SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.831
1.831
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Aalborg Universitet

Aalborg Universitet

|
Nordjylland
|
Indrykket 03-07-2019

Økonomiansvarlig teamkoordinator

ØKONOMIANSVARLIG TEAMKOORDINATOR TIL INSTITUT FOR ENERGITEKNIK

Institut for Energiteknik på AAU i Aalborg søger en dygtig økonomiansvarlig og teamkoordinator, der skal indgå i økonomi- og projektteamets daglige opgaveløsning og understøtte økonomistyringen på Instituttet. Kan du varetage rollen som sparringspartner for institutledelsen og samtidig facilitere økonomi- og projektteamets samarbejde, så er denne stilling noget for dig.

STILLINGSBESKRIVELSE
På Institut for Energiteknik er de 9 økonomi- og projektmedarbejdere organiseret i et team, der er ansvarlige for Instituttets samlede økonomi og projektportefølje. I teamet er der fokus på et godt samarbejde, hvor der hele tiden arbejdes på at effektivisere og standardisere processer. Som økonomiansvarlig teamkoordinator vil du få et tæt samarbejde med dine kolleger i teamet og et bredt samarbejde med instituttets ledelse og øvrige medarbejdere, der modtager service fra teamet. Derudover vil du som økonomiansvarlig agere sparringspartner og bindeled mellem økonomi- og projektteamet, instituttets ledelse og AAUs fælles økonomifunktioner.

Vores arbejdsopgaver

Økonomi- og projektteamet varetager alle instituttets økonomiopgaver. Opgaverne består af alt fra overordnet afrapportering til ledelsen, årlig budgettering, støtte i forbindelse med budgetter for interne og eksterne forskningsprojekter, fakturabehandling, rejseafregning mm. I det daglige har teamets medarbejdere tætte samarbejdsrelationer til instituttets videnskabelige personale, som teamet servicerer.

Teamet leverer relevant input til AAUs økonomistyringsenhed, der udarbejder det samlede budget for AAU, og forestår den økonomiske rapportering, der sendes til den øverste ledelse i løbet af året.

Du skal varetage følgende opgaver

 • Ansvaret som økonomiansvarlig indebærer, at du på vegne af Instituttets ledelse proaktivt sikrer en optimal økonomistyring og forvaltning. Du vil bistå instituttets ledelse med analyser og sparring vedrørende faglige opgaver og medvirke til at sikre, at teamets opgaver lever op til AAUs Best practices på økonomiområdet. Som økonomiansvarlig deltager du derudover i Taktisk Økonomiledelsesforum, som er et forum på tværs af universitetet, som koordinerer årshjul for økonomiprocesser, og som spiller en central rolle i den løbende udvikling af universitetets økonomiprocesser og -systemer.
 • Rollen som teamkoordinator indebærer ikke personaleansvar men du medvirker, sammen med sekretariatschefen, til at sikre samarbejdet i teamet er velfungerende, har fokus på gode personlige relationer og evner at løse små problemer, inden de vokser sig store. Du sørger for at der afholdes teammøder, sikres vidensdeling, og at der gennemføres gruppeudviklingsamtaler. Du sikrer, at der sker en koordinering af opgaver og ressourcer i teamet og støtter op om teamets samarbejde, så der sikres faglig retning og der løbende udvikles nye metoder og værktøjer, der gør hverdagen mere enkel.
 • Du vil ud over rollen som økonomiansvarlig og teamkoordinator bruge størstedelen af din tid på daglig opgaveløsning på alle niveauer. Opgaverne vil f.eks. bestå af økonomistyring på internationale og danske forskningsprojekter, rapportering og konsolidering af driftsøkonomi og meget andet.

Der er store projekter i gang i instituttet, og du vil få indsigt og deltage i opgaver, der understøtter AAUs økonomiledelse på et overordnet plan.

Den rette kandidat for os
Vi lægger vægt på, at du er indstillet på at indtage den koordinerende og samarbejdende rolle, der er brug for i teamet og på instituttet. Samtidig skal du være i stand til selvstændigt at sætte mål for udviklingen af teamet i samarbejde med teamet og sekretariatschefen.

Vi forventer, at:

 • Du har en relevant videregående uddannelse gerne på bachelor- eller kandidatniveau. Derudover har du nogle års erfaring fra lignende stillinger eller som økonomipartner eller controller i private eller offentlige komplekse virksomheder. Du har eventuelt erfaring i funktionen som teamkoordinator eller teamleder
 • Du motiveres af at arbejde sammen i et team, og du er samarbejdsorienteret på alle niveauer i organisationen. Du besidder gode kommunikationsevner på dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt og kan formidle komplekse problemstillinger på en let forståelig måde.
 • Du er stærk i anvendelsen af it-systemer og er vant til at arbejde med rapporteringsværkstøjer
 • Kendskab til universitetssektorener en fordel, men det er ikke en betingelse.
 • Vi sætter pris på god humor, en positiv livsindstilling og værner om det kollegiale miljø. Vi prioriterer den faglige kvalitet og arbejder effektivt, men husker også hinanden på, at der er andet i livet end arbejde.

Hvem er vi
Institut for Energiteknik udfører forskning og uddanner bredt inden for energi. Forskningen på instituttet dækker både termisk, elektrisk og mekanisk energiteknik med fokus på kompetencer såsom elektriske anlæg, effektelektronik, elektriske maskiner, hydraulik og termiske energisystemer. Instituttet har over 300 medarbejdere, hvoraf cirka 120 er indskrevne Ph.d. studerende samt 35 teknisk administrative medarbejdere. Det videnskabelige personale er organiseret i 7 sektioner med hver deres sektionsleder.

Ud af de 35 teknisk administrative medarbejdere er der 9 medarbejdere tilknyttet økonomi- og projektteamet. Det administrative sekretariat består samlet set af 23 medarbejdere fordelt på 4 enheder, nemlig institutkontoret, studiekontoret, økonomi- og projektkontoret samt outreachkontoret. De fire kontorer er organiseret i teams. Du vil blive en del af en ambitiøs arbejdsplads med en uhøjtidelig omgangstone. Kulturen er uformel, fleksibel og samarbejdende. Du får frihed under ansvar, et godt arbejdsmiljø samt udfordrende opgaver, hvor du kan gøre en forskel.

Interesseret? Se hvem vi er her.

Vi tilbyder
Muligheden for stor indflydelse på teamets udvikling, samtidig med stort ansvar og gode faglige udfordringer inden for økonomiområdet.

 • Et attraktivt, udviklende og alsidigt job med stor selvstændighed og med en bred intern og ekstern kontaktflade.
 • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.
 • Engagerede kollegaer, som lægger vægt på faglighed og engagement.
 • En spændende arbejdsplads på en af verdens førende vidensinstitutioner og Danmarks bedste universitet til at samarbejde med erhvervslivet

Yderligere oplysninger
Stillingen refererer til Sekretariatschef Simon Nødgaard Hansen, og arbejdssted er Institut for Energiteknik, Pontoppidanstræde 111, 9220 Aalborg Øst.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Sekretariatschef Simon Nødgaard Hansen, tlf. 22411669, snh@et.aau.dk

Stillingen er til besættelse fra 1. oktober 2019 eller snarest muligt derefter.

Samtaler forventes afholdt d. 12. og 13. august 2019.

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR

Ansættelse og aflønning iht. overenskomst for akademikere i Staten. Der ydes rådighedstillæg til stillingen. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.
AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

STILLINGSNUMMER
1051435

ANSØGNINGSFRIST
Sun Aug 04 2019

Kontakt
Kontaktperson
Simon Nødgaard Hansen
Tlf:
2241 1669
Web:
Adresse
Pontoppidanstræde 111
9220 Aalborg Øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-07-2019
Udløber:
04-08-2019
Kviknummer:
LJA-74313852
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Økonomi
Lignende job
BrainSearch Network
Aalborg, Nordjylland
Frist:
08-11-2019
By- og Landskabsforvaltningen
Aalborg, Nordjylland
Frist:
21-10-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.