SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.854
1.854
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rebild Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 25-11-2019

Pædagog til vuggestuen i Børnehuset Aavangen

Er du VILD med børn? Kan du indgå i en tæt og faglig relation med børn, kolleger og forældre på åben og anerkendende vis? Er du fagligt engageret, og har du lyst til at indgå i en positiv og innovativ personalegruppe? Så er du måske den pædagog, vi søger i Børnehuset Aavangen.

Børnehuset Aavangen søger en pædagog på 34 timer, primært med timer i vores vuggestue-afdeling, med start 3. februar 2020 eller efter aftale.

I Børnehuset Aavangen er åbenhed, ærlighed og høj faglighed nogle af de bærende elementer. Alle børn er inkluderet i anerkendelse af, at alle børn gør det bedste, de kan, og at det er os som personale, der skal sørge for at mulighederne og rammerne er tilpasset.

Vi ønsker os en pædagog, som

  • har en høj faglighed og en god energi, samt fokus på vores kerneopgave, nemlig at sikre børnenes udvikling, trivsel og læring
  • trives med faglige udfordringer og holder sig opdateret
  • har lyst til at udforske og udvikle vores daglige pædagogiske praksis gennem arbejdet med de styrkede læreplaner og faglig viden.
  • er initiativrig og nytænkende - både i teamet samt i huset som helhed
  • har lyst til at indgå i et forpligtende og spændende samarbejde - både internt, og med vores eksterne samarbejdspartnere såsom PPR og FI-team
  • trives i en positiv og humørfyldt kollegagruppe, og som vægter åbenhed og ærlighed i dialogen, hvor vi undrer os højt.

Lidt om Børnehuset Aavangen
Børnehuset Aavangen består af cirka 80 børn fordelt i to børnehavegrupper samt en vuggestuegruppe med pt 14 børn. Vi bor i de dejligste naturrige omgivelser med let adgang til skov, å, eng, fodboldbane, by, og svømmehal. Vi er cirka 15 medarbejdere fordelt i tre teams. Ledelsen består af daginstitutionsleder og en daglig koordinator. Vi har en høj social kapital og fleksibilitet - vi er her for hinanden og har en fantastisk arbejdsplads.

Hvis ovenstående passer til dig, og hvis du vil kunne bidrage til en foranderlig og til tider travl hverdag med høj faglighed og godt humør, så vil vi rigtig gerne have din ansøgning.

Vil du vide mere?
Har du brug for yderligere oplysninger, kan du kontakte daginstitutionsleder Christine Højrup Vendelbo på telefon 99 88 81 81.

Frist
15. december 2019 kl. 12.00.
Vi har nedsat et ansættelsesudvalg bestående af koordinator, tillidsrepræsentant, arbejdsmiljørepræsentant, vuggestuepædagog, et medlem fra forældrebestyrelsen og daginstitutionsleder.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 50.
Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Den 1. januar 2019 blev der indført røgfri arbejdstid – og matrikler for alle ansatte i Rebild Kommune

 

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse
9575 Terndrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-11-2019
Kviknummer:
LJA-77799910
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Undervisning og pædagogik
Lignende job
EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN A/S
Mariagerfjord, Nordjylland
Frist:
15-10-2020
THORUP NY TØMRER- OG SNEDKERFORRETNING APS
Brønderslev, Nordjylland
Frist:
22-11-2020
Job fra denne arbejdsgiver
Rebild, Nordjylland
Frist: 
19-10-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.