SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.693
2.693
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brønderslev Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 14-09-2021

Planlægger, Brønderslev Kommune

Er du nyuddannet eller på udkig efter nye udfordringer og ønsker at udvikle din karriere med spændende opgaver i et dynamisk miljø? Så er du måske vores nye kollega i planteamet, der er organiseret under Teknik & Miljø i Brønderslev Kommune.

Brønderslev Kommune er en kommune i vækst og gennem planlægning har vi fokus på bosætning, erhvervsudvikling, natur og landskab. Vi arbejder i øjeblikket med byudviklingsplaner i Brønderslev og Hjallerup, landdistriktsudvikling, nye sommerhusområder, energi- og klimaplanlægning, DK2020 og har netop revideret vores kommuneplan. Derudover understøtter vi den positive udvikling i lokalsamfundet og skaber grundlag for yderligere vækst gennem udarbejdelse af lokalplaner og kommuneplantillæg.

Du har mulighed for at præge arbejdsopgaverne med din faglige viden og interesse, men vil primært komme til at arbejde med:

  • Udarbejdelse og administration af lokalplaner
  • Miljøvurderinger og VVM
  • Diverse plansager og planvurderinger
  • Administrative opgaver som udstykningssager og administration af deljordstykker
  • Deltagelse i tværgående projekter
Klimaplanlægning fylder i øjeblikket meget, og vi har mange forespørgsler på lokalplaner for vedvarende energianlæg. Derfor vil en af de primære arbejdsopgaver være udarbejdelse af lokalplaner, miljøvurderinger samt sagsbehandling efter planloven. Du bliver projektleder for en række lokalplaner og kommuneplantillæg med stor variation i både skala, type og anvendelse. Du skal deltage i og styre hele planprocessen fra de indledende forhandlinger med bygherre, til borgerdialog og den politiske behandling. Opgaveløsningen sker i et tæt samarbejde med de øvrige teams i Teknik & Miljø.

Som planlægger vil du også komme til at arbejde med en vifte af forskellige sager som planvurderinger, landzonesager, udstykningssager, forespørgsler og lign. Her vil opgaven være at vejlede ansøgere og borgere til, hvordan de bedst muligt kan realisere deres projekt – med udgangspunkt i afdække udfordringerne og afsøge mulighederne inden for planloven.

Vi forventer, at du
• Har en uddannelse som planlægger, civilingeniør, landinspektør eller lignende
• Har kendskab til, og gerne erfaring med, udarbejdelse af lokalplaner
• Kan håndtere komplekse projekter i tæt samarbejde med bygherre, developere og private rådgivere
• Er imødekommende og dialogorienteret i samspil med borgerne
• Er fagligt nysgerrig og har en struktureret og pragmatisk tilgang til opgaveløsningen

Lidt om os
Du bliver en del af et team på 8 planlæggere, hvor vi har stor indflydelse på tilrettelæggelsen af vores egne opgaver. Vi kan tilbyde dig mulighed for faglig udvikling, engagerede kolleger at sparre med og en varieret hverdag med mange forskellige opgaver. Vi lægger vægt på samarbejde og vidensdeling i et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi går til opgaven med et godt humør.

Teknik og Miljø består af 43 medarbejdere fordelt på faggrupperne Trafik og Veje, Grundvand, Administration, Vandløb, Spildevand, Virksomheder, Landbrug, Byggeri, Natur, GIS og Planlægning samt Vej og Park. Vi har til huse på Dronninglund Rådhus, Rådhusgade 5, 9330 Dronninglund.

Ansøgning sendes via det kommunale ansøgningssystem Emply senest den 10. oktober 2021. Vi ønsker din tiltrædelse hurtigst muligt og senest den 1. december. Yderligere oplysninger om stillingen får du ved henvendelse til Afdelingsleder Gitte Hyttel på 9945 4795 eller planlægger Loa Dahl på 99454856.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 15.oktober.

Arbejdstiden er 37 timer med flextid. Du bliver ansat med løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Du kan læse mere om Brønderslev Kommune på http://www.bronderslev.dk
I Brønderslev Kommune er vi ”I samspil med borgerne”. Vi støtter op om dette ved hjælp af vores værdier: Fællesskabende, Modig og Nysgerrig. Du kan læse mere om ”I samspil med borgerne” og vores værdier her.

Kontakt
Kontaktperson
 
Adresse
9330 Dronninglund
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-09-2021
Kviknummer:
LJA-82659661
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.