SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.422
2.422
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Thisted Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 13-09-2021

Planlægger til Plan- og Miljøafdelingen

Der godt gang i udviklingen i Thy - så brænder du for at arbejde med planlægning i mange forskellige former med fokus på bosætning, turisme, erhverv og klimatilpasning, og vil du være med at udvikle lokalområder i en kommune som bl.a. rummer Cold Hawaii og Nationalpark Thy og som ellers er præget af diversitet, natur og kultur? Så er du måske vores nye kollega i Team Plan hos Thisted Kommune?

Du kommer til at indgå i et team med syv medarbejdere, hvor samarbejde og vidensdeling er en vigtig del af planlægningsprocessen. Samtidig arbejder vi projektorienteret på tværs af hele organisationen. Dialog med borgere, erhvervsliv og rådgivere er en stor del af dagligdagen, hvorfor det er vigtigt, at du er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt.

Om Jobbet
Vi søger en engageret planlægger, der brænder for arbejdet med lokalplaner, kommuneplanlægning og helhedsplaner. Da vi er en mindre kommune, får du et alsidigt job, hvor du bidrager selvstændigt fra første dag, og dine opgaver spænder bredt fra både plan-, myndigheds- til udviklingsopgaver. Du har mulighed for ansvarsområder inden for turisme, klimatilpasning, detailhandel, energiplanlægning, byggemodning og meget mere.

Du er en planlægger, der har lyst til at drive processer, og kan lide at arbejde inddragende med borgere, erhvervslivet og andre aktører. Du sidder ikke alene. Vi arbejder som et team, og løfter i flok, men det er afgørende, at du proaktivt afsøger muligheder på tværs af organisationen for at udføre opgaverne på et serviceminded niveau.


Vi forestiller os, at du

  • har en relevant uddannelse, f.eks. arkitekt, byplanlægger, ingeniør, landinspektør eller lignende.
  • har erfaring med at arbejde med planloven.
  • har erfaring med eller lyst til at arbejde i en politisk styret organisation.
  • har evnen til at kommunikere klart og forståeligt - både mundtligt og skriftligt med fokus på service.
  • har evnen til at se sagerne fra flere perspektiver og derved bidrage til at finde løsninger, der tilgodeser flere interessenter.
  • kan indgå konstruktivt i tværfaglige sammenhænge og løse opgaver selvstændigt.
  • er fleksibel.
  • er indstillet på at yde god service til borgere og erhvervsliv.
  • har kørekort.

Vi tilbyder
Du bliver en del af en spændende organisation der er i løbende udvikling, og hvor god faglighed og service over for borgere og erhvervsliv prioriteres højt. En arbejdsplads med fleksibilitet, hvor der er bredt tværfagligt samarbejde, medindflydelse og et højt aktivitetsniveau. Hvor arbejdsmiljøet er uformelt med respekt for hinanden, plads til humor og et godt socialt fællesskab i og uden for teamet.

Du kommer til at indgå i Team Plan, som er en del af Plan- og Miljøafdelingen.
Vi har adresse i Hurup under forvaltningen Teknik, Erhverv og Beskæftigelse.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og principperne for Ny løn. Bemærk at arbejdsstedet er Kirkevej 9, 7760 Hurup. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer/uge.

Kontakt vedrørende stillingen
For yderligere oplysninger vedrørende stillingen kan du kontakte sektionsleder, Pia Jensen på telefon 21 38 81 98 eller PIJ@thisted.dk.
Alle henvendelser behandles fortroligt.


Ansøgningsfrist og tiltrædelse

Ansøgningsfristen er den 11. oktober 2021 kl. 9.00, og vi forventer at holde samtaler den 14. oktober 2021.

Tiltrædelse sker den 1. november 2021 eller efter aftale.

 

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse
7760 Hurup Thy
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-09-2021
Kviknummer:
LJA-82654172
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg
Job fra denne arbejdsgiver
Thisted, Nordjylland
Frist: 
19-11-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.