Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Rambøll Danmark A/S

Rambøll Danmark A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 15-07-2018

Projektleder eller projektchef

Erfaren projektleder eller projektchef til miljøvurdering i Rambøll i Aalborg eller Aarhus

Vil du hjælpe os med at miljøvurdere fremtidens projekter? Så er det måske dig, vi har brug for på vores hold af dygtige eksperter, der arbejder med miljøvurdering af spændende og nyskabende projekter for vores kunder i Danmark og internationalt.

Opgaverne

Som konsulent i bæredygtig samfundsudvikling arbejder Rambøll med miljøkonsekvensvurdering af infrastruktur fra jernbaner, letbaner, veje og havne til lufthavne og heliporte. Vindmøller til lands og til havs, solvarmeanlæg, biogasanlæg, varmeværker, byudvikling og klimatilpasningsprojekter hører også til porteføljen.

Din rolle vil især være at lede større projekter, der omfatter miljøkonsekvensvurderinger og miljøvurderinger af planer og programmer. Men du skal også arbejde med tilbud, referencer, hjemmeside, salgsmateriale og meget andet. Du vil blive ansat som projektleder eller -chef og dermed få et selvstændigt ansvar for at lede projekter med reference til afdelingens leder.

Dit ansvar

Som projektleder/chef skal du organisere, planlægge og lede arbejdet med løsning af opgaver for både private, offentlige og interne kunder. Du skal fastholde et fagligt overblik og hele tiden vurdere, hvor de vigtige udfordringer findes. Og så skal du involvere kolleger og samarbejde med vores mange nationale og internationale specialister på tværs af mange forskellige fagdiscipliner, når opgaverne skal løses.

Du skal opbygge og varetage gode relationer til kunder og samarbejdspartnere, og du skal sætte kunden i centrum for opgaveløsningen. Du skal selvfølgelig sikre, at opgaverne bliver løst som aftalt og til tiden, og at kvaliteten er lige i øjet.

Dig og dine kompetencer

Du er uddannet ingeniør, biolog, geograf, landinspektør eller lignende. Du har mindst 10-15 års relevant erhvervserfaring og stærke kompetencer inden for nedenstående områder:

  • Projektledelse med evne til at overskue komplekse planprocesser
  • Erfaring med at gennemføre større miljøkonsekvensvurderinger
  • Myndighedsforhandling på vegne af kunden
  • Indblik i lovgivningen på plan- og miljøområdet
  • Tilbuds- og salgsprocesser, samt markedsføring
  • Gerne international erfaring inden for området

Du har en klar forståelse af udfordringerne inden for miljøvurdering og planlægning, og du har lyst til at blive endnu dygtigere. Du er initiativrig, har overblik og bevarer roen, når tingene går stærkt. Du er ansvarsfuld og prioriterer godt og humørfyldt samarbejde med dine kolleger højt. Du kommunikerer godt skriftligt og mundtligt. Også på engelsk.

Dine kolleger

Du vil indgå i Rambølls afdeling for miljøplanlægning, hvor vi for øjeblikket er 19 medarbejdere. Udover miljøvurdering arbejder vi med lokalplanlægning, miljøfremmede stoffer, jordforurening, affald og industrimiljø. Med arbejdsplads i Aalborg eller Aarhus vil du komme til at samarbejde tæt med kolleger i Aarhus, Aalborg, København og internationalt, som har stor erfaring med miljøvurdering. De vil sikre, at du løbende bliver udfordret og modtager oplæring og feedback på et højt niveau, så du hele tiden udvikler dig. Derudover får du i Rambøll 13.000 kompetente kolleger at trække på globalt, når du skal sætte det rigtige hold til dine projekter.

Om at arbejde hos Rambøll

Når du arbejder hos Rambøll, bliver du en del af en videnbaseret organisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på deling af viden og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og holdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Interesseret?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til afdelingsleder Peter Forfang Sørensen, (5161 8569 / pefs@ramboll.dk).

Send din ansøgning via dette link KLIK HER senest den 18. august 2018. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt
Kontaktperson
Peter Forfang Sørensen
Tlf:
5161 8569
Adresse
Prinsensgade 11
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-07-2018
Udløber:
18-08-2018
Kviknummer:
LJA-63397811
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ingeniør og naturvidenskab,
Ledelse
Lignende job
ARNVIND GROUP
Aalborg, Nordjylland
Frist:
17-02-2019
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
17-02-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.