Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
NORDJYSKE Medier

NORDJYSKE Medier

|
Nordjylland
|
Indrykket 21-02-2018

Nyhedsgrafiker

Er du en dygtig illustrator og webgrafiker, som kan visualisere kompliceret nyhedsstof i enkle animationer? Brænder du for design, formidling og nyhedsgrafik til digitale medier? Så er du måske NORDJYSKE Mediers nye nyhedsgrafiker til en nyoprettet stilling på redaktionen.

Jobbet
I en nyoprettet stilling som Nyhedsgrafiker på redaktionen er din primære opgave at arbejde med grafik til NORDJYSKE Mediers digitale medier. Du er en dygtig illustrator og webgrafiker, som også har mod på kodning i HTML, CSS og Javascript. I det daglige skal du arbejde med at visualisere kompliceret nyhedsstof i enkle animationer til brug i NORDJYSKE Mediers forskellige digitale medier.

I samspil med de to eksisterende redaktionelle grafikere vil I tre tilsammen udgøre et stærkt grafiker-team. Foruden det tætte samarbejde med de to andre grafikere, kommer du i det daglige i tæt samspil med reportere, redaktører og jourhavende fra alle dele af redaktionen. Jobbet som Nyhedsgrafiker på redaktionen kræver, at du kan håndtere hurtige her-og-nu-opgaver samtidig med, at du også trives med større og længerevarende projekter, der skal udføres i samarbejde med redaktionen.

Kvalifikationer

Du brænder naturligvis for grafisk arbejde, og vi forestiller os, at du er uddannet mediegrafiker eller lignende. Du er opdateret på den teknologiske udvikling inden for webgrafik, og vi lægger desuden vægt på, at du har:

  • Erfaring med produktion af interaktiv grafik, animation og webgrafik
  • Interesse for omverdenen og formidling igennem grafiske virkemidler
  • Sans for detaljen og ved, hvad der virker visuelt
  • Erfaring med programmering i HTML, CSS og Javascript også til mobile platforme
  • Erfaring i Adobe-programmer, herunder Photoshop, Illustrator, After Effects, Animate, Premiere Pro, Dreamweaver og InDesign

Derudover er du parat til at løbe stærkt på en omskiftelig medieredaktion og brænder for nyhedsformidling.

NORDJYSKE Medier tilbyder

Et job hvor du bliver udfordret på dine kreative kompetencer samt ansættelse i en innovativ og førende mediekoncern, hvor dine muligheder for personlig udvikling er store. Du får dygtige og professionelle kollegaer med stor indsigt i branchen, som brænder for det, de laver. Vi lægger vægt på et uformelt samarbejdsklima med respekt for hinanden og vores værdier. Gode ansættelsesforhold med løn efter kvalifikationer og pension.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Chefredaktør Lars Jespersen på tlf. 99 35 32 07. Se evt. mere om NORDJYSKE Medier på www.nordjyskemedier.dk

Ansøgning
vedlagt CV sendes i PDF-format til personale@nordjyske.dk

Ansøgningsfrist: Vi afholder samtaler løbende, så send os din ansøgning hurtigst muligt.

Tiltrædelse:
1. april 2018.

I NORDJYSKE Medier opfordrer vi alle interesserede til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

NORDJYSKE Medier er en publicistisk virksomhed, der med afsæt i en lang levetid former en innovativ fremtid.

Vi skaber nærkontakt mellem mennesker gennem udgivelse af dagblade, ugeaviser, magasiner, radio, tv, web, mobil og en række trykte og digitale erhvervsmedier.

NORDJYSKE Medier er resultatet af en idé, en drøm, en vision, der er næret af ildsjæle, som siden 1767 har ønsket at nytte og fornøje.

Kontakt
Kontaktperson
Lars Jespersen
Tlf:
9935 3207
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-02-2018
Udløber:
23-03-2018
Kviknummer:
LJA-56598577
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Marketing,
Media
Lignende job
JobConnection ApS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
24-03-2019
JobConnection ApS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
22-03-2019
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
18-04-2019
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
14-04-2019
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
11-04-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.