SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.836
1.836
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uni Consulting

|
Nordjylland
|
Indrykket 03-07-2020

Projektassistent til design- og udviklingsprojekt

For en maskinproducent i Nordjylland søger vi en projektmedarbejder, der skal supportere i en større produktopdatering.

Opgave: I forbindelse med lancering af et nyt produkt, der skal stå færdigt medio 2021 søger vi en teknisk profil, der kan indgå i et mindre udviklingsteam. Du bliver den eneste i teamet, der arbejder fuld tid på opgaven, men sidder ikke alene med projektet. De andre 2-4 involverede leverer løbende input og know-how til projektet på daglig basis. Du arbejder efter et gennemprøvet koncept.

Konsulent: Teknisk profil - ingeniør, designer, produktionsteknolog eller lignende. Du skal have erfaring med Solidworks og have arbejdet med udviklingsprojekter, test, leverandørkontakt etc. Det er ikke afgørende, hvor mange års erfaring du har. Udover dine tekniske kompentencer, bliver der også lagt vægt på, at du kan drive et projekt og har gejst og energi til at få tingene til at lykkes og nå de forskellige deadlines.

Virksomhed: Mindre produktionsvirksomhed, der udvikler maskiner og løsninger til globale kunder. Deres produkter er blandt de bedste og mest sikre på markedet.

Start: Medio august

Længde: 4 - 6 mdr. projekt med gode muligheder for forlængelse.

PGA. FERIEPERIODEN KAN DU FØRST FORVENTE SVAR I UGE 32.

Grundet GDPR modtager vi ikke CV eller ansøgning via mail. Benyt derfor nedenstående upload knap.

Hos Uni Consulting arbejder vi med korte præcise beskrivelser af vores projekter. Kontakt os for mere information eller upload dit CV, så vender vi tilbage til dig.

Samarbejde og dialog mellem os, og dig som konsulent, er i fokus. Vi ønsker at skabe et tæt samarbejde, for at sikre en god forståelse af, hvor du er i din proces, samt hvilke fremtidige muligheder vi kan skabe sammen.

Uanset om du bliver fast-, projektansat eller arbejder som freelancer bliver du koblet på et stort netværk af virksomheder, der alle har udfordringer, hvor det giver mening at hyre ekstern arbejdskraft. Dette giver mulighed for at arbejde med projekter, der passer til netop dine kompetencer og interesser.

Tidsmæssigt spænder projekterne typisk fra 3 til 30 måneder.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
25642828
Adresse
9220 Aalborg Øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-07-2020
Kviknummer:
LJA-80589211
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ingeniør og naturvidenskab,
Industri & Håndværk
Lignende job
Seawest Fun & Entertainment
Varde, Syd- og Sønderjylland
Frist:
14-08-2020
HANDICAPFORMIDLINGEN ApS
Rebild, Nordjylland
Frist:
28-08-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.