Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

OVERORDNET DAGTILBUDSLEDER

Genitor ApS - søger på vegne af Jammerbugt Kommune

Jammerbugt, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
Genitor ApS - søger på vegne af Jammerbugt Kommune
Kontakt
Jesper Lund Madsen
Tlf
22898525
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-04-2024
Udløber
18-05-2024
Kviknummer
LJA-85440905
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Offentlig

Vil du være med til at tage ansvar for, at alle børn og unge i Jammerbugt Kommune har en plads i fællesskabet, oplever sig som ligeværdige og udvikler sig til livsduelige borgere? Motiveres du af en ledelsesopgave, der spænder bredt, og hvor du både skal være med til at sikre den strategiske udvikling og lede ledere, samtidig med at du bevarer nærheden til praksis og medarbejderne på gulvet? Så skal du måske være overordnet dagtilbudsleder i Jammerbugt Kommune.

Du bliver overordnet dagtilbudsleder for lokalområdet Brovst, der omfatter tre forskellige institutioner med hver deres afdelingsleder og i alt 27 medarbejdere. Du skal være med til at sætte retning for området og sikre implementeringen af Jammerbugt Kommunes nye sammenhængende børne- og ungepolitik. Du skal i tæt samarbejde med dine afdelingsledere være med til at sikre en stabil drift og økonomi, høj faglig kvalitet og god trivsel hos både børn og medarbejdere.

Du bliver leder for dedikerede og fagligt dygtige afdelingsledere og medarbejdere i et stærkt og mangfoldigt lokalområde med engagerede bestyrelser. Du bliver en del af et tværgående ledernetværk og vil blive inddraget ikke blot i udviklingen af hele dagtilbudsområdet, men også i det samlede børne- og familieområde.

Du kommer med en pædagogisk baggrund, ledelseserfaring og erfaring fra en politisk ledet organisation. Du har en god organisatorisk forståelse og er strategisk tænkende. Du er en dygtig personaleleder og har gode relationelle kompetencer og samarbejdsevner.

Du kan læse meget mere i job- og personprofilen, som du finder her.
Du er ligeledes velkommen til at kontakte Jesper Lund Madsen, Genitor, pa tlf. 2289 8525 eller jlm@genitor.dk eller skole- og dagtilbudschef Helle Nørgaard Pedersen, Jammerbugt Kommune, på tlf. 41912421

Ansøgningsfristen er den 15. maj 2024.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Genitor ApS - søger på vegne af Jammerbugt Kommune
Kontaktperson
Jesper Lund Madsen
Telefon
22898525
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-04-2024
Udløber
18-05-2024
Kviknummer
LJA-85440905
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse, Offentlig