Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Vaskeriet NEPTUN

Vaskeriet NEPTUN

|
Nordjylland
|
Indrykket 17-09-2018

Produktionschef

Vaskeriet NEPTUNs forretningsområde består bl.a. i levering af duge, servietter og sengelinned til hotel og restaurationsbranchen samt vask af tøj til industri, håndværk og servicefag.

Vaskeriet NEPTUN er et vaskeri med dygtige og engagerede medarbejdere, der sikrer høj kvalitet i virksomhedens leverancer. Virksomheden har stor fokus på optimering af produktionen og har investeret kraftigt i nye maskiner og produktionsanlæg.

Virksomheden har høje standarder i forhold til kvalitet og miljø og har løbende investeret i miljøtiltag bl.a. via optimal udnyttelse af procesenergien.


STILLINGEN
Som produktionschef får du det fulde ansvar for tilrettelæggelse, bearbejdning og kvalitetssikring af vaskeriets produktion. Du har ansvaret for den daglige planlægning og ledelse af 20-30 medarbejdere.

Det bliver en hovedopgave at optimere produktionsprocesserne med henblik på at forbedre gennemløbstid og produktivitet. Det kræver, at der er styr på data og dokumentation, gode analyser, et godt lederskab samt evne og vilje til at implementere nødvendige udviklingstiltag.

Som produktionschef får du det overordnede ansvar for alt vedrørende produktionen. Det forventes, at du med overblik, vedholdenhed og beslutningskraft bliver en synlig og vellidt leder, der gør en forskel. Du varetager administrative funktioner i tilknytning til produktionen, hvor du samarbejder med øvrige kolleger indenfor salg, service, administration, teknik og distribution.

PERSONPROFIL
Der stilles store krav til dine evner som leder i et miljø, hvor der er fokus på at sikre et effektivt flow fra a til z. Det forventes, at du har solid erfaring med målstyring efter nærmere fastlagte KPIer, og at du har indgående erfaring med at foretage analyser på de enkelte led i produktionsprocessen og kan implementere forbedringer.

Det forventes, at du har en produktionsteknisk uddannelse, og at du har gode IT-kundskaber herunder ikke mindst i Excel.

Du har vist, at du kan udvikle en produktion i et tæt og positivt samarbejde med kolleger og medarbejdere. Du er motiverende, har gennemslagskraft og er overbevisende i din kommunikation.

ANSØGNING M.V.

Nærmere oplysninger om jobbet kan fås ved henvendelse til Karsten Romby, tlf. 2177 2344.

Send din ansøgning mærket 574 Produktionschef NEPTUN til job@hedegaardmanagement.dk.

Læs mere på www.hedegaardmanagement.dk

Kontakt
Kontaktperson
Karsten Romby
Tlf:
2177 2344
Adresse
Falkevej 1
9352 Dybvad
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
17-09-2018
Udløber:
17-10-2018
Kviknummer:
LJA-65609281
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk,
Ledelse
Lignende job
Brønderslev Kommune
Nordjylland
Frist:
23-03-2019
Brønderslev Kommune
Nordjylland
Frist:
23-03-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.