Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Produktionsmedarbejder søges

Det Nordjyske Mediehus

Aalborg, Nordjylland

Fuldtid
Deltid
Kontakt
Det Nordjyske Mediehus
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Tlf
9935 3535
Kontakt
Per Knudsen
Tlf
99353625
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-07-2022
Udløber
28-08-2022
Kviknummer
LJA-83876991
Jobtype
Fuldtid
Deltid
Arbejdsområde
Transport og logistik

Kan du håndtere aviser, blade og pakker? Så er du måske vores nye makker.

Om stillingen
Det Nordjyske Mediehus omdeler udover Nordjyske Stiftstidende også landsdækkende magasiner, breve og pakker, så vi har travlt i vores pakkeri. Derfor søger vi medarbejdere til pakkeriet, som er beliggende på Kystvejen i Nørresundby.

Som vores nye medarbejder vil du blandt andet få opgaver indenfor optælling og sortering af aviser og magasiner, scanning af pakker samt diverse pakkeopgaver.

Stillingen er på minimum 25 timer om ugen og der arbejdes efter vagtplan. Vi søger medarbejdere til både dag- og aften/nathold, og der skal påregnes arbejde i weekend og på helligdage.

Om dig
Som produktionsmedarbejder hos Det Nordjyske Mediehus forventer vi, at du kan arbejde struktureret og fokuseret.

Desuden er du fleksibel, arbejder selvstændigt og går proaktivt til opgaverne. Det vil være en fordel, hvis du har truckcertifikat, men det er ikke et krav.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at henvende dig til teamleder Per Knudsen på tlf.: 9935 3625 eller logistikchef Christian Hørbye Fabricius på tlf. 9935 3635

Se evt. mere om Det Nordjyske Mediehus på http://detnordjyskemediehus.dk/

Ansøgning 
Du søger stillingen ved at trykke på linket i bunden af denne side.

Ansøgningsfristen er 31. august, men vi inviterer løbende til samtaler, da vi ønsker stillingerne besat hurtigst muligt.

Det Nordjyske Mediehus ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Vi er Nordjylland og Nordjylland er os


Gennem et uafhængigt, frit og dynamisk mediehus binder vi hver dag et levende Nordjylland sammen med oplysende og engagerende indhold og inspirerende initiativer. Sammen er vi fællesskabere af Danmarks stærkeste region, og vi har en klar forventning om, at de medarbejdere, vi ansætter, også brænder for at være nordjyske fællesskabere.

Det Nordjyske Mediehus rummer brands som NORDJYSKE, Vigeur, radiokanalerne ANR og Radio NORDJYSKE, de lokale nyhedsmedier LigeHer.nu og aalborg:nu samt godt 20 lokalaviser, der tilsammen dækker næsten hele Nordjylland. Med afsæt i vores værdier - åbne, modige, ordentlige og passionerede - bygger vi vores virksomhed på at være markedsleder på tre områder: Lokale medier i Nordjylland, nichemedier i Danmark og erhvervsmedier i Skandinavien.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Det Nordjyske Mediehus
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Telefon
9935 3535
Kontaktperson
Per Knudsen
Telefon
99353625
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-07-2022
Udløber
28-08-2022
Kviknummer
LJA-83876991
Jobtype
Fuldtid
Deltid
Fag
Transport og logistik