Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sparekassen Balling

Sparekassen Balling

|
Vestjylland
|
Indrykket 30-01-2019

Organisationsmedarbejder

SØGES TIL SPAREKASSEN BALLING

Vi søger en forretningsorienteret og dygtig organisationsmedarbejder, der skal være med til at sikre vedligeholdelse og fortsat udvikling af sparekassens forretningsmodeller og koncepter.

Du vil organisatorisk blive en del af sparekassens serviceafdeling, der varetager mange forskellige opgaver, som for eksempel: compliance, hvidvask, administration, HR, markedsføring, sekretærfunktion for ledelsen, kredit mm.

Dit job vil indeholde compliance. Herudover vil der være en række andre opgaver, der skal løses i serviceafdelingen. Når vi kender din profil, vil vi i samarbejde med dig fastlægge, hvilke øvrige opgaver, der skal tilknyttes din stillingsbeskrivelse.

Vi forventer, at du har en relevant teoretisk uddannelse og gerne erfaring med compliance fra den finansielle verden, dog ingen betingelse. - Det er samtidig vigtigt, at du kan tilegne dig ny viden på egen hånd og kan videreformidle din viden på en enkel og forståelig måde.

Til gengæld kan vi tilbyde dig et spændende og ansvarsfuldt job i en mindre sparekasse, hvor samarbejde og godt kollegialt sammenhold er nøgleordet. Du vil selvstændigt kunne planlægge din hverdag og indflydelsen på dit job som complianceansvarlig er stor.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte vores kreditchef Rene Høgh Larsen på 9676 4403 eller direktør Kurt Nielsen på 4013 6824.

Ansøgning sendes til HR på pp@sparekassenballing.dk

Søndergade 12A, Balling, 7860 Spøttrup 97 56 44 22 www.sparekassenballing.dk

Kontakt
Kontaktperson
Rene Høgh Larsen
Tlf:
9676 4403
Adresse
Søndergade 12A
7860 Spøttrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-01-2019
Udløber:
01-03-2019
Kviknummer:
LJA-70212757
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank,
Økonomi
Lignende job
Asgaard Recruitment
Thisted, Nordjylland
Frist:
17-10-2019
HOBRO KIRKE
Mariagerfjord, Nordjylland
Frist:
09-09-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.