SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.717
1.717
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
ROCKWOOL A/S

ROCKWOOL A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 17-12-2020

Produktionsmedarbejdere

Produktionsmedarbejdere

ROCKWOOL i Ø. Doense (nord for Hobro) har travlt, og vi søger i den forbindelse medarbejdere til vores produktion på 3-holdsskift.

Arbejdet består af overvågning af maskiner med fysisk krævende opgaver i kortere perioder i forbindelse med både omstillinger og planlagte og utilsigtede driftsstop. Derudover består arbejdet i procesoptimering, og der vil også være daglige rengøringsopgaver i eget arbejdsområde. Stor påpasselighed og seriøsitet omkring brug af personlige værnemidler kræves. Du får en grundig og fyldestgørende oplæring.

Vi ønsker:
At dine dansk- og matematikkundskaber svarer til min. 9. kl. niveau, og at du har fornuftige engelsk kundskaber. Hvis du er industri- eller procesoperatør er dette en fordel, men ikke et krav. Erfaring inden for procesindustrien er en fordel. Ærlighed, pålidelighed og stabilitet er egenskaber, som vi lægger stor vægt på.

Vi tilbyder:
En spændende og afvekslende hverdag med mange udfordringer, hvor du kan være med til at sætte præg på fremtidens ROCKWOOL i tæt samarbejde med et hold af gode kolleger, som tager godt imod dig.

Ansøgning: Send os din ansøgning snarest via www.rockwoolgroup.com/careers

Vi ansætter løbende.

Du er velkommen til at kontakte os, såfremt du måtte have spørgsmål hertil på tlf. +45 4655 9411 i tidsrummet 8-16.

ROCKWOOL Koncernen er en danskejet virksomhed. ROCKWOOL A/S indgår i ROCKWOOL Nordics med markeder i Danmark, Norge, Sverige og Finland. ROCKWOOL koncernen beskæftiger 11.600 medarbejdere på verdensplan, heraf 968 medarbejdere i Danmark, og er i dag verdens største udbyder af løsninger baseret på stenuld. Du kan læse mere på vores hjemmeside www.rockwool.dk

Kontakt
Kontaktperson
Tlf:
4655 9411
Adresse
9500 Hobro
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
17-12-2020
Udløber:
16-01-2021
Kviknummer:
LJA-81494544
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg,
Industri & Håndværk
Lignende job
Phillips-Medisize
Midtjylland
Frist:
26-02-2021
McDonald's
Thisted, Nordjylland
Frist:
26-02-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.