Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder søges til udviklingsprojekter i offentlig medicinalvirksomhed

Region Nordjylland

Aalborg, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
Region Nordjylland
Porsvej 1 1
9000 Aalborg
Tlf
24409512
Kontakt
Mette Neumann Barrett
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-02-2024
Udløber
01-04-2024
Kviknummer
LJA-85357259
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige stillinger

Sygehusapoteket Region Nordjylland søger en erfaren projektleder, der vil være med til at gøre en forskel, ved at understøtte sikre og effektive medicineringsforløb for nordjyske patienter. En projektleder, der har mod på nye udfordringer og lyst til at være ansvarlig for at drive projekter i en offentlig farmaceutisk virksomhed sammen med dygtige kollegaer på Sygehusapoteket. Er det dig, så læs med her:
 
Med Sygehusapoteket som arbejdsplads…
Sygehusapoteket leder efter en projektleder, der skal være med til at sikre forandring og udvikling i en stor videns- og driftsorganisation under politisk ledelse og kontekst.

Sygehusapoteket er en virksomhed under Region Nordjylland, der arbejder med fremstilling og forsyning af lægemidler, data og farmaceutiske serviceydelser. Vi har fokus på sikker og tidssvarende daglig drift og udvikling af løsninger, der går på tværs af sektorer og bidrager til hospitalernes forandringsproces hen imod øget behandling i eget hjem.

Sygehusapoteket oplever vækst i mængden af tværgående og komplekse opgaver, som kræver projektledelse. Med denne stilling leder vi derfor efter en medarbejder, der har projektledelse som sin primære faglighed og kan lede en alsidig projektportefølje. Samtidig er det ønsket, at du skal bistå med udvikling og drift af porteføljemanagement og således være med til at sikre organisationens overblik over den aktive portefølje, pipeline og prioriteringsbehov.

Som projektleder vil du organisatorisk blive tilknyttet afdelingen Support og Teknik, der fungerer som understøttende enhed for Sygehusapotekets driftsafdelinger, og særligt produktionen. Der er tale om en stab, der varetager mange og forskelligartede specialistfunktioner i organisationen, hvoraf projektledelse er én af dem. 

Support og Teknik arbejder med Sygehusapotekets IT-landskab og -løsninger, kvalificering og validering, teknik, produktionskontrol og frigivelse, kliniske forsøg samt support til andre afdelinger. Support og Teknik består af 19 medarbejdere heraf to projektledere, som bliver dine nærmeste kollegaer.

Som farmaceutisk virksomhed er Sygehusapotekets forretningsprocesser underlagt regulatoriske krav og lovgivning for fremstilling, håndtering og distribution af lægemidler for at sikre kvalitet. Således vil du også som projektleder skulle agere i en kvalitetsstyret organisation og hverdag, hvor GxP er med til at sætte rammerne.

Projekter styres på Sygehusapoteket efter en projektmodel, som løbende udvikles og derfor vægter vi praktisk erfaring med at gennemføre projekter højt. Da Sygehusapotekets projekter oftest medfører organisatorisk forandring, har også erfaring med forandringsledelse interesse. Vi forventer, at du som projektleder evner at sætte andres faglighed i spil og facilitere et konstruktivt samarbejde i din projektorganisation.

Ud over alle de faglige kompetencer så kigger vi selvfølgelig også på de personlige kompetencer. Her leder vi efter en person, der kan begå sig i forskellige arenaer og sammenhænge. En person med gennemslagskraft, der forstår at lede og løfte projekter fremad i et konstruktivt samarbejde med forretning, Sygehusapotekets ledelse og forskellige afdelinger samt eksterne samarbejdspartnere i og udenfor regionen.

Helt konkret søger vi en medarbejder, der

 • Er skarp på projektledelse og -metode.
 • Har kendskab til og gerne erfaring med porteføljemanagement.
 • Er god til at samarbejde på tværs, men samtidig evner at arbejde selvstændigt.
 • Kan drive og styre projekter i overensstemmelse med de aftalte mål og rammer.
 • Kan begå sig og trives i en politisk ledet organisation.
 • Har evnen til at finde en passende balance mellem detaljer og tid i eget arbejde.
 • Kan kommunikere tydeligt i både skrift og tale i et flydende og letforståeligt dansk.
Som projektleder på Sygehusapoteket vil dine konkrete arbejdsopgaver typisk bestå af:
 • Planlægge projektets aktiviteter, herunder møder og leverancer samt involvering af interessenter på rette tidspunkt mm.
 • Dokumentere projektet, herunder analyser, projektbeskrivelse, risiko, møder og status.
 • Bære beslutninger videre til beslutningstagere, når projektets rammer udfordres.
 • Udvikling af vores projektmodel i samarbejde med øvrige projektledere, herunder udvikling af projektværktøjer samt være ambassadør for vores projektmodel i huset.
 • Udvikle styringsredskaber og processer som skaber det nødvendige overblik til at ledelsen kan styre og prioritere de mange projekter på Sygehusapoteket.
Vi tilbyder:
 • En spændende arbejdsplads med stor mangfoldighed i arbejdsopgaverne.
 • Fleksaftale, som giver stor frihed til at planlægge egen arbejdstid samt have varierende arbejdstider
 • Engagerede, dygtige og professionelle kollegaer.
 • Mulighed for at være med til at sætte eget præg på stilling og opgaver alt efter baggrund og erfaring.
 • Gode arbejdsforhold og frihed under ansvar.
 • Gode muligheder for hjemmearbejde
 • En arbejdsplads, hvor du aldrig er i tvivl om værdien af dit arbejde, idet vi skaber værdi for patienten.
Om Sygehusapoteket Region Nordjylland
Sygehusapoteket er en arbejdsplads med 240 medarbejdere, sammensat af mange faggrupper, der med høj faglighed, fokus på uddannelse og udvikling hver dag arbejder for at gøre en forskel for de nordjyske patienter.

Vi har som hovedformål at understøtte sikre og effektive medicineringsforløb for nordjyske patienter via forsyning af lægemidler og data, fremstilling af sygehusspecifikke lægemidler og leverance af klinisk farmaceutiske serviceydelser, og arbejder på hospitalerne i hele Region Nordjylland samt på Sygehusapoteket.

Kontakt os gerne
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte projektleder Mette Neumann Barrett på 40211752 eller afdelingsleder Keld Winther Pedersen på 23415092.

Praktiske informationer om ansøgning og stilling
Vi søger med dette opslag én fuldtidsstilling.

Løn og ansættelsesforhold efter ”overenskomst for akademikere ansat i regioner m.v.” (33.01.1) og konkret lønforhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Den primære arbejdsadresse vil være Porsvej 1, 9000 Aalborg.

Ansøgningsfrist er mandag d. 1. april 2024. Første samtaler forventes afholdt onsdag d. 10. april 2024 og med mulighed for en anden samtale torsdag d. 18. april 2024. Der vil kunne blive tale om personlighedstest i forbindelse med en eventuel 2. samtale. Tiltrædelse pr. 1. juni 2024 eller efter aftale.
 
Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund. Sygehusapoteket har røgfri arbejdstid og er en røgfri arbejdsplads.

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Region Nordjylland
Porsvej 1 1
9000 Aalborg
Telefon
24409512
Kontaktperson
Mette Neumann Barrett
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-02-2024
Udløber
01-04-2024
Kviknummer
LJA-85357259
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige stillinger