SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.705
2.705
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejderne ApS

|
Nordjylland
|
Indrykket 25-05-2021

Projektleder

Traffilog søger en Projektleder

 

Rekrutteringsbureauet Medarbejderne ApS søger for vores kunde - Traffilog Nordic- en projektleder til håndtering af professionelle flådestyringsløsninger primært til det europæiske marked.

Du vil være den direkte og primære kontakt til kunderne og således blive bindeled mellem kunden og Traffilogs ekspertteam. Det er vigtigt med en grundlæggende forståelse for vore kunders forretning samt den teknologi som vi benytter til at optimere og understøtte deres forretningsområde.

For at have den største succes i jobbet kan du genkende dig selv i:

 • Du er en dygtig kommunikator og forstår at kommunikerer på flere niveauer.
 • Du kan omsætte avanceret teknologi og IT til noget alle forstår og tør benytte.
 • Du er en dygtig planlægger og organisator, der kan styre og lede alle faser fra projektbeskrivelse -frem til succesfuld aflevering og løbende dialog med kunden.
 • Du har lyst til at se lidt af verden og have rejseaktivitet 30-40 dage årligt.

Nikker du genkendende til ovenstående - så skal du læse videre!

 

Lidt om Traffilog Nordic:

Traffilog Nordic blev etableret i 2005, og har siden sin etablering oparbejdet en position som en af de absolut førende udbydere af telematik- og flådestyringssystemer i Europa. Grundpillen i Traffilogs produktportefølje er et intelligent, webbaseret ledelsesværktøj, som understøtter optimering af chaufførernes/brugerens kørselsmønster og adfærd, hvilket giver en lang række muligheder for at optimere driftsøkonomien for flådeejere. Vi tilbyder adgang til et online system, webservice integration samt avancerede, skræddersyede rapporter. Produktporteføljen indeholder også mange andre løsninger som for eksempel alkolås, automatisk tachograf download, dæk overvågning, kollisionsdetektion, black-box recording, kameraer og meget andet. Vores kunder er blandt andet større leasing/udlejningsselskaber, bilproducenter, bus og lastbilproducenter, trafikselskaber, bus- og taxi operatører, renovation, redning og entreprenørvirksomheder

Læs mere på: www.traffilog.com

 

På baggrund af øget vækst og at virksomheden har fået endnu flere internationalt orienterede opgaver, søges nu en ny projektprofil til virksomheden.

Hvad skal du lave:

Arbejdsstedet er fleksibelt med base enten fra vores kontor i Pandrup eller København. Der må dog forventes møder og sammenhængende dage på begge lokationer. Da en væsentlig del af din tid foregår på kundernes site, må der påregnes en del rejseaktivitet, hvor du har både en national og international berøringsflade.

Arbejdsopgaver:

 • Implementere strategiske, tekniske projekter hos såvel nye som eksisterende kunder.
 • Kontinuerligt rådgive kunder om mulighederne i Traffilogs flådestyringsløsninger for at optimere deres forretning.
 • Behovsafdække kunder.
 • Deltage i kundemøder og udarbejde individuelle løsningsforslag og samarbejdsaftaler.
 • Have tæt dialog med brugerne af løsningerne og derigennem være opmærksom på kundernes behov for yderligere projekttiltag.

Dine Kvalifikationer:

 • Din uddannelsesmæssige baggrund er der stor åbenhed overfor. Har du erfaring med brug af telematik vil det være fint, men det er ikke et must. Din praktiske erfaring med projektledelse kombineret med solid forretningsindsigt, teknologi og IT-forståelse fra tilsvarende opgaver og funktioner er mere væsentlig.

Erfaring indenfor auto-, transport, renovation, bus eller andre brancher som Traffilog opererer med kan være en fordel i jobbet.

 • Du arbejder struktureret med projektstyring, og befinder dig godt i samspil med både potentielle og eksisterende kunder.
 • Du er stærk til både dansk og engelsk i skrift og tale samt har forståelse for de nordiske sprog.
 • Du har et stærkt kendskab til brugen af Office pakken, CRM og projektstyringsværktøjer m.m. Der anvendes pt. MS Dynamics 365, Office 365 samt SharePoint.

Hvem er du:

Du arbejder selvstændigt og målrettet og har en god evne til at formulere dig professionelt på skrift

Det er en fordel, hvis du er nysgerrig på teknologi og kundens forretning, vedholdende, hurtigopfattende og har et stærkt drive.

Du trives med at møde nye mennesker på din vej og synes at 30-40 årlige rejsedage er spændende.

Du er af natur positiv og trives i et åbent, internationalt og uformelt miljø.

Stillingen kræver en effektiv og kommercielt drevet person, der motiveres af udfordringer og resultater.

Du er god til at etablere forbindelser til både kunder og kollegaer, og du har evnen til at motivere kunden til at opnå resultater igennem vores systemer.

Du trives i et dynamisk miljø i en mindre, men global virksomhed og er god til at få afsluttet dine projekter til kundernes tilfredshed.

Du vil i samarbejde med projektteamet og med reference til firmaets COO, få ansvaret for at implementere og udvikle Traffilog `s løsninger til kunderne.

Virksomheden tilbyder:

 • Et job i en spændende virksomhed i vækst, hvor du får mulighed for at udvikle dine personlige egenskaber og kvalifikationer.
 • Et selvstændigt job med en stor grad af frihed under ansvar.
 • En attraktiv gage med pension.
 • Kontor- og hjemmearbejdsplads, mobiltelefon samt øvrige personaleordninger

 

Tiltrædelse:

Stillingen ønskes besat med opstart ca. 1. august 2021, men der ventes gerne på den rette. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Kirsten Henriksen på khe@medarbejderne.dk eller mobil nr. +4520902837.

Du søger stillingen ved at trykke på ansøgningsknappen herunder, skynd dig til tasterne, da vi løbende holder samtaler.  

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
20902837
Adresse
9490 Pandrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-05-2021
Kviknummer:
LJA-82154762
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Økonomi,
Offentlig,
Ledelse
Lignende job
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.