SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.774
2.774
 JOBS
Gem annonce
Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus

|
Nordjylland
|
Indrykket 29-07-2022

Produktionsmedarbejder søges

Kan du håndtere aviser, blade og pakker? Så er du måske vores nye makker.

Om stillingen
Det Nordjyske Mediehus omdeler udover Nordjyske Stiftstidende også landsdækkende magasiner, breve og pakker, så vi har travlt i vores pakkeri. Derfor søger vi medarbejdere til pakkeriet, som er beliggende på Kystvejen i Nørresundby.

Som vores nye medarbejder vil du blandt andet få opgaver indenfor optælling og sortering af aviser og magasiner, scanning af pakker samt diverse pakkeopgaver.

Stillingen er på minimum 25 timer om ugen og der arbejdes efter vagtplan. Vi søger medarbejdere til både dag- og aften/nathold, og der skal påregnes arbejde i weekend og på helligdage.

Om dig
Som produktionsmedarbejder hos Det Nordjyske Mediehus forventer vi, at du kan arbejde struktureret og fokuseret.

Desuden er du fleksibel, arbejder selvstændigt og går proaktivt til opgaverne. Det vil være en fordel, hvis du har truckcertifikat, men det er ikke et krav.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at henvende dig til teamleder Per Knudsen på tlf.: 9935 3625 eller logistikchef Christian Hørbye Fabricius på tlf. 9935 3635

Se evt. mere om Det Nordjyske Mediehus på http://detnordjyskemediehus.dk/

Ansøgning 
Du søger stillingen ved at trykke på linket i bunden af denne side.

Ansøgningsfristen er 31. august, men vi inviterer løbende til samtaler, da vi ønsker stillingerne besat hurtigst muligt.

Det Nordjyske Mediehus ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Vi er Nordjylland og Nordjylland er os


Gennem et uafhængigt, frit og dynamisk mediehus binder vi hver dag et levende Nordjylland sammen med oplysende og engagerende indhold og inspirerende initiativer. Sammen er vi fællesskabere af Danmarks stærkeste region, og vi har en klar forventning om, at de medarbejdere, vi ansætter, også brænder for at være nordjyske fællesskabere.

Det Nordjyske Mediehus rummer brands som NORDJYSKE, Vigeur, radiokanalerne ANR og Radio NORDJYSKE, de lokale nyhedsmedier LigeHer.nu og aalborg:nu samt godt 20 lokalaviser, der tilsammen dækker næsten hele Nordjylland. Med afsæt i vores værdier - åbne, modige, ordentlige og passionerede - bygger vi vores virksomhed på at være markedsleder på tre områder: Lokale medier i Nordjylland, nichemedier i Danmark og erhvervsmedier i Skandinavien.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Virksomhedsinformation
Det Nordjyske Mediehus
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Tlf:
9935 3535
Kontaktperson
Per Knudsen
Tlf:
99353625
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-07-2022
Udløber:
28-08-2022
Kviknummer:
LJA-83876991
Jobtype:
Fuldtid
Deltid
Arbejdsområde:
Transport og logistik
Gem annonce
Lignende job
MELSEN TECH A/S
Aalborg, Nordjylland
Frist:
01-09-2022
Adecco
Aalborg, Nordjylland
Frist:
01-09-2022
DTU
Hjørring, Nordjylland
Frist:
05-09-2022
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
01-09-2022
Hjørring, Nordjylland
Frist: 
14-08-2022
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
14-08-2022
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.