligorganisation og være den professionelle koordinerende projektleder, der styrer projekterne sikkert i hus - gennem et proaktivt samarbejde med vores eksterne rådgivere, entreprenører og interne samarbejdspartnere.

Vi er 35 medarbejdere, der arbejder fokuseret med nybyggeri og renovering. Vi har en samlet portefølje på mere end 12 mia. kr. for planlagte og igangværende nybyggerier og renoveringer. Vores opgaver spænder fra små nybyggerier og renoveringsopgaver på 10 boliger til store opgaver på flere hundrede boliger.

Din opgave

Vi tilbyder et job med et stort selvstændigt ansvar, en stor opgave- og jobmæssig afveksling samt en bred kontaktflade til kunder og samarbejdspartnere.

De primære opgaver vil være:

Rådgivning af byggeudvalg og organisationsbestyrelser
Projektledelse af byggesager med proaktiv initiering af samarbejdet mellem byggeriets parter
Indgå i dialog med kommuner og andre bygherrer om udvikling af boligprojekter
Sikre projektgennemførelse med fokus på tid, økonomi og kvalitet.
Vi er landsdækkende med kontorer i hele Danmark. Din arbejdsplads vil være tilknyttet vores servicecenter i Hjørring. Vi er derfor afhængig af, at du er fleksibel og har egen bil.

Din profil

Vi søger en projektleder med følgende profil:

  • Byggeteknisk baggrund som fx arkitekt, bygningskonstruktør eller ingeniør
  • Erfaring med projektledelse af nybyggeri og renoveringer
  • Struktureret planlægger og koordinator
  • Dygtig kommunikator, godt menneskekundskab og flair for at samarbejde
  • Udadvendt og robust
  • Trives med at arbejde både selvstændigt og i teams
  • Kendskab til den almene boligsektor er et krav.
  • God til både mundtlig og skriftlig kommunikation.

Det er endvidere afgørende, at du er teamspiller - og har lyst til at udvikle den almene bolig og måden vi gør det på.

Domea.dk tilbyder

På landsplan er vi 600 medarbejdere, der har glæde af en uhøjtidelig omgangsform og gode arbejdsforhold. Domea.dk tilbyder gode udviklingsmuligheder og arbejder målrettet med udvikling af alle lederes og medarbejderes kompetencer. Vi tror på, at spændende opgaver, selvstændighed og fleksibilitet i jobbet skaber trivsel og gode resultater.

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer om ugen inkl. frokost. Der tilknyttes en god pensionsordning og sundheds- og behandlingsforsikring.

Kontakt og ansøgning


Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef, Jylland og Fyn Steen Grønholm Thomsen på 20 16 62 44 eller direktør, Byggeri og byudvikling Charlotte Nørbak på 51 23 18 03.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV samt dit eksamensbevis og beder dig venligst sende din ansøgning via linket nederst på siden. Ansøgningsfristen er den 5. marts 2021. Første samtale forventes afholdt i uge 10 og 2. samtale i uge 11.

Domea.dk er en af Danmarks førende udbydere af administration og rådgivning, herunder byggeri og byudvikling, til den almene branche. Vores kunder er almene boligorganisationer, boligadministrationer og kommuner.

Sammen gør vi Danmark til et bedre og billigere sted at bo. Vi vil forny det almene fællesskab, være bæredygtige og realisere vores kunders individuelle mål, visioner og drømme. Samtidig vil vi gerne forene vores medarbejderes drømme om det gode arbejdsliv med vores mål og ambitioner.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Virksomhedsinformation
Domea.dk
Oldenburg Allé 3
2630 Taastrup
Tlf:
76646419
Kontaktperson
Steen Grønholm Thomsen
Tlf:
20 16 62 44
Adresse
9800 Hjørring
Danmark
Arbejdssted
Hjørring
Praktisk information
Oprettet:
15-02-2021
Udløber:
05-03-2021
Kviknummer:
LJA-81719980
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg,
Ingeniør og naturvidenskab,
Ledelse
Gem annonce
Lignende job
AB Byggeprofiler A/S
Aalborg, Nordjylland
Frist:
15-03-2021
Telenor
Nordjylland
Frist:
26-03-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.