Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Opsøgende og relationsskabende Researcher Manager

Nordiske Medier

Storkøbenhavn

Fuldtid
Kontakt
Nordiske Medier
Mimersgade 47
2200 København N
Tlf
4485 8899
Kontakt
Nikola Zoric
Tlf
22153095
Mimersgade 47
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-03-2023
Udløber
12-04-2023
Kviknummer
LJA-84617170
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Media

Nordisk mediekoncern søger opsøgende og relationsskabende Researcher Manager med flair for data og struktur til Projektagenten i København

Er du struktureret og god til at sætte gang i projekter og ikke mindst drive dem? Har du lyst til at opbygge relationer til bygherrer, ejendomsudviklere og rådgivere i den danske byggebranche? Kan du svare ja til ovenstående, kan du blive Projektagentens nye Research Manager.

Om Projektagenten

Projektagenten er en del af Nordiske Medier, der er Nordens største B2B mediehus indenfor nyhedsdækning af det nordiske erhvervsliv. Nordiske Medier er et stolt og innovativt mediehus med over 200 medarbejdere fordelt over København, Stockholm, Aalborg og Odense.

Med den digitale platform Projektagenten ønsker Nordiske Medier at vende op og ned på markedet for digital overvågning af byggeprojekter både nationalt og internationalt. Projektagenten er et digitalt værktøj, der sikrer en nem og effektiv overvågning af projekter og udbud i bygge- og anlægsbranchen. Platformen fungerer derfor som kontaktformidler mellem byggeriets parter. Projektagenten er kommet rigtig godt fra start i Danmark og er på en markant vækstrejse skal du være med og sætte dit præg?

Du kan læse mere om Projektagenten her.

Om stillingen og dagligdagen

Til Projektagenten søger vi derfor en ildsjæl til stillingen som Research Manager. Vi skruer op for vores dialog med de danske private bygherrer, ejendomsudviklere og rådgivere. Du vil indgå i et stærkt research-team, som har mere end 50 års erfaring med overvågning af store byggeprojekter og offentlig udbudsovervågning.

I stillingen får du ansvaret for vores researchindsats i en af de danske regioner. Her vil du, I samspil med dine kollegaer og vores junior researchere gøre området med professionelle byggeprojekter til dit eget, hvor du identificerer relevante samarbejdspartnere og afvikler kvalitative interviews, så vi kan holde vores kunder opdateret via valide data på nye og eksisterende byggeprojekter. Ud over at indsamle data, er en vigtig del også at få publiceret nyhederne i vores system, så det er vigtigt at du også trives med denne del.

Om dig

  • Du formår at skabe relationer og holde kontakter ved lige
  • Du forstår at stille de rette spørgsmål og dermed få relevant viden og data som kan berige vores produkt
  • Du kan håndtere stor selvstændighed i opgaveløsningen og har samtidig gode samarbejdsevner
  • Du er tryg ved at bruge telefonen og MS Teams som værktøjer
  • Du formår at lede projekter, opsamle og formidle viden
  • Du har grundlæggende forståelse for IT og databaser
  • Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har kendskab til den danske byggebranche

Som person er du ansvarsbevidst, ambitiøs og har et stort drive. Du er resultatorienteret og tøver ikke med at afprøve nye ideer for at nå dine mål. Møder du et problem, drøfter du det med research-teamet og finder en løsning.

Nordiske Medier tilbyder

Når du træder ind ad døren hos Nordiske Medier, bliver du en del af en lønsom og ambitiøs medievirksomhed med et stort fællesskab og kort vej fra ide til handling. Du får dygtige og passionerede kolleger, der brænder for det, de laver og inspirerer hinanden til samarbejde på tværs.

Du vil møde mange alsidige faggrupper repræsenteret under samme tag. I det daglige efterlever vi vores værdier "Åbne", "Modige", "Passionerede" og "Ordentlige", og arbejder i et uformelt og innovativt miljø med højt til loftet og fleksibilitet i hverdagen. Vi løfter i flok, underbygger hinandens fagligheder og bidrager sammen til et socialt og humørfyldt arbejdsmiljø.

Du får særdeles gode muligheder for udvikling og en unik mulighed for at skalere et etableret produkt med stort potentiale.

Vores mission er at informere, inspirere og hjælpe vores kunder til en bedre forretning, at skabe kontakt mellem professionelle aktører og agere som Nordens største og stærkeste fagmedievirksomhed i alt, hvad vi gør. Dette går hånd i hånd med kompetenceudvikling og en stærk lærings- og samarbejdskultur baseret på dialog og feedback. Du får desuden adgang til en lang række medarbejdertilbud.

Alt det praktiske

Der er gode ansættelsesforhold med løn og pension i henhold til gældende overenskomst. Arbejdssted er på Mimersgade i København, og der er 3 måneders prøvetid i stillingen.

Ansøgningsfristen er 12. april 2023, men vi afholder samtaler løbende og ønsker stilling besat hurtigst muligt dog senest 1. juni 2023. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte nordiske chef for Projektagenten Nikola Zoric på telefon 2215 3095.

Nordiske Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Du søger stillingen ved at trykke på linket i bunden af denne side. Vi glæder os til at modtage dit CV og din ansøgning.

Om Nordiske Medier

Nordiske Medier er en af Skandinaviens største virksomheder inden for specialmedier og udgiver nogle af Skandinaviens ældste og mest læste fagblade. Virksomheden dækker nordisk erhvervsliv med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder med særligt fokus på at være helt tæt på de brancher, vi beskæftiger os med.

Nordiske Medier er en del af Det Nordjyske Mediehus-koncernen og har 250 medarbejdere med base i Aalborg, København, Odense og Stockholm. Nordiske Medier udgiver over 50 medier og afholder mere end 80 brancherettede events årligt. Derudover står vi bag udgivelsen af over 100 forskellige specialmagasiner og nyhedsbreve. Vi udsender online-nyhedsbreve til flere end 550.000 modtagere, og har 450.000 læsere på vores printmedier.

Se evt. mere om Nordiske Medier på www.omos.nordiskemedier.dk.

Skulle du opleve tekniske udfordringer med at uploade din ansøgning via "Send ansøgning "-formularen, kontakt os da venligst på personale@dnmh.dk.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Nordiske Medier
Mimersgade 47
2200 København N
Telefon
4485 8899
Kontaktperson
Nikola Zoric
Telefon
22153095
Adresse
Mimersgade 47
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-03-2023
Udløber
12-04-2023
Kviknummer
LJA-84617170
Jobtype
Fuldtid
Fag
Media