Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonom med indsigt i regnskab og økonomiske processer

Trafikstyrelsen

Aalborg, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
Trafikstyrelsen
Vestre Havnepromenade 5
9000 Aalborg
Tlf
72228801
Kontakt
Lisbeth Tiljeset
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-12-2023
Udløber
07-01-2024
Kviknummer
LJA-85154899
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige stillinger

Grib muligheden for et job med faglig tyngde og fokus på høj kvalitet og et godt sammenhold.

Vi udvider det økonomiske hold i Minksekretariatet i Aalborg og har brug for flere dygtige kolleger, som gerne vil arbejde i dybden med det økonomiske aspekt i den komplekse sagsbehandling og forberedelse af sager til afgørelse i de nedsatte minkkommissioner.

De økonomiske medarbejdere indgår sammen med de juridiske kollegaer og teamet af administrative kolleger i behandlingen af minkavlernes ansøgninger om erstatning.

Hverdagen i Minksekretariatet
Du bliver en vigtig medspiller i et sekretariat med fokus på høj kvalitet og et godt sammenhold. Et godt arbejdsklima er vigtigt for os. Vi hjælper hinanden både inden for samme fagområde og på tværs af dem alt efter, hvad der giver mening. Vi arbejder typisk i teams, hvor forskellige faglige styrker mødes og skaber de bedst mulige løsninger på opgaverne.

Du får et spændende og udfordrende job i Aalborg med engagerede kolleger og en arbejdsdag, der også rummer plads til fritid og familieliv. Efter din opstart er der evt. mulighed for hjemmearbejde i mindre omfang, ligesom vi har flekstid og betalt frokostpause.

Du får kollegaer, som er topmotiveret for at give en korrekt og ensartet behandling til minkavlerne. Du vil opleve en stærk pionerånd med en entusiastisk evne og vilje til at løse opgaverne. Vi værner om vores sammenhold gennem forskellige sociale arrangementer som fx fredagsbar, sommerfest, julefrokost, mv.

Dine arbejdsopgaver

  • kontrol og validering af økonomiske oplysninger
  • kontrol og validering af erstatningsopgørelse
  • arbejde på tværs af faggrupper, særligt har du et tæt samarbejde med de juridiske sagsbehandlere
  • understøtte kommissionerne under sagernes forberedelse.
  • bidrage til at kommissionerne kan fastlægge praksis på et nyt retsområde
Vi lægger vægt på, at du:

  • har praktisk viden om aflæggelse af årsrapporter og grundlæggende regnskabsforståelse
  • har bred og almen driftsøkonomisk forståelse
  • er habil bruger af Excel
  • er god til at formidle økonomiske forhold for både fag- og lægfolk
Du får stor indflydelse i forhold til at sikre, at den økonomiske udmåling af erstatningerne sker på et velfunderet og dokumenteret grundlag. Det er derfor en klar fordel, hvis du er vant til at arbejde struktureret.

Om dig
Har du praktisk erfaring fra et revisionshus, bank, en økonomi- eller controllerfunktion eller lignende, herunder forståelse for økonomiske processer m.v., er dette kun et plus.

Du har måske en teoretisk baggrund som cand.merc., HD’er eller har på anden måde tilegnet dig tilsvarende relevant viden og erfaring.

Erfaring vægter tungt, men du kan også være i starten af din karriere - vigtigst af alt er, at du har lyst til økonomisk sagsbehandling og formidling og har et godt humør og gåpåmod. Og så skal du kunne formulere dig enkelt og klart og ikke være bange for at tage ansvar.

Du vil blive en del af et kompetenceudviklingsforløb med en stejl udviklingskurve. Du vil hurtigt få egne ansvarsområder samtidig med, at du vil blive en del af et internt oplærings- og sparringsmiljø gennem sidemandsoplæring og ved deltagelse i interne introkurser.

Løn og ansættelsesforhold
Vi har brug for dig hurtigst muligt men er også indstillede på at vente på den rigtige til start 1. marts 2024. Er du i gang med at færdiggøre din kandidatuddannelse, tilbyder vi en deltidsansættelse som bachelorfuldmægtig, indtil du har færdiggjort dit studie.

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem den relevante faglige organisation og Skatteministeriet. Lønmæssig indplacering sker på baggrund af erfaring og kompetencer.

Stillingen er tidsbegrænset til udgangen af 2025.

Arbejdsstedet er Vestre Havnepromenade 5, Aalborg.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos Sekretariatschef Lisbeth Elbek Tiljeset. Send hende en mail på liti@minksekretariatet.dk. For spørgsmål om personaleforhold kan du kontakte HR-Partner, Lillian Hundahl på tlf. 3057 9496.

Ansøgning
Send din ansøgning og eksamensbeviser via Trafikstyrelsens ansøgningsportal på www.trafikstyrelsen.dk så hurtigt som muligt. Vi afholder samtaler løbende og senest i uge 2/3 efter ansøgningsfristen den 7. januar 2024, kl. 23.59.

Minksekretariatet ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende danske samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
Du kan læse mere om Minksekretariatet på https://www.minksekretariatet.dk/


Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Trafikstyrelsen
Vestre Havnepromenade 5
9000 Aalborg
Telefon
72228801
Kontaktperson
Lisbeth Tiljeset
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-12-2023
Udløber
07-01-2024
Kviknummer
LJA-85154899
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige stillinger