SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.617
2.617
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-INDUSTRIES A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 23-05-2022

Operationel indkøber

Har du lyst til at prøve kræfter med en indkøbsafdeling, hvor hverdagen konstant byder på nye udfordringer? Så er det denne stilling, du skal søge; Vi leder efter en medarbejder til en indkøbsstilling til virksomhed ved Støvringskanten med mange muligheder.

Vi søger en struktureret og selvkørende indkøber til et alsidigt job i en ordreproducerende produktionsvirksomhed med en fyldt ordrebog. Virksomheden ligger ved Støvringskanten og prioriterer at have et arbejdsmiljø med højt til loftet, hvor kollegaer støtter og hjælper hinanden og udvikles sammen.

Omkring stillingen: Du bliver en del af det dynamiske team på virksomheden/fabrikken og vil være I løbende dialog med de ansvarlige I forhold til valg af materialer, leverandører og nye løsninger vedr. indkøb af materialer til opbygning af maskiner. I jobbet vil du have stor kontakt med virksomheds leverandører. Stilling er et projekt til at starte med, hvor vi kan se 6 mdr. frem med mulighed for forlængelse, andre projekter eller evt. en fast stilling for den rette.

Omkring Virksomheden: Denne større virksomhed syd for Ålborg har i mange år været førende indenfor fremstilling af højteknologisk udstyr til industrien. Deres medarbejder er detaljeorienterede og værdsætter høj kvalitet og finish, hvilket afspejles i firmaets positive udvikling. Virksomheden har stort fokus på deres ansattes sikkerhed og trivsel, hvor mangfoldighed og socialt ansvar er i højsæde. Den enkelte leder tager sig tid til både samtale og oplæring. Arbejdsklimaet er uformelt, og hverdagen byder på mulighed for personlig og faglig udvikling, da firmaet størrelse giver mange muligheder. Der arbejdes på tværs af afdelinger og teams, hvor der løftes i flok, og hvor arbejdsformen bærer præg af frihed under ansvar. Arbejdspladsen tilbyder flere årlige arrangementer, og kantineordning med både morgenmad og frokost.

Om dig til stillingen: Den rette kandidat til jobbet, har allerede en form for erfaring som indkøber i en virksomhed, gerne indenfor industrien. Derudover forventes det, at du har et godt overblik og har en god fornemmelse af, hvornår samarbejdspartnerne skal trykkes på maven, så produktion ikke mangler varer. Foruden ovenstående forventes det at:

  • Taler og skriver engelsk på et ok niveau
  • Er fortrolig med Microsoft Office-pakken og gerne erfaring med et ERP-system

Kontakt/spørgsmål: Har du spørgsmål til stillingen, kontakt os på tlf.: 86 42 35 40 og spørg efter HR-Konsulent Henrik Friis-Andersen eller Lars Hedelund.  Telefonen er åben på hverdage imellem kl. 08.00 til 16.00. Uden for denne tid, kan Henrik kontaktes på mobil 40320657.

SØG STILLINGEN: Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ - job nr. 55975 

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Er du tidligere ansat eller har du tidligere oprettet en profil hos os, kan du slå på tråden til os, 86423540 og vi skriver dig op til denne stilling.

Om HR-Industries: HR-Industries er et rekrutteringsbureau med speciale i industrien. Vi beskæftiger os kun med rekruttering af medarbejdere til industriens virksomheder, og vi har dyb indsigt i industrivirksomheders behov for arbejdskraft. Desuden har vi selv en baggrund indenfor industrien. Derfor taler vi industriens sprog, og vi ved, hvad der er vigtigt som medarbejder.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
86423540
Adresse
9530 Støvring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-05-2022
Kviknummer:
LJA-83642194
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation,
Detail- og engroshandel,
Marketing
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.