SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.314
2.314
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
SAWO A/S

SAWO A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 27-10-2021

Opbyggere - evt. med flair for el søges

Vi søger hurtigst muligt lastvognsmekanikere, entreprenør- og landbrugsmaskinmekanikere, smede eller automekanikere / kranreparatører. Hvis du ikke er udlært, er det et must, at du har god erfaring med branchen og området, for at søge stillingen.

Har du evt. interesse i el vil det være en stor fordel. Det kan være, at du har en baggrund som elektriker, eller elektromekaniker, industri-/autoelektriker, men det vigtigste er, at du har flair og interesse for el og elektronik. Nødvendig oplæring vil finde sted. Du har arbejdet med moderne pcer og kan anvende disse i dit arbejde.

Vi søger begge type opbyggere, så giv os endelig et kald, hvis du tror det er noget for dig.

Som opbygger forventer vi, at du kan arbejde selvstændigt og hvis du har erfaring med at svejse, vil det være en fordel.

Du kommer også til at arbejde med opbygning, montering af el samt teknisk montage på  lastvognsopbygninger, hvor du arbejder tæt sammen med smede, montører og teknisk afdeling.

Det forventes, at du er serviceminded, fleksibel, og leverer den bedst mulige kvalitet i udførelsen af opgaverne.

Vi tilbyder
Gode arbejdsforhold med gode kollegaer, hvor der arbejdes i et uformelt miljø og med en fri omgangstone. Du får mulighed for at deltage i nødvendige kurser og uddannelse. Der er tale om varige stillinger i både Støvring og Nørresundby.

Kontakt snarest muligt værkstedschef Robert Krogh på telefon 2774 6208 eller
på mail rkr@sawo.dk.

Vi indkalder til samtaler løbende.

SAWO A/S er Nordens førende leverandør af kvalitetsprodukter og 1. klasses service inden for hydrauliske og beslægtede lasthåndteringsprodukter til transport- og entreprenør-branchen. Vores mange feksible medarbejdere, udfører dagligt salg, service samt produktion af opbygninger fra 15 værksteder fordelt over hele landet.

SAWO A/S | Industrimarken 1 | 9530 Støvring

Kontakt
Kontaktperson
Robert Krogh
Tlf:
27746208
Adresse
Industrimarken 1
9530 Støvring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-10-2021
Udløber:
26-11-2021
Kviknummer:
LJA-82874910
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.