Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
NORDJYSKE Medier

NORDJYSKE Medier

|
Nordjylland
|
Indrykket 06-09-2018

Product Manager til Jubii.dk

Har du erfaring og kompetencer inden for Product Management? Og har du lyst til at spille en aktiv rolle i videreudviklingen af vores website? Så er det måske dig, vi søger til stillingen som Product Manager ved Jubii.dk, der er en del af NORDJYSKE Medier.

Jobbet
Du vil indgå i vores team for digital forretningsudvikling - lokaliseret i Aalborg tæt på E45. Teamet driver og udvikler en lang række digitale platforme for hele koncernen herunder nordjyske.dk, aalborgnu.dk, jubii.dk, diverse apps og meget mere. Digital forretningsudvikling spiller en central rolle i NORDJYSKE Mediers udvikling, og der vil være stor mulighed for at sætte sit eget præg på opgaverne og tilrettelæggelsen af arbejdsdagen.

Hos os får du det overordnede ansvar for forretningen og indtjeningen på jubii.dk og de tilknyttede undersites herunder Jubii Mail, Jubii Debat og Jubii Spil og i samarbejde med vores ansatte i København og Aalborg bliver det din opgave at bidrage til den videre udvikling af sitet. Du vil også få ansvaret for udvikling af den fremtidige strategi og plan for domænet og vil indgå i forhandlinger og aftaler med leverandører. Herudover skal du også have fokus på drift, analyse, marketing og trafik herunder ca. 20 facebook-sider. Arbejdet omfatter alle projektfaser fra analyse og specificering til test og installation.

Det er derfor vigtigt, at du trives med en stor spændvidde i jobbet og er motiveret for at arbejde på både strategisk, taktisk og operationelt niveau.

Mange af opgaverne løses i samarbejde med kolleger fra hele organisationen, herunder med vores specialister indenfor annoncebannere, design, usability, nyhedsbreve, data m.v.

Stillingen har reference til chefen for digital forretningsudvikling og der er direkte adgang til vores team af udviklere og specialister.

Kvalifikationer
Du har en god forretningsforståelse og erfaring med driften af et større website. Derudover forventer vi, at du har:

  • Solid erfaring med Product Management, UX og UI-design
  • Teknisk såvel som strategisk indsigt
  • Erfaring med agil softwareudvikling
  • En skarp forretningsforståelse samt gode kommunikations- og samarbejdsevner
  • Et stort drive og højt energiniveau
  • Et ønske om og evne til at udfordre status quo

Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse indenfor IT f.eks. Interaktive Digitale Medier.

Som menneske ser du muligheder og ideer i abstrakte scenarier, ligesom du er god til at omsætte teori til afprøvning og handling. Du trives med at være ude af din comfort zone og sætter gerne spørgsmålstegn ved nuværende praksis. Du er positiv i din kommunikation og dit samarbejde, og endelig er du god til at formidle dine ideer og tanker på en forståelig måde til forskellige faggrupper.

NORDJYSKE Medier tilbyder
En udfordrende stilling med gode muligheder for selv at forme dagligdagen i en af Danmarks største mediekoncerner, som gennemgår en digital transformation i et dynamisk og vækstorienteret marked.

Du får dygtige kollegaer med stor indsigt i branchen, som brænder for det, de laver. Gode ansættelsesforhold med løn efter kvalifikationer og pensionsordning.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til chef for Digital Forretningsudvikling Søren Braad Steen på telefon 2259 1777 eller mail sbs@nordjyske.dk.

Læs mere om NORDJYSKE Medier på www.nordjyskemedier.dk.

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt.

Ansøgning:
Motiveret ansøgning samt CV sendes pr. e-mail til personale@nordjyske.dk.

Ansøgningsfrist:
Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler.

I NORDJYSKE Medier opfordrer vi alle interesserede til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

NORDJYSKE Medier er en publicistisk virksomhed, der med afsæt i en lang levetid former en innovativ fremtid.

Vi skaber nærkontakt mellem mennesker gennem udgivelse af dagblade, ugeaviser, magasiner, radio, tv, web, mobil og en række trykte og digitale erhvervsmedier.

NORDJYSKE Medier er resultatet af en idé, en drøm, en vision, der er næret af ildsjæle, som siden 1767 har ønsket at nytte og fornøje.

Kontakt
Kontaktperson
Søren Braad Steen
Tlf:
2259 1777
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-09-2018
Udløber:
21-10-2018
Kviknummer:
LJA-65220865
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT,
Marketing,
Media
Lignende job
ARNVIND GROUP
Aalborg, Nordjylland
Frist:
18-03-2019
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
18-03-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.