SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.891
1.891
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Thisted Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 14-08-2020

Økonomichef

Thisted Kommune er med sine ca. 43.000 indbyggere og ca. 4.300 ansatte en stolt og velfungerende kommune, som løbende formår at markere sig i det kommunale landskab. De seneste år bl.a. ved at have et af landets laveste sagsbehandlingstider på byggesager, en markant og virksom jobindsats med Jobvækst Thy, fantastiske faciliteter i form af Cold Hawaii og Cold Hawaii Inland mv.

Kommunens økonomi har de sidste år været stærk, hvor de politiske handlemuligheder i budgetlægningen har været væsentligt styrket af en stigende kassebeholdning. Thisted Kommune har således været i stand til at øge budgetterne på kommunens store serviceområder og på den måde imødegå en del af de økonomiske udfordringer.

Motiveres du af at gennemføre en driftssikker budgetproces og balancere understøttelsen af fagområderne med ansvaret for kommunens samlede økonomi? Kan du udfordre fagområdernes budgetønsker og sætte en langsigtet, bæredygtig strategi for kommunens budgetter, samtidigt med, at du har indblik i og respekt for driften?

Som økonomichef refererer du til kommunaldirektøren og bliver en central sparringspartner for såvel direktionen som kommunalbestyrelsen. Du forventes at kunne klæde borgmester og økonomiudvalget på ved at formidle kompliceret stof på en forståelig måde og udføre den politiske betjening, så politikerne føler sig trygge og har tillid til dig.

Du bliver en del af et velfungerende og stærkt chefhold på i alt 11 chefer og forventes at deltage aktivt i gruppens arbejde, da det er en forudsætning og en vigtig arena for din strategiske ledelse. Du skal være med til at skabe et stærkt fællesskab og samspil også på chefniveau.

Økonomichefen er chef for Center for Økonomi og Løn (CØL), og har direkte ledelse af fire sektionsledere og en teamleder.

Center for Økonomi og Løn har ambitioner om at være på forkant inden for deres faglige felter og samtidigt være garant for stabil og sikker drift i hele organisationen. Centerets seneste udviklingsprojekter har været en ny økonomistyringsstrategi, automatisering og et nyt ledelsesinformationssystem, som den nye økonomichef får en central rolle i at implementere og videreudvikle.

Det bliver din fornemmeste opgave at sikre, at Center for Økonomi og Løn fungerer som et centralt servicecenter for resten af organisationen på økonomi- og lønområdet. Du og dine medarbejdere er direktionens højre hånd og skal sikre, at hele kommunens økonomistyring fungerer optimalt.

Trivslen og arbejdsmiljøet er i top, og bæres af 48 kvalificerede og positive medarbejdere, der respekterer hinanden og altid er med på et godt grin.

Du har erfaring med og god fornemmelse for politiske forhandlinger og kan gennemføre en budgetproces, hvor alle føler sig trygge og hørt, og hvor kommunens overordnede økonomi hænger sammen. Samtidig har du erfaring med ledelse – både på et personalemæssigt og strategisk plan.

Det forventes, at du har arbejdet på det økonomiske område i en kommune eller en region, har indsigt i forvaltning af kernevelfærdsydelser og kan understøtte fagcheferne i at levere den bedste service til vores borgere.

Du kan læse mere om stillingen og ansættelsesproceduren i det uddybende notat
Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Jesper Lund fra Mercuri Urval på telefon 4045 3435 eller Line Møgelvang Villadsen fra Mercuri Urval på telefon 4167 8243. Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt, og Thisted Kommune bliver ikke orienteret herom uden forudgående aftale.

Ansøgning og CV uploades på www.mercuriurval.dk (referencenummer: DK-07590). Ansøgningsfristen udløber den 4. september 2020, kl. 10.00.

 

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse
7700 Thisted
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-08-2020
Kviknummer:
LJA-80871436
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig,
Ledelse
Lignende job
Rebild Kommune
Rebild, Nordjylland
Frist:
05-10-2020
Rebild Kommune
Rebild, Nordjylland
Frist:
12-10-2020
Job fra denne arbejdsgiver
Thisted, Nordjylland
Frist: 
19-10-2020
Thisted, Nordjylland
Frist: 
19-10-2020
Thisted, Nordjylland
Frist: 
02-11-2020
Thisted, Nordjylland
Frist: 
30-09-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.