SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.705
2.705
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SENSU A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 25-05-2021

Projektleder til Automation

Strøm Hansen er en landsdækkende automations- og installationsleverandør, som producerer højteknologisk avancerede el- og systemløsninger til nordiske virksomheder.

Strøm Hansen har afdelinger i Nørresundby, Aarhus, Vejle og Glostrup, og virksomheden beskæftiger ca. 200 ansatte. De primære forretningsområder er: El-Service, Automation & Industriel IT, Entreprise, Trafikledelse, Airport, Alarmanlæg, Netværk & IT samt El-Tavler.  

Medarbejdere har hvert deres speciale, og i fællesskab udgør de et stærkt og fagligt begavet team, som til hver en tid sikrer kunderne den mest optimale løsning til den bedste pris.

Strøm Hansen er i vækst, og virksomheden søger nu en Projektleder til Automation.

Nicheområder – Teknisk ekspertise – Vækstvirksomhed

Vil du være en del af en ambitiøs og velkonsolideret virksomhed med gode udviklingsmuligheder fagligt såvel som personligt? Hos Strøm Hansen bliver du en del af en spændende organisation kendetegnet af et godt humør og med ”højt til loftet”. Du får mulighed for at præge egne opgaver, ligesom du får mulighed for at få et godt indblik i de forskellige forretningsområder, som virksomheden servicerer. Desuden bliver du en del af en samarbejdsorienteret automationsafdeling bestående af kompetente projektledere.

Du får selvstændigt ansvar, hvor du med reference til afdelingsleder for Automation & Industriel IT bliver ansvarlig for projektledelse af egne automationsprojekter. Du bliver således ansvarlig for hele processen fra den indledende dialog til overdragelse af projektet hos kunden. Du får til opgave at kalkulere løsninger, som enten er udtænkt af dig eller virksomhedens kunder. Du udarbejder et overordnet hardware og software design, som du indkøber materialer til, ligesom du fastsætter en tidsplan med den rette bemanding. Du sørger for at følge op på projekterne i forhold til deadlines og budget, og du rapporterer løbende til styregruppen. Derudover deltager du i kundemøder samt i månedlig sagsgennemgang med afdelingslederen. Som en del af jobbet vedligeholder og udvikler du relationen til eksisterende kunder, ligesom du er opsøgende overfor potentielle kunder.

For at få succes i jobbet kræver det, at du har en relevant teknisk uddannelse. Ideelt set er du uddannet maskinmester, men du kan også være uddannet ingeniør, installatør, automationsteknolog eller lignende. Det er et krav, at du har mindst 2,5 års erfaring fra en lignende stilling, og det er en fordel, hvis du har erfaring med automationsløsninger. Du har forståelse for eller erfaring med kalkulation af projekter, ligesom du har en god teknisk forståelse. Du har dertil solide IT-færdigheder, og det er en fordel, hvis du har erfaring med Kalkia, MS Office, MS Project, MS Dynamics eller NAV.

Som person er du en dygtig købmand med et stort overblik. Du besidder gode kommunikationsevner, som du bringer i spil ved at være imødekommende og opsøgende overfor eksisterende såvel som nye kunder. Du evner at håndtere pressede situationer, og du sætter en ære i at overholde deadlines. Du er systematisk, struktureret og selvkørende, ligesom du er nysgerrig og initiativrig. Med din teamplayerånd og lyst til at lære nyt bidrager du til udvikling af teamets faglighed og ekspertise, og det falder dig naturligt at give en hjælpende hånd med hos dine kollegaer. Du er desuden arbejdsom og selvkørende i din arbejdsform.

Er du den nye projektleder til Strøm Hansen i Nørresundby, så opfordrer vi dig til at søge jobbet snarest. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til konsulent Steffen Berg Bendtsen, Sensu A/S på telefon 27 84 21 84. For yderligere information om Strøm Hansen se https://www.stroemhansen.dk

Vi opfordrer dig til at søge stillingen snarest, da vi behandler ansøgninger løbende.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
27842184
Adresse
9400 Nørresundby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-05-2021
Kviknummer:
LJA-82156590
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Økonomi,
Offentlig,
Ledelse
Lignende job
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
07-08-2021
Mariagerfjord, Nordjylland
Frist: 
05-08-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.