Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Thy-Mors HF & VUC

Thy-Mors HF & VUC

|
Nordjylland
|
Indrykket 24-01-2019

Ny rektor

Ny rektor søges til Thy-Mors HF & VUC
Spændende stilling i videntung og kompleks organisation

Thy-Mors HF & VUC søger ny rektor, da vores nuværende rektor går på pension.

Den kommende rektor kommer til at stå i spidsen for en veldrevet skole med engagerede og fagligt højt kvalificerede medarbejdere på skolens to afdelinger. Thy-Mors HF & VUC er præget af tolerance, åbenhed, trivsel og livsglæde og arbejder aktivt med bred inddragelse af kursister og medarbejdere i skolens beslutningsprocesser.


Rektor refererer direkte til bestyrelsen i en politisk ledet organisation og er den overordnede ansvarlige for den pædagogiske, faglige, administrative og økonomiske drift af Thy-Mors HF & VUC.

Rektor står i spidsen for Thy-Mors HF & VUC og skal være drivkraften bag og garanten for, at skolens visioner og værdier forankres og videreudvikles.

Herudover skal rektor sikre at skolens omdømme og tiltrækningskraft fortsat er i en positiv udvikling. I et tæt samarbejde med den øvrige ledelse skal rektor stå i spidsen for at tilbyde attraktive rammer for undervisning af høj faglig og pædagogisk kvalitet, samt at skolens uddannelsesudbud på såvel hf, almen voksenuddannelse (avu), ordblindeundervisning (OBU) og Forberedende Voksenundervisning (FVU) matcher de uddannelsesbehov, der er i Thy og på Mors.

Faglige kvalifikationer
Det er væsentligt, at den kommende rektor har:

 • solid erfaring med ledelse gerne fra VUC-sektoren
 • dokumenteret erfaring ift. ledelsesmæssige og strategiske resultater i nuværende eller tidligere lederjobs
 • et godt kendskab til og viden om den politiske udvikling på uddannelsesområdet med særligt fokus på gymnasie- og VUC-områderne
 • erfaring med ledelse af videnmedarbejdere på undervisningsområdet
 • erfaring med udvikling af uddannelsesinstitutioner
 • lederuddannelse dog ikke et krav.

Personlige kompetencer
Som den kommende rektor har du helhedsforståelse, organisationsperspektiv og kan omsætte dette til strategiske initiativer og indsatser. Derudover forventer vi, at du er:

 • en tydelig leder der ved, at langtidsholdbare resultater opnås i samspil og i tillidsfulde samarbejdsrelationer, og som selv kan bidrage til sådanne
 • har en forståelse for samspillet på en skole mellem alle involverede aktører og formår at kunne træffe og stå fast på dine beslutninger, samtidig med at du vil lede dialogbaseret
 • er en dygtig kommunikator, der kan skabe og formidle en fælles fortælling
  er lyttende, inddragende og kan skabe følgeskab
 • i stand til at skabe gode relationer både internt og eksternt
 • er dygtig til at sætte din organisation på landkortet også politisk

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende
overenskomst mellem de forhandlingsberettigede organisationer.

Alle, der på baggrund af stillingsopslaget overvejer at søge stillingen, er velkomne til at kontakte
bestyrelsesformand Mogens Nørgård, tlf. 4037 9549.

Ansøgning og CV sendes til vuc@vuctm.dk mærket Rektorstilling senest mandag den 25. februar 2019 kl. 10.00. Stillingen ønskes besat snarest mulig og senest den 1. maj 2019.

Der afholdes samtaler i Thisted-afdelingen i to runder onsdag den 6. marts og tirsdag den 12. marts med en test indlagt mellem runderne.

Læs mere om Thy-Mors HF & VUC på www.vuctm.dk

Om Thy-Mors HF & VUC
Thy-Mors HF & VUC er et hf-kursus og voksenuddannelsescenter med afdelinger i Thisted og Nykøbing. Thy-Mors HF & VUC har ca. 450 årskursister, omkring 80 ansatte - heraf knap 60 lærere og en årlig omsætning på ca. 50 mio. kr. Skolen udbyder ordblindeundervisning (OBU), Forberedende Voksenundervisning (FVU), almen voksenuddannelse (avu), hf-enkeltfag, 2-årig hf og Gymnasial Supplering (GS). Herudover har skolen en afdeling, VUC Erhverv, der driver kursusvirksomhed og uddannelsesplanlægning for virksomheder og offentlige institutioner.

Thy-Mors HF & VUC er en meget synlig skole i lokalsamfundet, hvor skolen har et veludviklet, respekteret og engageret samarbejde med erhvervsliv, fagforeninger, Morsø og Thisted kommuner og Region Nordjylland også når det gælder om at finde job til din eventuelle partner. Skolen ligger i en meget smuk egn med skove, lyngheder, Limfjorden, Vesterhavet og Nationalpark Thy. Her findes gode skole- og daginstitutionsmuligheder, mange kulturtilbud, samt attraktive og billige bomuligheder.

Thy-Mors HF & VUCs værdigrundlag kan læses på skolens hjemmeside: www.vuctm.dk


Thisted
Munkevej 9
7700 Thisted
Tlf. 70 70 12 34

Nykøbing
Limfjordsvej 95
7900 Nykøbing M
Tlf. 70 70 12 34 

www.vuctm.dk

Kontakt
Kontaktperson
Mogens Nørgård
Tlf:
4037 9549
Adresse
Munkevej 9
7700 Thisted
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
24-01-2019
Udløber:
25-02-2019
Kviknummer:
LJA-70029237
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Undervisning og pædagogik
Lignende job
Telenor
Thisted, Nordjylland
Frist:
19-09-2019
& friends
Frist:
19-09-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.