Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Dansk Standard

Dansk Standard

|
Nordjylland
|
Indrykket 08-10-2018

Office Manager/Blæksprutte

til Miljømærkning Danmark i Løgstør

Vi etablerer en ny afdeling af Miljømærkning Danmark i Løgstør, og du kan være med fra starten!


Er du serviceminded og engageret? Kan du koordinere og servicere med et smil? Og vil du være et vigtigt omdrejningspunkt med højt humør i vores nye afdeling i Løgstør?

Som Office Manager i Miljømærkning Danmark skal du være med til at sikre, at alt det praktiske i vores nye afdeling fungerer perfekt og samtidig medvirke til en god stemning i huset. Du bliver derfor helt central i at skabe gode rammer for arbejdsglæde, fællesskab og et effektivt arbejdsliv.

Det er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, men i etableringsfasen kan stillingen efter aftale udformes som en deltidsstilling.

Om jobbet
Ansvarsområder og arbejdsopgaver er både alsidige og spændende. Du skal sikre, at huset og arbejdspladsen fungerer og altid fremstår indbydende og i flot stand. Og du skal være med til at skabe sammenhold og kultur, så vi er en attraktiv arbejdsplads. Desuden vil du skulle bistå med administrative opgaver. Mere specifikt er opgaverne følgende:

 • have blik for, at alt fungerer, og at vores hus fremstår pænt og ordentligt
 • med smil og højt humør være med til at skabe og opretholde en rigtig god stemning
 • dagligt servicere hus og medarbejdere, herunder koordinere morgenmad og frokostordning
 • koordinere arbejdsopgaverne for rengøringen og vores pedel/servicemedarbejder
 • bestille kaffe/the/frugt/kontormaterialer og andre fornødenheder til huset
 • modtage og servicere gæster
 • koordinere bookning af mødelokaler/mødeforplejning og andre aktiviteter i huset
 • varetage forefaldende husligt arbejde som vask af håndklæder, linned, klargøring af værelser
 • bistå med lettere administrative supportopgaver, fx rejsebestilling, vedligeholde data og agere som superbruger i vores CRM- og rejsesystem for de ansatte i Løgstør
 • derudover varetage diverse koordinerings- og ad hoc-opgaver

Stillingen er nyoprettet og kræver, at du er proaktiv og god til at bygge stillingen og rammerne om en god arbejdsplads op, fra vi tager huset i brug. Stillingen fordrer også, at du indimellem deltager i aktiviteter hos Dansk Standard i København.

Om dig

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi ser gerne, at du har en relevant baggrund med erfaring fra servicefag.

Derudover kan du genkende dig selv i følgende:

 • er positiv, omsorgsfuld med stort servicegen
 • arbejder proaktivt og selvstændigt og tager personligt ansvar for kvaliteten i dit arbejde og kan sætte skub i tingene
 • er udpræget ordensmenneske, herunder struktureret og detaljeorienteret med koordinerings- og organiseringsevner
 • er kvalitetsbevidst, visuel og har æstetisk sans
 • er fleksibel, udfører de opgaver, der er praktiske og administrative - og tilpasser arbejdstiden til opgavebelastningen
 • har godt kendskab til MS Office og kan sætte dig ind i nye it-systemer
 • har lyst til at gøre en forskel i en moderne, dynamisk virksomhed, der vil være blandt de bedste arbejdspladser i Danmark
 • har kørekort og bil

Det vil være et plus, hvis du interesserer dig for miljø og bæredygtighed.

Noget om Miljømærkning Danmark som arbejdsplads

Hos Miljømærkning Danmark, som er ansvarlig for Svanemærket og EU-Blomsten, arbejder vi hver dag med virksomheder, forbrugere, private og offentlige indkøbere for sammen at skabe en bæredygtig fremtid. Det er et område, som er i stærk vækst og har et stort fokus i samfundet.

Vi tilbyder en arbejdsplads i et dynamisk, uformelt og professionelt miljø med mulighed for udvikling, ansvar og indflydelse. Hos os har den enkelte medarbejder mulighed for at balancere et udfordrende job med familie- og fritidsliv. Vores kultur er præget af gensidig tillid, holdånd, frihed under ansvar og respekt for den enkelte. I Løgstør kommer vi til at bo i dejlige omgivelser. Lønnen fastsættes individuelt.

Noget for dig?
Så send os din ansøgning og dit cv via linket HER. Din ansøgning skal være os i hænde senest den 28. oktober 2018. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte licenseringschef Jeppe Frydendal jf@ecolabel.dk, mobil: 7241 4815 eller administrativ fagleder Charlotte Wedel Bennick på mail: chb@ecolabel.dk, mobil: 7241 4849.

Miljømærkning Danmarks mål er at gøre det enkelt for forbrugere og virksomheder at vælge miljørigtigt. Vi behandler ansøgninger fra virksomheder, der ønsker at få certificeret deres produkter med Svanemærket eller EU-Blomsten. Vi fungerer samtidig som uafhængig kontrolinstans i forhold til mærkerne - og arbejder for at fremme Svanemærket og EU-Blomsten.
Derudover samarbejder vi nordisk og internationalt med at udvikle de kriterier, som miljømærkede produkter og services skal leve op til.

Du bliver blandt de første på vores arbejdsplads i Løgstør, der etableres successivt over de kommende år. Miljømærkning Danmark er en del af Fonden Dansk Standard.


Tiltrædelse: 1. februar 2019

www.ecolabel.dk
www.facebook.com/svanemaerket

Kontakt
Kontaktperson
Jeppe Frydendal
Tlf:
7241 4815
Adresse
9670 Løgstør
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-10-2018
Udløber:
28-10-2018
Kviknummer:
LJA-66396047
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Service
Lignende job
Brønderslev Kommune
Nordjylland
Frist:
23-03-2019
Brønderslev Kommune
Nordjylland
Frist:
23-03-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.