Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
KPK Døre Og Vinduer A/S

KPK Døre Og Vinduer A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 09-10-2018

Økonomimedarbejder

Har du flair for regnskab, og er du service minded? Vil du være med til at sikre en effektiv og veldrevet administration i en solid virksomhed i stor udvikling? Så er det måske dig, vi søger.

KPK Døre & Vinduer søger en økonomimedarbejder, som kan arbejde selvstændig. Vi lægger vægt på, at du har forretningsforståelse og gode kommunikative evner. Der er tale om en stilling med alsidige kontaktflader og opgaver, hvor du kan udvikle dig personligt og fagligt og få hands-on med debitorstyring, regnskab og rapportering i en større virksomhed.

Dine opgaver
De primære arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

  • Debitoradministration.
  • Kredithåndtering i tæt samarbejde med Salg
  • Kreditoradministration
  • Medvirke ved udarbejdelse af månedsrapportering, indberetninger, fore cast og årsrapport.

Dine kvalifikationer
Du har nogle års praktisk erhvervserfaring med ansvar for regnskab som bogholder eller lignende. Dine kommunikative kompetencer er høje, da du får en del kundekontakt. Du har et solidt kendskab til Office-pakken. Som økonomisystem anvendes Microsoft Dynamics C5.

Din personlighed

Vi søger en engageret, struktureret og proaktiv medarbejder med god rengskabs- og forretningsforståelse. Det er naturligt for dig at arbejde struktureret med sans for detaljerne. Vi forventer også, at du arbejder selvstændigt og er i stand til at overholde deadlines, alt imens du navigerer i et foranderligt miljø. Du er en stærk teamplayer og har gode kommunikationsevner. Endelig er du i besiddelse af et finansielt/regnskabsmæssigt overblik.

Vi kan tilbyde dig:

Et godt arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder og chance for at gøre en forskel i en ambitiøs vækstvirksomhed. Du får et netværk af fagligt dygtige kolleger, som du kan sparre med. Vi kan også tilbyde dig fleksibilitet og høj grad af selvstændighed i jobbet

Praktiske forhold

Arbejdsstedet er på fabrikken i Nykøbing Mors, men der vil også være høj grad af sparring og koordinering med Inwido Denmarks Finance på vort hovedkontor i Aalborg. Tiltrædelse efter aftale.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende gennemgår ansøgninger og indkalder til samtale. Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Søg jobbet via vor hjemmeside www.kpk-vinduer.dk

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte direktør Jørn Sørensen på mobil 23 31 44 34.

Om KPK Døre & Vinduer

KPK Døre & Vinduer producerer nogle af Danmarks bedste dør- og vinduesløsninger. Det sker under overskriften respekt, der er et nøgleord på alle niveauer i virksomheden. Vores udgangspunkt er en kombination af gode, danske, håndværksmæssige traditioner med fokus på kvalitet og holdbarhed og en moderne, højteknologisk produktion.

KPK er et dansk vinduesbrand med produktion, udvikling og ledelse i Nykøbing Mors, hvor vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere. Vores medarbejdere er dedikerede fagfolk, der i samarbejde med den lokale håndværker sørger for, at kunden får god kvalitet hver eneste gang. Vi har konstant fokus på at sikre, at det er de rigtige materialer, der får den optimale behandling, inden vi leverer den færdige løsning.

KPK Døre & Vinduer er en del af Inwido-koncernen, Europas største producent af vinduer og blandt førende leverandører af døre. Inwido har ca. 4.400 ansatte og opererer i Danmark, Finland, Norge, Sverige, Estland, Tyskland, Litauen, Irland, Polen, UK og Østrig. I 2017 havde Inwido en omsætning på godt 4,9 mia. DKK.

Kontakt
Kontaktperson
Jørn Sørensen
Tlf:
2331 4434
Adresse
Rogalandsvej 3
7900 Nykøbing M
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-10-2018
Udløber:
08-11-2018
Kviknummer:
LJA-66429365
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Økonomi
Lignende job
Advokathuset Funch & Nielsen
Thisted, Nordjylland
Frist:
27-02-2019
Jammerbugt Kommune
Jammerbugt, Nordjylland
Frist:
04-03-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.