Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Procesoperatør

Fibertex Personal Care

Aalborg, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
Fibertex Personal Care
Svendborgvej 2
9220 Aalborg Øst
Tlf
+45 4138 6453
Kontakt
Sabrina Möllering
9220 Aalborg Øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-12-2023
Udløber
01-01-2024
Kviknummer
LJA-85154688
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige stillinger

Operatører til hygiejneindustrien

Har du truckcertifikat og lyst til at arbejde i skiftehold? Så er du måske en af de fem operatører, vi søger til produktion af råvarer til hygiejneindustrien. Vi kan tilbyde et job i et arbejdsmiljø med vekslende arbejdsopgaver, faglig udvikling og høj involvering.  

Som operatør gør du en forskel i produktionen

Du har ligesom os værdier som ansvarsfølelse, troværdighed og kvalitet. Vi udnytter hinandens forskellige kompetencer og hjælper hinanden. Alle er med til at gøre en forskel, og du vil opleve, at involvering og initiativ præger vores kultur. Vi har regelmæssige holdmøder for at sikre en god dialog og et højt informationsniveau.

Du sætter en ære i at udføre dit arbejde kvalitetsbevidst og med sans for detaljen og du bidrager til at gennemføre en effektiv produktion og kommer gerne med forslag til løbende forbedringer.

"Vi har nogle rigtige gode teams med kolleger med mange forskellige baggrunde - alt fra tidligere bagere og bogbindere til uddannede operatører - men fælles for os er, at vi holder vores produktion kørende med højkvalitetsprodukter," fortæller produktionschef Allan Jensen.  

Dine arbejdsopgaver som operatør:

  • Betjening af højteknologiske procesanlæg
  • Dokumentation og registrering af råvarer
  • Kvalitetskontrol og registrering af færdigvarer
  • Fejlfinding og problemløsning på produktionsanlægget
  • Rengøring af procesanlæg - særligt i forbindelse med planlagte vedligehold
  • Truckkørsel - primært i forbindelse med flytning af færdigvarer til lager.

"Vi producerer nogle unikke produkter. Det er vigtigt for os, at du bliver lært ordentligt op og er tryg i din opgaveløsning. Du får et oplæringsprogram og en mentor tilknyttet på din første dag og der er arbejdsbeskrivelser, som gør det nemt for dig." - Preben Poulsen, mentor i produktionen.    

Jobrotation giver indsigt

Hos Fibertex Personal Care synes vi, at indsigt i vores produkter og processer er vigtigt. Jobrotation er med til at sikre en afvekslende hverdag og giver viden om de forskellige opgaver, der udføres i produktionen. Vi har gode faglige uddannelsesmuligheder og er altid lydhøre, hvis du har særlige interesseområder og ønsker for dit arbejdsliv.

"Når vi skal besætte ledige stillinger i produktionsledelsen, ser vi altid på, om der kunne være et match i forhold til ønsker og evner blandt vores operatører" siger produktionschef Allan Jensen.    

Dine arbejdstider

Vi arbejder 35 timer om ugen med primært 8-timers vagter på hverdage og 12 timers vagter i weekender. Vi fastlægger vores vagtplaner for et år ad gangen, så du kender altid dine arbejdstider for en lang periode.

Produktionen kører hele døgnet med rullende skiftehold. Du bliver tilknyttet et hold, der består af en værkfører og 4-6 operatører på linjen. Vi er 19 medarbejdere på hvert hold - og i alt 200 medarbejdere i Aalborg.

"Det at arbejde i rullende skiftehold, var nyt for mig, men forekom mig let. Det giver mig en stor frihed at arbejde meget i en periode og så have 3 eller 4 dage fri," fortæller operatør Preben Poulsen.    

Hvorfor vælge Fibertex Personal Care?

"Vi har det rigtig godt med hinanden på holdene. Vi prioriterer vores samarbejde højt, vægter det sociale og vores medarbejdergoder bliver flittigt brugt. Vi har fitnessfaciliteter lige her på fabrikken, vi har massageordning og en god kantineordning, hvor du kan få mad døgnet rundt - også med take-away muligheder, når det skal være nemt derhjemme." siger operatør Preben Poulsen.

I løbet af året er der mulighed for at deltage i mange forskellige sociale arrangementer såsom padel-turneringer, kanotur og meget andet.  

Vi kan helt sikkert bruge dig

Har du erfaring fra et lignende job som industrioperatør, procesoperatør eller tilsvarende er det naturligvis en fordel, men vi hører også meget gerne fra dig, hvis du kan se dig selv i et praktisk job, og ønsker nye udfordringer.

Derudover er det et krav, at du har:

  • Truckcertifikat
  • IT-forståelse på brugerniveau
  • Kendskab til engelsk.

Det er en fordel, at du er bekendt med skiftehold, så du ved, hvad det indebærer, og du har baglandet i orden i forhold til skæve arbejdstider. Måske har du også kendskab til LEAN og procesarbejde.    

Er du interesseret?

Søg via vores hjemmeside her som vil give dig adgang til vores rekrutteringsplatform og fortæl, hvorfor du er den rette til jobbet.    

Om os

I Fibertex Personal Care producerer vi råvarer til hygiejneindustrien og er kendt som en af verdens bedste inden for vores felt. Vores produkt er et tekstillignende materiale, som primært bruges som råvarer til bleer og andre engangsprodukter inden for hygiejneindustrien. Du vil derfor opleve meget høje hygiejne- og kvalitetskrav i vores produktion. Vi producerer til ordre, og har en meget driftsorienteret kultur med stor fokus på vores kunder.

Vil du vide mere om vores produktion og produkter? Se vores maskiner og teknikken bag i denne video eller læs mere om Fibertex Personal Care på vores website.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Fibertex Personal Care
Svendborgvej 2
9220 Aalborg Øst
Telefon
+45 4138 6453
Kontaktperson
Sabrina Möllering
Adresse
9220 Aalborg Øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-12-2023
Udløber
01-01-2024
Kviknummer
LJA-85154688
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige stillinger