Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Praktikant til SoMe-teamet

Det Nordjyske Mediehus

Aalborg, Nordjylland

Fuldtid
Praktikant
Kontakt
Det Nordjyske Mediehus
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Tlf
9935 3535
Kontakt
Line Lundquist
Tlf
8171 5118
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-03-2023
Udløber
01-05-2023
Kviknummer
LJA-84628659
Jobtype
Fuldtid
Praktikant
Arbejdsområde
Media

Praktikant til SoMe-teamet, der vil have erfaring med indholdsproduktion på sociale medier

Vil du have relevant erfaring med produktion af indhold til sociale medier på dit CV? Ved du, hvordan du hurtigt fanger brugernes opmærksomhed med video og billeder på sociale platforme og hvordan du giver indhold liv? Så er du måske vores nye praktikant til SoMe-indsatsen hos Det Nordjyske Mediehus.

En unik mulighed for at skabe fængende indhold til Det Nordjyske Mediehus mange kanaler

Som praktikant hos SoMe-teamet i Det Nordjyske Mediehus vil du blive en del af hverdagen på et stærkt hold med idébanken fyldt, og hjerter der banker for at skabe landets bedste communities på sociale medier.

Du bliver en del af et team med dygtige og professionelle SoMe-kolleger herunder en flok af studentermedhjælpere som er med til at sikre, at du får den rette ramme for dit praktikophold. Du får desuden lov til at arbejde med en bred palet af vores største brands som aalborg.nu, NORDJYSKE og Radio ANR.

Forslag til opgaver i praktikforløbet kunne være:

  • Udvikling af indholdskoncepter til vores forskellige brands på sociale medier
  • Planlægning, optagelse og redigering af videoindhold
  • Idéudvikling og opsætning af unikt indhold til vores sociale platforme, som f. eks. Facebook og Instagram, hvor målet er at skabe interaktion med vores brugere.

Det er afgørende for os, at dit praktikophold er kompetencegivende ift. din uddannelse. Derfor er vi selvfølgelig parate til at tilpasse praktikforløbet og opgaverne, så de matcher dit studie og dét, du brænder for.

En digital indfødt, som bliver glad af at arbejde med video og SoMe

Vi søger en praktikant, der først og fremmest er ivrig efter at lære nyt og omsætte sin viden fra studiet til praksis. Du er positiv, har en god energi og lyst til at blive en del af fællesskabet på redaktionen. Og så er du den fødte SoMe-superbruger på etablerede platforme som Facebook og Instagram med en passion for at skabe liv på sociale medier.

Vi forestiller os, at du er i gang med et kommunikationsstudie eller anden relevant uddannelse ift. praktikforløbet.

Vi tilbyder

Som praktikant hos Det Nordjyske Mediehus bliver du en del af et spændende læringsmiljø og får relevant, praktisk erfaring til dit CV. Du får dygtige og professionelle kolleger, der brænder for det, de laver og som står på spring for at sikre dig den rette sparring, feedback og oplæring.

Vi har studentermedhjælpere og praktikanter i mange roller og afdelinger på tværs af organisationen. Du får derfor mulighed for at indgå i et netværk med andre studerende med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde.

Vi er en arbejdsplads med en positiv energi, god stemning og en uformel kultur, hvor alle taler med alle. Vi er også meget sociale og vægter fællesskabet højt.

Blandt meget andet inviterer vi løbende til velkomstmøder, sjove events, sociale aktiviteter og sundhedsfremmende tiltag så du kan deltage i alt lige fra vores sommerfest til en fodboldkamp på stadion. Og så tilbyder vi øvrigt altid en god kop gratis kaffe.

Hvis du er nysgerrig, kan du læse meget mere om vores høje trivsel, sociale ansvar, og hvad vi ellers står for lige her.

Vil du vide mere?


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Redaktør for sociale medier Line Lundquist på mail: ll@dnmh.dk eller mobil 81715118.

Et praktikophold hos os

Vi forestiller os, at du kan starte i praktik i sensommeren / efteråret 2023 og mindst tre måneder frem.

Praktikopholdet er som udgangspunkt på 37 timer, afhængig af din studieordning. Du får tilknyttet en fast kontaktperson fra SoMe-teamet og sammen laver vi en praktikaftale for forløbets formål, opgaver m.v. Praktikopholdet er ulønnet.

Arbejdsstedet er i Aalborg, og når du starter i praktik til sensommeren/efteråret, er vi rykket ind i et nyt domicil midt i centrum i moderne, tidssvarende lokaler på Aalborgs havnefront.

Sådan søger du

Du søger praktikopholdet ved at trykke på linket i bunden af denne side. Bemærk at du skal uploade alle dokumenter i PDF-format og evt. billede i jpg/jpeg/png-format. Vedlæg meget gerne eksempler på eller links til indhold, som du har produceret.

Ansøgningsfristen er 1. maj 2023, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler. Skulle vi finde den rette praktikant før ansøgningsfristen, fjerner vi opslaget fra vores hjemmeside.

I Det Nordjyske Mediehus ønsker vi at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Hvem er vi?

Det Nordjyske Mediehus rummer brands som Nordjyske, Vigeur, radiokanalerne ANR og Radio NORDJYSKE, de lokale nyhedsmedier LigeHer.nu og aalborg.nu samt godt 20 lokalaviser, der tilsammen dækker næsten hele Nordjylland. Med afsæt i vores værdier - åbne, modige, ordentlige og passionerede - bygger vi vores virksomhed på at være førende på tre områder: Lokale medier i Nordjylland, nichemedier i Danmark og erhvervsmedier i Skandinavien.

Gennem et uafhængigt, frit og dynamisk mediehus binder vi hver dag et levende Nordjylland sammen med oplysende og engagerende indhold og inspirerende initiativer. Sammen er vi fællesskabere af Danmarks stærkeste region, og vi har en klar forventning om, at de medarbejdere, vi ansætter, også brænder for at være nordjyske fællesskabere.

Du kan læse mere om os på www.detnordjyskemediehus.dk

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Det Nordjyske Mediehus
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Telefon
9935 3535
Kontaktperson
Line Lundquist
Telefon
8171 5118
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-03-2023
Udløber
01-05-2023
Kviknummer
LJA-84628659
Jobtype
Fuldtid
Praktikant
Fag
Media