SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.707
2.707
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus

|
Nordjylland
|
Indrykket 16-05-2022

Produktionsmedarbejdere søges

Kan du li en aktiv arbejdsdag? Kan du li at der er orden i tingene? Vil du være en del af den logistik-kæde, der sikrer at Nordjyderne hver morgen modtager pakker, breve og magasiner i postkassen? Så er det måske noget for dig at blive ferieafløser i vores pakkeri i Nørresundby.

Stillingen
Det Nordjyske Mediehus distribution søger ferieafløsere i perioden fra ultimo juni frem til medio september til vores travle pakkeri på Kystvejen i Nørresundby.

Udover Det Nordjyske Mediehus eget dagblad Nordjyske Stiftstidende omdeler vi de landsdækkende dagblade, samt magasiner, breve og pakker. Derfor er der en masse pakkeriopgaver relateret til dette, som skal løses hver dag.

Opgaverne er blandt andet optælling og sortering af aviser og magasiner, scanning af pakker samt diverse pakkeopgaver, så produkterne er klar til at blive distribueret til vores mange omdelere.

Du bliver en del af et team med gode kollegaer og en god omgangstone. Selvom vi søger ferieafløsere, kan der for den rette blive tale om fast ansættelse.

Om dig
Din baggrund er ikke så vigtigt. Du har måske erfaring fra produktion eller lager. Eller måske du er studerende og vil have et sommerferiejob.

Det vigtigste er, at du har gå-på-mod og har mod på at lære, hvordan arbejdsgangene er i pakkeriet.

Vi forventer, at du:

  • Arbejder struktureret
  • Er fleksibel
  • Er proaktiv og kan trives med at arbejde under tidspres

Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte logistikchef Christian Hørbye Fabricius på tlf.: 99353635 eller mail chf@dnmh.dk.

Ansættelsesvilkår
Aflønning og pension i henhold til overenskomst. Den ugentlige arbejdstid er på 25 timer. Arbejdstiden ligger hovedsageligt om aftenen og natten mellem kl. 14 og 04, ligesom der skal påregnes arbejde i weekenden. Der kan også være mulighed for vagter i hverdagene. Vagtplanen fastlægges efter turnus.

Arbejdsstedet er på Kystvejen 50 i Nørresundby. Vi forventer at du kan starte ultimo juni 2022.

Søg stillingen
Du søger stillingen ved at trykke på linket i bunden af denne side.
Ansøgningsfristen er 25. maj 2022.
Det Nordjyske Mediehus ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Vi er Nordjylland og Nordjylland er os
Gennem et uafhængigt, frit og dynamisk mediehus binder vi hver dag et levende Nordjylland sammen med oplysende og engagerende indhold og inspirerende initiativer. Sammen er vi fællesskabere af Danmarks stærkeste region, og vi har en klar forventning om, at de medarbejdere, vi ansætter, også brænder for at være nordjyske fællesskabere.

Det Nordjyske Mediehus rummer brands som NORDJYSKE, Vigeur, radiokanalen ANR, de lokale nyhedsmedier LigeHer.nu og aalborg:nu samt godt 20 lokalaviser, der tilsammen dækker næsten hele Nordjylland. Med afsæt i vores værdier - åbne, modige, ordentlige og passionerede - bygger vi vores virksomhed på at være markedsleder på tre områder: Lokale medier i Nordjylland, nichemedier i Danmark og erhvervsmedier i Skandinavien.

Det Nordjyske Mediehus har på nuværende tidspunkt hovedsæde på Langagervej i Aalborg. I 2023 rykker vi ind i et nyt domicil i moderne, tidssvarende lokaler på Aalborgs havnefront med det formål at komme tættere på nordjyderne.

Du kan læse mere om os på www.detnordjyskemediehus.dk

 

Kontakt
Kontaktperson
Christian Fabricius
Tlf:
99353635
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-05-2022
Udløber:
25-05-2022
Kviknummer:
LJA-83617922
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Transport og logistik,
Øvrige stillinger
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
14-08-2022
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
24-07-2022
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
01-08-2022
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.