SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.611
2.611
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus

|
Nordjylland
|
Indrykket 02-05-2022

Product Manager der kan forene vision med roadmap og backlog

Brænder du for at kreere lækre digitale løsninger, som når ud til rigtig mange brugere? Så har du en unik chance hos Det Nordjyske Mediehus.

Fra behov til løsning
I Det Nordjyske Mediehus har vi en række digitale produkter og det er vores mission, at vores kunder får en fantastisk oplevelse, som engagerer fra første ord, første lyd, første klik og første blik. Gennem vores produkter og platforme når vi i dag ud til 4 ud af 5 nordjyder.

Igennem diverse digitale løsninger sørger vi for, at indholdsproduktion, forretning og teknologi smelter sammen i nye former, som er smartere og mere effektive end de hidtidige derigennem skaber vi værdi for vores kunder. Product Management spiller en central rolle i denne proces.

Din rolle
Som Product Manager bliver du en af nøglepersonerne i udvikling og optimering af mediehusets digitale produkter. Du får ansvaret for at videreudvikle og optimere på en række af vores eksisterende digitale medier, såsom nordjyske.dk, ligeher.nu og vigeur.dk, samt være med til at udvikle nye produkter til nye målgrupper.

Du får en central rolle i forhold til forståelsen af styrker, svagheder og potentialer af hvert nyt produkttilbud, og du er den, som har overblik over, hvad der skal til for at udvikle og optimere vores digitale produkter kontinuerligt med brugerens behov for øje.

Du vil rapportere til produktchefen og blive en del af vores kommercielle organisation med grænseflader til de fleste andre afdelinger. Sammen sikrer vi leverance af bedre produkter og tilbud til vores kunder.

Du får en alsidig arbejdsuge med mange forskellige aktiviteter, herunder:

 • Opsamling og analysering af brugerbehov
 • Udarbejdelse af user journey maps, formulering af user stories samt grooming backlog
 • Prioritering af alle produkt-relaterede aktiviteter
 • Udarbejdelse af produkt OKRs og målbaserede roadmaps
 • Sparring og koordinering med diverse stakeholders
 • Facilitering af Discovery processer, planlægning og eksekvering af brugerundersøgelser samt sparring og sketching med UXere og designere
 • Involvering i Delivery processer, standups, sparring med udviklere, afklaring af løsninger
 • Test og validering af enkelte leverancer

Hvad tilbyder vi dig?
Når du træder ind ad døren hos Det Nordjyske Mediehus, bliver du en del af et stort fællesskab. Du får dygtige og passionerede kolleger, der brænder for det, de laver og inspirerer hinanden til samarbejde på tværs. Vi arbejder i et uformelt og innovativt miljø med højt til loftet og fleksibilitet i hverdagen.

Du vil hurtigt opleve, at vi har en ambition om at være det mest attraktive mediehus i Danmark. Vi arbejder nemlig aktivt for at sikre et godt og bæredygtigt arbejdsmiljø, ligesom vi er vores sociale ansvar bevidst. Vi tager løbende temperaturen på vores medarbejderengagement med fokus på at fastholde en høj trivsel og arbejdsglæde.

Hos Det Nordjyske Mediehus har vi ikke kun fokus på, at udvikle vores produkter og tilbud. Hos os er der også plads til, at du kan udvikle dig. Vi har en strategisk ambition, der går hånd i hånd med kompetenceudvikling og en stærk lærings- og samarbejdskultur baseret på dialog og feedback. Du får desuden adgang til en lang række medarbejdertilbud, blandt meget andet kan du deltage i vores sociale- og sundhedsfremmende aktiviteter. 

Hvem er du?
Du brænder for lækkert produkt design og elsker at stå i spidsen for digital produktudvikling. Du har en solid forståelse for hvad en god og intuitiv UX og UI er. Du har din værktøjskasse i orden, når det kommer til metoder for product discovery, og du føler dig på hjemmebanen i forhold til product delivery. Du har ikke nødvendigvis en teknisk baggrund, men du har er overordnet forståelse for, hvad er skal til for at bygge nye digitale produkter, og du er ikke sky for at tage en diskussion op med udviklerne, hvis noget skal afklares eller løses på en anden måde.

Du stortrives i at arbejde sammen med teams af dygtige specialister, og du er mester i indirekte ledelse. Du er god til at formidle, og kan kommunikere på tværs og op og ned i organisationen - lige fra marketing specialister, data scientists, udviklere til sælgere, content managers, SoMe/SEO-managers, osv.

Du elsker data, og kender alt om performance på de produkter, som du er ansvarlig for. Du burger data aktivt i prioriteringen af initiativer og beslutninger angående videre udvikling og optimering på produkterne.

Du er nysgerrig og eksperimenterende, og det driver dig at kunne opnå en bedre performance på produkterne med små iterative greb.

Vi forestiller os at du har:

 • 2-5 års erfaring i en tilsvarende rolle
 • Erfaring i at bruge agile værktøjer og frameworks som Scrum, Kanban, Dual Track Agile og lign.
 • God forståelse og interesse for digital UX og design
 • Fremravende kommunikationsevne både mundtligt og skriftligt
 • Stamina og stakeholder management skills

Lyder det som noget for dig?
Så send dit CV og en kort ansøgning via linket nederst på siden. Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som gerne må indeholde referencer til de produkter, som du har været med til at skabe.

Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter hurtigst muligt, når den rette kandidat er fundet.

I Det Nordjyske Mediehus ønsker vi at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Produktchefen, Julia Christensen på 20300619 eller joc@dnmh.dk

Vi er Nordjylland og Nordjylland er os
Gennem et uafhængigt, frit og dynamisk mediehus binder vi hver dag et levende Nordjylland sammen med oplysende og engagerende indhold og inspirerende initiativer. Sammen er vi fællesskabere af Danmarks stærkeste region, og vi har en klar forventning om, at de medarbejdere, vi ansætter, også brænder for at være nordjyske fællesskabere.

Det Nordjyske Mediehus rummer brands som NORDJYSKE, Vigeur, radiokanalerne ANR og Radio Nordjyske, de lokale nyhedsmedier LigeHer.nu og aalborg:nu samt godt 20 lokalaviser, der tilsammen dækker næsten hele Nordjylland. Med afsæt i vores værdier - åbne, modige, ordentlige og passionerede - bygger vi vores virksomhed på at være markedsleder på tre områder: Lokale medier i Nordjylland, nichemedier i Danmark og erhvervsmedier i Skandinavien.

Det Nordjyske Mediehus har på nuværende tidspunkt hovedsæde på Langagervej i Aalborg. I 2023 rykker vi ind i et nyt domicil i moderne, tidssvarende lokaler på Aalborgs havnefront med det formål at komme tættere på nordjyderne.

Du kan læse mere om os på www.detnordjyskemediehus.dk

Kontakt
Kontaktperson
Julia Christensen
Tlf:
2030 0619
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-05-2022
Udløber:
01-06-2022
Kviknummer:
LJA-83580326
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Media
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
14-08-2022
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
24-07-2022
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
01-08-2022
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.