SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.854
1.854
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Mariagerfjord Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 26-11-2019

Pædagog til skole og SFO på Havbakkeskolen

På Havbakkeskolen søger vi en dygtig og engageret pædagog til en tidsbegrænset stilling med timer i både skole og SFO. Stillingen er på 32 timer ugentligt med start pr. 1. januar 2020 eller hurtigst muligt derefter. Ansættelsesperioden er som udgangspunkt gældende frem til udgangen af dette skoleår d. 30. juni 2020.

Den endelige timefordeling mellem SFO og skole ligger ikke helt fast, men for SFO-delen skal man forvente, at der på enkelte dage vil være både morgentimer fra kl. 06.00 og eftermiddagstimer til kl. 17.00. Skoletimerne vil enten være med tilknytning til vores kompetencecenter eller som klassepædagog i vores børnehaveklasse. I kompetencecenteret vil opgaven primært være at varetage forskellige støttefunktioner og understøttende indsatser omkring elever med faglige, sociale eller trivselsmæssige udfordringer.
 
Vi lægger vægt på, at du… 

  • Er uddannet pædagog
  • Har stærke relationskompetencer
  • Er fagligt funderet i forhold til det pædagogiske arbejde i både skole og fritidsdelen
  • Er fleksibel og ansvarsbevidst
  • Bidrager til et godt og respektfuldt samarbejde og arbejdsmiljø
  • Kan se værdien i et tæt og tillidsfuldt samarbejde med forældrene
 
Havbakke – Skole og Børnehave 
Skolen har ca. 250 elever fra 0.-9. årgang og en SFO med ca. 55 børn tilknyttet. Udover skole og SFO er distriktets børnehave, med en normering på ca. 60 børn, også en del af en samdriftsordning med fælles ledelse og bestyrelse. I løbet af 2020 skal vi i gang med et større byggeri, hvor skole og børnehave skal samles på samme matrikel.
 
Vores fælles værdigrundlag tager afsæt i kerneværdierne fællesskab, læring, åbenhed og trivsel.
 
Vi er optaget af at skabe et kreativt og inspirerende læringsmiljø, hvor vi lægger vægt på at give plads og rum til  både leg, samvær og undervisning i tillidsfulde og trygge rammer.
 
Skolen skal være et sted, hvor man mødes i respekt for hinanden og hvor der diskuteres og dannes etiske holdninger med et åbent menneskesyn, tolerance og respekt.
 
Yderligere information 
Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst. Vi gør opmærksom på, at der indhentes straffe- og børneattest ved ansættelse i Mariagerfjord Kommune.
 
Ansøgningsfrist
Der er frist for ansøgning torsdag d. 12. december 2019 kl. 12.00. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler mandag d. 16. december 2019.
 
Kontakt 
Hvis du vil høre mere om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte skoleleder Esben Holck Vammen på telefon 29 23 78 28 eller viceskoleleder Lars Nørlev på telefon 24 91 71 51.

Kontakt
Kontaktperson
 
Adresse
9560 Hadsund
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-11-2019
Kviknummer:
LJA-77831429
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Undervisning og pædagogik
Lignende job
EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN A/S
Mariagerfjord, Nordjylland
Frist:
15-10-2020
THORUP NY TØMRER- OG SNEDKERFORRETNING APS
Brønderslev, Nordjylland
Frist:
22-11-2020
Job fra denne arbejdsgiver
Mariagerfjord, Nordjylland
Frist: 
07-10-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.