SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.402
2.402
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus

|
Nordjylland
|
Indrykket 05-01-2022

Online marketing manager med flair for performance marketing

Vil du være en del af Nordjyllands ubetinget mest kompetente og ambitiøse marketing-setup? Elsker du at nørde med ting som Google Ads og PPC marketing? Så er det lige dig, vi søger.

Om stillingen

Som online marketing manager bliver du en del af Digital Support, som i dag består af 7 dedikerede medarbejdere.

Omdrejningspunktet i din rolle som online marketing manager er PPC marketing. Du bliver ansvarlig for rådgivning, opsætning og optimering af kampagner primært afviklet via Google Ads. Stillingen giver generelt et stort ansvar for den videre udvikling af vores PPC produkter, herunder også Facebook og LinkedIn.

Du vil i tæt samarbejde med vores kunder og account managers udarbejde den rette strategi for online marketing kampagner og eksekvere dem så vores kunder opnår de bedste resultater. Du vil derfor møde opgaver som:

  • målgruppeanalyser
  • søgeordsanalyser
  • kampagnestrategier
  • kampagneopbygning
  • resultatoptimering

Om dig

Vi forestiller os, at du er uddannet markedsføringsøkonom, datamatiker, har en professionsbachelor indenfor marketing - eller noget helt fjerde. Det vigtigste er, at du har indgående kendskab og erfaring med planlægning, opsætning og optimering af Google Ads kampagner, herunder search, remarketing og shopping.

Vi ser gerne, at du har et par års erfaring fra digitalt bureau, med e-commerce management eller lignende, men det er ikke et krav.

På det personlige plan forventer vi, at du er udadvendt og kan formidle kampagnestrategier og resultater til kunder og kollegaer. Du er analytisk anlagt og nyder at nørde rent fagligt samtidig med, at du bidrager positivt til gode relationer med vores kunder og med kollegaer i hele huset.

Vi tilbyder

Du får dygtige og professionelle kolleger med stor indsigt i branchen, som brænder for det, de laver. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsklima med respekt for hinanden og vores værdier.

Vi arbejder i et agilt og innovativt miljø med højt til loftet og med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder og ikke mindst stor fleksibilitet. Vi arbejder primært fra vores kontor i Aalborg, men er i høj grad til stede på vores lokale kontorer på tværs af Nordjylland. Vores hverdag giver plads til stor fleksibilitet og lejlighedsvis hjemmearbejde er blevet en fast del af vores hverdag.

Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Digital Support Thomas Holst Frederiksen på tlf. 28 45 97 24 eller mail thf@dnmh.dk

Ansættelsesvilkår
Gode ansættelsesvilkår med løn efter kvalifikationer. Stillingen er på fuld tid med arbejdssted i Aalborg. Der er tre måneders prøvetid i stillingen.

Ansøgning
Send din ansøgning mrk. Online marketing manager og CV i PDF-format til personale@dnmh.dk  senest 16. januar 2022. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt. Vi glæder os til at modtage dit CV og din ansøgning.

Det Nordjyske Mediehus ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Det Nordjyske Mediehus er et moderne og innovativt mediehus, der skaber viden og sammenhold mellem mennesker. Vi er Nordjylland og Nordjylland er os. Vi oplyser, engagerer og inspirerer nordjyderne på relevante platforme. Vi sørger for perspektiv og er tæt på nordjydernes liv og er en del af det samfund, de færdes i, og det, de beskæftiger sig med. Det Nordjyske Mediehus er med opstart den 2. januar 1767 den næstældste medievirksomhed i Danmark og beskæftiger på nuværende tidspunkt cirka 650 medarbejdere fordelt over en lang række forskellige faggrupper.

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for at give kunderne en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos Det Nordjyske Mediehus, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor bliver der lagt stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner og derfor støtter og udfordrer vi hinanden hos Det Nordjyske Mediehus. Vi skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

For yderligere information om Det Nordjyske Mediehus se www.detnordjyskemediehus.dk

Kontakt
Kontaktperson
Thomas Holst Frederiksen
Tlf:
2845 9724
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-01-2022
Udløber:
16-01-2022
Kviknummer:
LJA-83179391
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Marketing,
Media,
Salg & Kommunikation
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
06-02-2022
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
06-02-2022
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.