Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Jubii Media Group

Jubii Media Group

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 07-01-2019

Programmatic Manager

Programmatic Manager til digitale medier

Jubii Media Group søger en skarp og passioneret Programmatic Manager, som brænder for online medier. Er du analytisk, struktureret og med en god portion teknisk forståelse? Så er du måske den, vi søger.

Stillingen
Som Programmatic Manager får du en central rolle i optimeringen af vores programmatiske platforme, som er en vigtig del af forretningen i vores annoncenetværk hos Jubii Media Group. En stor del af opgaven er at få kommercielle og tekniske muligheder til at gå op i en højere enhed og sikre at de fungerer godt.

Fra kontoret beliggende ved Nørreport Station, København, skal du være med til at forstærke vores digitale annonceprodukter. Du skal være villig til, og nysgerrig på, at gå i dybden med det tekniske set up i programmatic og ad serving, og interessere dig for hvordan ændringer et sted påvirker performance andre steder.

Dit arbejde vil således i høj grad bestå i at analysere og optimere udviklingen på tværs af vores netværk i samarbejde med dine kollegaer i Jubii. Du skal kunne forklare komplekse problemstillinger til mennesker, som kender mindre til programmatiske platforme og digitalt salg, hvilket stiller krav til dine kommunikationsevner.

Du får reference til den administrerende direktør, som du vil arbejde tæt sammen med. Du er god til at skabe relationer, og du ved, at et godt samarbejde er afgørende for at opnå gode resultater.

Kvalifikationer

Som Programmatic Manager forventer vi, at du brænder for analyse, projektledelse og har flair for online medier. Vi lægger særligt vægt på, at du:

  • Er ihærdig, loyal, ansvarsfuld og god til at kommunikere
  • Er analytisk og struktureret
  • Er god til at skabe overblik og koordinere på tværs af funktioner
  • Elsker at arbejde i et felt, hvor tingene konstant forandrer sig og udfordrer tilpasningsevnen

Vi tilbyder
En udfordrende stilling hvor mulighederne for faglig og personlig udvikling er store og fremtidsudsigterne er gode. Mulighed for selv at forme dagligdagen i en ung og innovativ medievirksomhed. Dygtige og professionelle kollegaer med stor indsigt i branchen, som brænder for det de laver, og er klar til at lære fra sig. Gode ansættelsesforhold med løn efter kvalifikationer, pension mv.

Yderligere oplysninger om stillingen får du ved henvendelse til Administrerende direktør Astrid Thusgaard-Madsen på tlf. 2545 6055 eller atm@jubiimediagroup.dk. Læs mere på www.jubiimediagroup.dk.

Ansøgning vedlagt CV sendes pr. e-mail til: personale@nordjyske.dk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt. Ansøgninger vil løbende blive vurderet og behandlet fortroligt.

Tiltrædelse:
Snarest muligt.

I Jubii opfordrer vi alle interesserede til at søge stillingen uanset køn.

Jubii A/S har eksisteret i 23 år på det danske online-marked og er i dag et mediehus, der råder over mere end 250 millioner bannervisninger om måneden fra blandt andre Jubii.dk, DMI.dk, Nordjyske.dk, Denstoredanske.dk, Newsbreak.dk, Bazoom.dk m.fl. Jubii når i samlet nettodækning ud til mere end 70 procent af de danske internetbrugere, hvilket gør Jubii til et af Danmarks største digitale mediehuse. I december 2013 blev Jubii overtaget af NORDJYSKE Medier, der er ét af Europas mest ambitiøse mediehuse, og Jubii indgår i dag som selvstændigt datterselskab i NORDJYSKE koncernen med over 2000 medarbejdere og en årlig omsætning på 1,2 milliarder kroner.


Kontakt
Kontaktperson
Astrid Thusgaard-Madsen
Tlf:
2545 6055
Adresse
Bredgade 33A
1260 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-01-2019
Udløber:
06-02-2019
Kviknummer:
LJA-69392180
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Forskning og udvikling,
IT,
Media
Lignende job
CONNECTION VIKAR ApS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
26-06-2019
RESTAURANT HAVKATTEN APS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
04-07-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.