SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
3.324
3.324
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Rockwool A/S

Rockwool A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 19-05-2021

Procesoperatør

Procesoperatør til smelteovne i vores stenuldsproduktion

Vil du være en del af en innovativ fabrik, der er kendt for både sit gode arbejdsmiljø og for at gå op i sikkerhed, kvalitet og en bæredygtig fremtid?

ROCKWOOL
i Ø. Doense (nord for Hobro) har travlt og vi søger i den forbindelse nye medarbejdere til vores produktion både til weekendarbejde (2 x 12 timer) og på 3-holdsskift i hverdagene.

Arbejdet består af procesovervågning og optimering med fysisk krævende opgaver i kortere perioder i forbindelse med både planlagte og utilsigtede driftsstop. Derudover vil der være daglige rengøringsopgaver i eget arbejdsområde. Arbejdet er til tider meget varmt, og man skal være forberedt på at blive eksponeret for høje strålevarmetemperaturer. Stor påpasselighed og seriøsitet omkring brug af personlige værnemidler kræves.
Du får en grundig og fyldestgørende oplæring delt op i tre trin, hvor du i starten vil gå som overtallig. Derefter arbejdes der altid i hold af to personer, hvor du først vil gå runderinger som båndmand, inden du til sidst får overdraget ansvaret med drift af vore ovne og tilhørende miljøanlæg.

Vi ønsker:
At dine dansk- og matematikkundskaber svarer til min. 9. kl. niveau, og at du har gode engelskkundskaber. Derudover foretrækker vi industri- eller procesoperatører alternativt en håndværksmæssig baggrund. Erfaring inden for procesindustrien er en fordel. Ansvarlighed, pålidelighed og stabilitet er egenskaber, som vi lægger stor vægt på.

Vi tilbyder: En spændende og afvekslende hverdag med mange tekniske udfordringer, hvor du kan være med til at sætte præg på fremtidens ROCKWOOL i tæt samarbejde med et hold af gode kolleger, som tager godt imod dig.

Ansøgning: Send os din ansøgning snarest via dette link https://editserver.rockwool.fi/group/about-us/careers/vacancies/ec2702027/

Ansættelse hurtigst muligt. Vi ansætter løbende.

Du er velkommen til at kontakte følgende produktionsmester for evt. yderligere oplysninger: Claus Cortsen på mail: claus.cortsen@rockwool.com eller tlf. +45 46559411 i tidsrummet 8-16.
 
I ROCKWOOL koncernen ønsker vi at berige livet for alle, der kommer i kontakt med vores løsninger. Vores ekspertise er perfekt egnet til at tackle mange af nutidens største udfordringer indenfor bæredygtighed og udvikling - fra energiforbrug og støjforurening til brandsikkerhed, vandmangel og oversvømmelse. Vores sortiment af produkter afspejler mangfoldigheden af verdens behov samtidig med, at vi støtter vores interessenter i at reducere deres eget CO2-fodaftryk.
Stenuld er et alsidigt materiale og danner grundlaget for alle vores virksomheder. Med ca. 10.500 entusiatiske kolleger i 38 lande, er vi verdensledende inden for stenuldsløsninger. Alt fra bygningsisolering til akustiske lofter, ydre beklædningssystemer til gartneriløsninger, konstruerede fibre til industriel brug, isolering til procesindustrien og marine/offshore.
Vi vil gerne have dig med på holdet!
Du kan læse mere på vores hjemmeside
www.rockwool.dk

Kontakt
Kontaktperson
Claus Cortsen
Tlf:
46559411
Adresse
Rockwoolvej 2, Øster Doense
9500 Hobro
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-05-2021
Udløber:
18-06-2021
Kviknummer:
LJA-82083233
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.