Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Praktikant, der brænder for SoMe, Events, Radio og Lyd

Det Nordjyske Mediehus

Aalborg, Nordjylland

Praktikant
Kontakt
Det Nordjyske Mediehus
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Tlf
9935 3535
Kontakt
Carsten Nymann
Tlf
25 38 50 36
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-03-2023
Udløber
01-05-2023
Kviknummer
LJA-84613964
Jobtype
Praktikant
Arbejdsområde
Media

Praktikant, der brænder for SoMe, Events, Radio og Lyd

Drømmer du om at arbejde med formidling, events eller journalistik? Er du interesseret i radio, lyd og digitale platforme? Ønsker du at få erfaring i at arbejde med skarpt definerede målgrupper? 

Et alsidigt praktikophold i det Nordjyske Mediehus lydunivers

Som praktikant bliver du en del af et lille hold af engagerede og erfarne radiofolk, hvis primære opgave er at drive to af landets største kommercielle radiobrands, ANR og Radio NORDJYSKE.

Du kommer primært til at være tilknyttet ANR og vil arbejde tæt sammen med vores energiske værter med særlig fokus på de aktiviteter, der ligger rundt om radioen.

Dine primære opgaver afhængig af uddannelsesprofil:

  •  Hjælpe med tilblivelsen af indhold til primært Instagram og TikTok.
  •  Lettere redigeringsopgaver inden for lyd og video.
  •  Praktiske opgaver omkring gæsteoptrædender, events og lignende.
  •  Lettere reportageopgaver fx voxpop ifm. events og livesendinger.
  •  Evt. lavpraktiske opgaver som katalogisering, dataindsamling etc.

Vi har store ambitioner med vores tilstedeværelse på især sociale medier, og vi producerer lyd og video til flere forskellige platforme. Vi prioriterer også højt at være til stede ude i virkeligheden, hvor vi bl.a. stiller op ved events og laver live-sendinger fra relevante begivenheder i landsdelen fx ved Aalborg Karneval og på Nibe festival.

På begge områder har den rigtige praktikant store muligheder for at påvirke vores udvikling, og der vil være rig mulighed for at prøve ideer af og komme med input. Vi er parate til at skrue forløbet og opgaverne sammen, så du oparbejder de kompetencer og erfaringer, som du har brug for ift. dit studie.

Dét siger vores tidligere praktikant om sit praktikforløb hos os:

"Jeg har fået rigtig meget ud af mit praktikophold ved Radio og Lyd. Mine kompetencer fra mit studie er kommet i brug, og det har specielt været en god oplevelse, at jeg er kommet bagom diverse medieplatforme. Jeg har fået indsigt i, hvad det vil sige at bygge et radioprogram op, hvad især ANR som radio står for, og hvordan ANR forsøger at nå ud til sine lyttere, både live i radioen og på SoMe.
Som en ekstra bonus har jeg også været med til nogle sjove og spændende arrangementer sammen med Radio og Lyd-holdet, hvor jeg har følt mig som en del af et godt team."

Sådan siger Signe Grønholt Frederiksen, tidligere praktikant på Radio og Lyd redaktionen i Det Nordjyske Mediehus. Signe studerer dansk og mediefag på Aalborg Universitet.

En praktikant, der gør hverdag til fest

Vi søger en praktikant, der har en åben tilgang til tilværelsen, masser af gå-på-mod og meget gerne en veludviklet humoristisk sans. Du er ikke bange for at sige din mening og stå på mål for dine holdninger, men du evner samtidig at snakke med både fiskeren og marinebiologen.

På ANR er ambitionen at gøre hverdag til fest, og den ambition skal du kunne se dig selv i og bakke op om, uanset om den konkrete opgave lyder på at lægge et klip fra studiet på instagram eller tage imod en gæsteartist i receptionen.

Vi har en forestilling om, at du er i gang med din kandidat på en kommunikationsuddannelse, læser mediefag eller noget helt tredje men overrask os gerne med en helt ny vinkel.

Vi tilbyder

Som praktikant hos Det Nordjyske Mediehus bliver du en del af et spændende læringsmiljø og får relevant, praktisk erfaring til dit CV. Du får dygtige og professionelle kolleger, der brænder for det, de laver og som står på spring for at sikre dig den rette sparring, feedback og oplæring.

Vi har studentermedhjælpere og praktikanter i mange roller og afdelinger på tværs af organisationen. Du får derfor mulighed for at indgå i et netværk med andre studerende med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde.

Vi er en arbejdsplads med en positiv energi, god stemning og en uformel kultur, hvor alle taler med alle. Vi er også meget sociale og vægter fællesskabet højt.
Blandt meget andet inviterer vi løbende til velkomstmøder, sjove events, sociale aktiviteter og sundhedsfremmende tiltag så du kan deltage i alt lige fra vores sommerfest til en fodboldkamp på stadion.

Og så tilbyder vi i øvrigt altid en god kop gratis kaffe.

Hvis du er nysgerrig, kan du læse meget om vores høje trivsel, sociale ansvar, og hvad vi ellers står for lige her.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til praktikopholdet, er du velkommen til at kontakte redaktionschefen for Radio og Lyd Carsten Nymann på mail: cany@dnmh.dk eller mobil 25 38 50 36.

Et praktikophold hos os

Vi forestiller os, at du kan starte i praktik i efteråret 2023 og mindst tre måneder frem. Men giver dit studie mulighed for andre løsninger, er vi åbne for det.

Praktikopholdet er som udgangspunkt på 37 timer, afhængig af din studieordning. Du får tilknyttet en fast kontaktperson fra Radio og Lyd redaktionen - og sammen laver vi en praktikaftale for forløbets formål, opgaver m.v. Praktikopholdet er ulønnet.

Arbejdsstedet er i Aalborg, og når du starter i praktik til efteråret, er vi rykket ind i et nyt mediehus midt i centrum i moderne, tidssvarende lokaler på Aalborgs havnefront.

Søg praktikopholdet

Du søger praktikopholdet ved at trykke på linket i bunden af denne side. Bemærk at du skal uploade alle dokumenter i PDF-format og evt. billede i jpg/jpeg/png-format.

Ansøgningsfristen er 1. maj 2023, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler. Skulle vi finde den rette praktikant før ansøgningsfristen, fjerner vi opslaget fra vores hjemmeside.

I Det Nordjyske Mediehus ønsker vi at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.
Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Hvem er vi?

Det Nordjyske Mediehus rummer brands som NORDJYSKE, Vigeur, radiokanalerne ANR og Radio Nordjyske, de lokale nyhedsmedier LigeHer.nu og aalborg:nu samt godt 20 lokalaviser, der tilsammen dækker næsten hele Nordjylland. Med afsæt i vores værdier - åbne, modige, ordentlige og passionerede - bygger vi vores virksomhed på at være markedsleder på tre områder: Lokale medier i Nordjylland, nichemedier i Danmark og erhvervsmedier i Skandinavien.

Gennem et uafhængigt, frit og dynamisk mediehus binder vi hver dag et levende Nordjylland sammen med oplysende og engagerende indhold og inspirerende initiativer. Sammen er vi fællesskabere af Danmarks stærkeste region, og vi har en klar forventning om, at de medarbejdere, vi ansætter, også brænder for at være nordjyske fællesskabere.

Du kan læse mere om os på www.detnordjyskemediehus.dk    

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Det Nordjyske Mediehus
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Telefon
9935 3535
Kontaktperson
Carsten Nymann
Telefon
25 38 50 36
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-03-2023
Udløber
01-05-2023
Kviknummer
LJA-84613964
Jobtype
Praktikant
Fag
Media