Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nordiske Medier søger tre journalister til en styrket dækning af byggebranchen

Nordiske Medier

Storkøbenhavn

Fuldtid
Kontakt
Nordiske Medier
Mimersgade 47
2200 København N
Tlf
4485 8899
Kontakt
Søren Dietrichsen
Tlf
42831921
Mimersgade 47
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-11-2022
Udløber
04-12-2022
Kviknummer
LJA-84195298
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Media

Nordiske Medier søger tre journalister til en styrket dækning af byggebranchen

Er dine digitale kompetencer på plads og interesserer du dig for byggebranchen, herunder landets førende byggevirksomheder og de største anlægsprojekter, så er det dig, vi søger.


Om stillingen
På Licitationen Byggeriets Dagblad har vi fokus på virksomheder og nøglepersoner i bygge- og anlægsbranchen og dækker desuden de politiske, økonomiske og tekniske aspekter i branchen.

Vi udvider nu vores byggeredaktion og søger derfor tre erhvervsjournalister, der kan være med til at kickstarte nye spændende medier og styrke den daglige dækning af byggebranchen i Licitationen Byggeriets Dagblad.

I Nordiske Medier har vi formuleret en web first-strategi, og du skal i jobbet derfor indgå i den daglige nyhedsproduktion til nye digitale satsninger samt www.licitationen.dk og søstermediet Building Supply.

Du bliver del af et team, hvor det kollegiale sammenhold er i højsæde og rækker ud over både redaktionen og arbejdstiden.

Om dig

Det er vigtigt, at du har interesse for erhvervsjournalistik og heller ikke står tilbage, når der skal læses i et regnskab. Herudover forventer vi, at du:

  • er en dygtig nyhedsjournalist og er god til at finde nyhederne selv
  • har evnen til at opbygge og vedligeholde et stort kildenetværk
  • motiveres af at skrive både nyheder, men også den store reportage eller det store interview med topcheferne i bygge- og anlægsbranchen
  • finder det naturligt at publicere digitalt og bruge nyhedsbreve og sociale medier til at få historierne ud til dine læsere
  • har mod på at eksperimentere og finde nye veje til at formidle erhvervsstof
  • trives godt med travlhed og daglige deadlines samt kan arbejde under tidspres.

Kendskab til erhvervslivets udfordringer og vilkår er et stort plus.

Nordiske Medier tilbyder

Når du træder ind ad døren hos Nordiske Medier, bliver du en del af et stort fællesskab. Du får dygtige og passionerede kolleger, der brænder for det, de laver og inspirerer hinanden til samarbejde på tværs.

Du vil møde mange alsidige faggrupper repræsenteret under samme tag. Vi arbejder i et uformelt og innovativt miljø med højt til loftet og fleksibilitet i hverdagen. Vi udlever i det daglige virksomhedens værdier passionerede, åbne, modige og ordentlige, løfter i flok og underbygger hinandens fagligheder. Sammen bidrager vi til et socialt, sundhedsfremmende og humørfyldt arbejdsmiljø.

Hos os er der plads til, at du kan udvikle dig. Vores mission er at informere, inspirere og hjælpe vores kunder til en bedre forretning, at skabe kontakt mellem professionelle aktører og agerer som Nordens største og stærkeste fagmedievirksomhed i alt, hvad vi gør. Dette går hånd i hånd med kompetenceudvikling og en stærk lærings- og samarbejdskultur baseret på dialog og feedback. Du får desuden adgang til en lang række medarbejdertilbud.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ansvarshavende chefredaktør Søren Dietrichsen på tlf. 4283 1921 eller sd@licitationen.dk.

Dine ansættelsesvilkår

Jobbet som journalist i Nordiske Medier udføres i udgangspunktet fra redaktionen på Nørrebro i København. Men for den rette kandidat er der mulighed for at arbejde på redaktionen i Aalborg. Løn og pension i henhold til gældende overenskomst.

Vil du med på holdet?

Du søger stillingen ved at trykke på linket i bunden af denne side. Ansøgningsfristen er søndag 4. december 2022.

Vi holder løbende samtaler og ønsker stillingerne besat hurtigst muligt.

Om Nordiske Medier

Nordiske Medier er en af Skandinaviens største virksomheder inden for specialmedier og udgiver nogle af Skandinaviens ældste og mest læste fagblade. Virksomheden dækker nordisk erhvervsliv med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder med særligt fokus på at være helt tæt på de brancher, vi beskæftiger os med.

Nordiske Medier er en del af Det Nordjyske Mediehus-koncernen og har 250 medarbejdere med base i Aalborg, København, Odense og Stockholm. Nordiske Medier udgiver over 50 medier og afholder mere end 80 brancherettede events årligt. Derudover står vi bag udgivelsen af over 100 forskellige specialmagasiner og nyhedsbreve. Vi udsender online-nyhedsbreve til flere end 550.000 modtagere, og har 450.000 læsere på vores printmedier.

Se evt. mere om Nordiske Medier på www.nordiskemedier.dk

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Nordiske Medier
Mimersgade 47
2200 København N
Telefon
4485 8899
Kontaktperson
Søren Dietrichsen
Telefon
42831921
Adresse
Mimersgade 47
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-11-2022
Udløber
04-12-2022
Kviknummer
LJA-84195298
Jobtype
Fuldtid
Fag
Media