Praktikant, der brænder for SoMe, events, radio og lyd

Det Nordjyske Mediehus

Aalborg, Nordjylland

Fuldtid
Praktikant
Kontakt
Det Nordjyske Mediehus
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Tlf
9935 3535
Kontakt
Carsten Nymann
Tlf
25 38 50 36
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-03-2024
Udløber
01-05-2024
Kviknummer
LJA-85391520
Jobtype
Fuldtid
Praktikant
Arbejdsområde
Media, Øvrige stillinger

Drømmer du om at arbejde med formidling, events eller journalistik? Er du interesseret i lyd, video og digitale platforme? Ønsker du at få erfaring i at arbejde med skarpt definerede målgrupper?

Et alsidigt praktikophold i det Nordjyske Mediehus lydunivers

Som praktikant på vores Radio og Lyd redaktion bliver du en del af et lille og engageret hold af indholdsskabere og værter, hvis primære opgave er udvikle indhold på tværs af podcast, radio og SoMe-kanaler for flere af husets brands. Du vil primært være tilknyttet ANR og arbejde tæt sammen med vores energiske værter med særlig fokus på de aktiviteter, der ligger rundt om vores faste formater.

Dine primære opgaver afhængig af uddannelsesprofil:

  • Hjælpe med tilblivelsen af indhold til primært Instagram og TikTok.
  • Lettere redigeringsopgaver inden for lyd og video.
  • Praktiske opgaver omkring gæsteoptrædener, events og lignende.
  • Lettere reportageopgaver fx voxpop ifm. events og livesendinger.
  • Evt. lavpraktiske opgaver som katalogisering, dataindsamling etc.

Vi har store ambitioner med vores tilstedeværelse på især sociale medier, og vi producerer lyd og video til flere forskellige platforme. Vi prioriterer også højt at være til stede ude i virkeligheden, hvor vi bl.a. stiller op ved events og laver live-sendinger.

På alle områder har den rigtige praktikant store muligheder for at påvirke vores udvikling, og der vil være rig mulighed for at prøve ideer af og komme med input. Vi er parate til at skrue praktikforløbet og opgaverne sammen, så du oparbejder de kompetencer og erfaringer, som du har brug for ift. dit studie.

En praktikant, der gør hverdag til fest

Vi søger en praktikant, der har en åben tilgang til tilværelsen, masser af gå-på-mod og meget gerne en veludviklet humoristisk sans. Du er ikke bange for at sige din mening og stå på mål for dine holdninger, men du evner samtidig at snakke med både fiskeren og marinebiologen.

På ANR er ambitionen at være noget for særligt unge nordjyder både når der er brug at skabe en fest og have en god ven i øret. Den ambition skal du kunne se dig selv i og bakke op om, uanset om den konkrete opgave lyder på at lægge et klip fra studiet på instagram eller tage imod en gæsteartist i receptionen.

Vi har en forestilling om, at du er i gang med din kandidat på en kommunikationsuddannelse, læser mediefag eller noget helt tredje men overrask os gerne med en helt ny vinkel.

Studerende hos os

Som praktikant hos Det Nordjyske Mediehus tilbyder vi dig:

  • Et inspirerende læringsmiljø i rammerne af vores innovative mediehus.
  • Spændende opgaver, der giver relevant erfaring til CVet.
  • En arbejdsplads med et stærkt fællesskab og gode kolleger, som gerne giver dig sparring   og feedback.
  • Fleksibilitet, så du samtidig kan passe dit studie og eksamener.

Læs mere om at være studerende hos os eller mød én af vores mange studentermedhjælpere hér.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til praktikopholdet, er du velkommen til at kontakte redaktionschefen for Radio og Lyd Carsten Nymann på mail: cany@dnmh.dk eller mobil 25 38 50 36.

Et praktikophold hos os

Vi forestiller os, at du kan starte i praktik i sensommeren/efteråret 2024 og mindst tre måneder frem. Men giver dit studie mulighed for andre løsninger, er vi åbne for det.

Praktikopholdet er som udgangspunkt på 37 timer, afhængig af din studieordning. Du får tilknyttet en fast kontaktperson fra Radio og Lyd redaktionen - og sammen laver vi en praktikaftale for forløbets formål, opgaver m.v. Praktikopholdet er ulønnet.
Praktikken er i Aalborg i vores nye mediehus på Aalborgs havnefront.?Adressen er Østre Havnegade 63-65, 9000 Aalborg.

Sådan søger du

Du søger praktikopholdet ved at trykke på linket i bunden af denne side. Du skal uploade dokumenter i PDF-format og evt. billede i jpg/jpeg/png-format.

Ansøgningsfristen er 1. maj 2024, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler. Skulle vi finde den rette praktikant før ansøgningsfristen, fjerner vi opslaget fra vores hjemmeside.

I Det Nordjyske Mediehus ønsker vi at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Bliv en del af fremtidens mediearbejdsplads

Det Nordjyske Mediehus er en moderne, fondsejet medievirksomhed. Vi tror på, at vores tilstedeværelse i Nordjylland er afgørende for, at vi gennem en fælles indsats kan skabe en stærkere og mere forbundet region.

Hver dag døgnet rundt bringer vi nyheder om livet i Nordjylland. Vi informerer, inspirerer, involverer og underholder både private og erhvervskunder på relevante platforme digitalt, på print, med lyd og events. Vi søger perspektiv og er tæt på nordjydernes liv og sikrer, at de har adgang til de nyheder, historier og indsigter, der betyder mest for dem.

Det Nordjyske Mediehus tilbyder en mangfoldighed af produkter og rummer brands som Nordjyske, Vigeur, ANR og de nærlokale nyhedsmedier LigeHer.nu og Aalborg.nu. Vores datterselskab, Nordiske Medier, dækker erhvervslivet tæt i både Danmark, Sverige og Norge med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder til branchespecifikke områder.


Du kan læse meget mere om os her.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Gem
Virksomhed
Det Nordjyske Mediehus
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Telefon
9935 3535
Kontaktperson
Carsten Nymann
Telefon
25 38 50 36
Adresse
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-03-2024
Udløber
01-05-2024
Kviknummer
LJA-85391520
Jobtype
Fuldtid
Praktikant
Fag
Media, Øvrige stillinger