SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.397
2.397
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Nordiske Medier

Nordiske Medier

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 05-11-2021

Opsøgende og relationsskabende Research Manager med flair for struktur søges til Projektagenten

Er du struktureret og god til at sætte gang i projekter? Har du lyst til at opbygge relationer til bygherrer, ejendomsudviklere og rådgivere i den danske byggebranche? Kan du svare ja til ovenstående, er du måske Projektagentens nye Research Manager.

Som Research Manager kommer du til at have en afgørende rolle i udbygningen af et nyt digitalt produkt til den danske byggebranche.

Om stillingen

Hos Nordiske Medier ønsker vi at vende op og ned på markedet for digital overvågning af byggeprojekter til den danske byggebranche. Derfor har vi etableret og lanceret Projektagenten platformen, som skal blive byggebranchens foretrukne værktøj til markedsovervågning og en datadreven salgsindsats.

Til Projektagenten søger vi derfor en ildsjæl til den nye stilling som Research Manager. Vi skruer op for vores dialog med de danske private bygherrer, ejendomsudviklere og rådgivere. Du vil indgå i et stærkt research-team, som har mere end 50 års erfaring med overvågning af store byggeprojekter og offentlig udbudsovervågning. I samspil med dine kollegaer vil du gøre området med større private byggeprojekter til dit eget, hvor du identificerer relevante samarbejdspartnere og afvikler kvalitative interviews, så vi kan holde vores kunder opdateret på byggeprojekterne. Helt konkret skal du kunne være med til at planlægge og eksekvere en effektiv og systematisk researchindsats, hvor vi får den nødvendige data om danske byggeprojekter. Til understøttelse kan du også bringe vores team af studentermedhjælpere i spil, så vi er helt sikre på at vide alt.

Om dig

 • Du formår at skabe relationer og holde kontakter ved lige
 • Du forstår at stille de rette spørgsmål
 • Du evner at arbejde selvstændigt og har samtidig gode samarbejdsevner
 • Du er tryg ved at bruge telefonen og MS Teams som værktøjer
 • Du formår at lede projekter, opsamle og formidle viden.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har kendskab til den danske byggebranche.

Som person er du ansvarsbevidst, ambitiøs og har et stort drive. Du er resultatorienteret og tøver ikke med at afprøve nye ideer for at nå dine mål. Møder du et problem, drøfter du det med research-teamet og finder en løsning.


Vi tilbyder

I stillingen som Research Manager får du:

 • En helt unik mulighed for at skalere et nyt produkt med stort potentiale
 • En spændende, udfordrende og alsidig hverdag, hvor din indsats er helt afgørende for afdelingen og for Nordiske Mediers succes på det digitale område
 • Høj grad af selvstændighed i opgaveløsningen, men samtidig dygtige kollegaer at sparre med
 • Kort vej fra idé til handling i en moderne virksomhed i konstant vækst
 • Særdeles gode muligheder for faglig og personlig udvikling
 • Ansættelse i en ambitiøs medievirksomhed i København.

Ansættelsesvilkår

Fuldtidsstilling med gode ansættelsesforhold, løn efter kvalifikationer og pensionsordning. Arbejdssted er på Mimersgade i København. Der er 3 måneders prøvetid i stillingen.

Ansøgning og svarfrist

Send din ansøgning og CV i PDF-format til personale@nordiskemedier.dk. Angiv "Research Manager Projektagenten" i emnefeltet.

Send din ansøgning senest fredag 10. december 2021, da vi løbende afholder samtaler og ønsker stilling besat hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte digital produktchef Nikola Zoric på telefon 22153095.

Nordiske Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Om Nordiske Medier

Nordiske Medier er en af Skandinaviens største virksomheder inden for specialmedier og udgiver nogle af Skandinaviens ældste og mest læste fagblade. Virksomheden dækker nordisk erhvervsliv med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder med særligt fokus på at være helt tæt på de brancher, vi beskæftiger os med.

Nordiske Medier er en del af Det Nordjyske Mediehus-koncernen og har omkring 250 medarbejdere med base i Aalborg, København og Stockholm. Nordiske Medier udgiver over 50 medier og afholder mere end 80 brancherettede events årligt. Heriblandt; Licitationen Byggeriets dagblad, Jern & Maskinindustrien, Mester Tidende, Motor-magasinet, Transportmagasinet, Magasinet Pleje, Building Supply, Metal Supply, Food Supply, Wood Supply, Electronic Supply, Energy Supply og RetailNews mv.

Find yderligere information om Nordiske Medier på www.nordiskemedier.dk

Kontakt
Kontaktperson
Nikola Zoric
Tlf:
22153095
Adresse
Mimersgade 47
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-11-2021
Udløber:
10-12-2021
Kviknummer:
LJA-82916253
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Media
Job fra denne arbejdsgiver
Odense, Fyn¤Storkøbenhavn
Frist: 
25-01-2022
Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-01-2022
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.