Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rebild Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 11-07-2018

Nye kollegaer til Skørping Ældrecenter

Da flere af vores gode kolleger har søgt nye udfordringer, har vi følgende ledige stillinger:

  • Social- og sundhedshjælper/social- og sundhedsassistent til blandede vagter, men primært dagvagt, 30 timer om ugen
  • Social- og sundhedsassistent til fast aftenvagt, 30 timer om ugen
  • Social- og sundhedshjælper til fast nattevagt, 30 timer om ugen.

Skørping ældrecenter er Rebild Kommunes største ældrecenter med 43 boliger fordelt på to boenheder og et demensafsnit. Desuden har vi et specialtilbud tilknyttet, kaldet Svinget, til borgere med sklerose. Centeret har tillige et stort visiteret dagcenter, så her er altid liv og leben. Teglgaardsminde ligger midt i den skønneste natur og i en by, hvor ældrecenteret er en naturlig del af byens liv.

Vi er et hus, der fagligt byder på spændende udfordringer og med stor variation i opgaverne. Uanset faggruppe er her rige muligheder for at kunne udnytte alle dine kompetencer og kvalifikationer, samt at tillære nye. Vi arbejder med en høj grad af uddelegering, og du skal være klar på at udføre en del sundhedslovsopgaver i et nært samarbejde med centersygeplejersken som social- og sundhedsassistent og som social- og sundhedshjælper får du tillige uddelegeret opgaver efter erfaring og kompetencer.
I dagligdagen arbejder vi i teams, og vi er aktuelt igennem en proces, hvor vi ser på de vante arbejdsgange og er åbne for nye ideer og inputs, som du måske har? Der er behov for, at du er omstillingsparat og kan hjælpe til rundt om i huset.

Du vil indgå i et nært samarbejde med dine kollegaer, hvor der er plads til sparring og kompetenceudvikling, bl.a. på gruppemøder, og vi arbejder tæt sammen med eksterne samarbejdspartnere fx omkring borgerforløb.

Vi arbejder ud fra værdier som ærlighed, åbenhed, tillid og ansvarlighed. Vi tror på, at du som medarbejder både kan og vil tage ansvar.
Vi kan tilbyde en arbejdsplads, hvor der er fokus på faglighed, psykisk arbejdsmiljø, medindflydelse og medansvar og forventer, at du som medarbejder bidrager til den gode hverdag og byder ind, hvor du kan. Vi trives med hverdagsglæde og godt humør og håber du gør det samme – så glider dagen lettere for os alle. Vi vægter højt, at du er stabil og omsorgsfuld i din relation til borgere, og at du vil gøre dit til, at Skørping Ældrecenter er et godt sted at bo og arbejde.

Alle stillinger er med ansættelse pr. den 1. oktober 2018 og med arbejde hver anden weekend.

Aflønning efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til:
  • ældrecenterleder Susanne Gerberg Madsen på 41 1 94 33 eller http://isgma@rebild.dk
  • assisterende ældrecenterleder Susanne Weiss på 21 30 21 37 eller http://isewe@rebild.dk

Frist for ansøgning
Ansøgningsfrist den 24. august 2018 kl. 12.00

Der afholdelse af ansættelsessamtaler i uge 35

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse
9520 Skørping
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-07-2018
Kviknummer:
LJA-63256963
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialvæsen,
Sundhed
Lignende job
Aalborg Kommune
Nordjylland
Frist:
19-03-2019
KLAPjob
Hjørring, Nordjylland
Frist:
19-03-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.