Nordiske Medier søger en dygtig journalist

Nordiske Medier

Aalborg, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
Nordiske Medier
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Tlf
9935 3535
Kontakt
Casper Birk
Tlf
2249 1303
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-02-2024
Udløber
15-03-2024
Kviknummer
LJA-85327319
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Media

til vores nichemedie MedtechNews, hvor vi dækker det seneste indenfor medicinsk teknologi, innovation og branchetrends. Vores målgruppe er beslutningstagere og fagfolk indenfor medtech-branchen, og vi stræber efter at levere indhold, der ikke blot informerer, men også inspirerer og påvirker industrien.

Om jobbet
Som journalist på MedtechNews vil du være ansvarlig for at identificere, researche og lave nyheder og analyser, der fanger vores læseres interesse. Du skal dække branchens virksomheder og gennem førende eksperter sikre, at vores indhold afspejler de nyeste trends og innovationer.

Du skal især beskæftige dig med de største virksomheder og deres ledere med fokus på forretning og strategi. Men du skal også helt basalt kunne spotte den gode historie også de personlige. Samtidig skal du kunne arbejde selvstændigt og disciplineret, da der er tale om et enmandsmedie.

MedTechNews udkommer med et dagligt nyhedsbrev til over 5.000 modtagere.

Om dig
Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med erhvervsjournalistik. Og kan du se den helt rigtige historie i et årsregnskab, er det et plus. Vigtigst af alt er dog, at du er en skarp og sulten nyhedsjournalist, der elsker at vinde den daglige nyhedskamp, og som synes, at en god dag også handler om masser af trafik.

Du er god til selv at finde nyhederne og fornemme, hvad der rører sig i branchen. Og du formår at omsætte det til relevante artikler.

Når nyheden er på blokken, er dine fingre hurtige på tastaturet. Du skriver konkret, levende og kan skære dine historier til, så vi ikke spilder læsernes tid.

Det er naturligt for dig at publicere digitalt og bruge sociale medier til at få dine historier ud til læserne. For dine vigtige og spændende historier skal selvfølgelig nå så langt ud som muligt.

Holdånd er vigtigt for os. Vi står selvfølgelig sammen om at vinde nyhedskampen. Vi hjælper hinanden og deler helt naturligt viden og erfaring.

Dine ansættelsesvilkår
Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår med løn og pension i henhold til gældende overenskomst og kvalifikationer. Stillingen er på fuld tid.

Stillingen er som udgangspunkt med base på vores redaktion i Aalborg, men for den rette kandidat er der mulighed for at have arbejdssted i Aarhus eller København.

Adgang til frokostordning, en lang række fælles sociale aktiviteter og et godt kollegialt sammenhold i et mediehus, som er i vækst.

For yderligere information om jobbet kontakt redaktør Caspar Birk på telefon 2249 1303 eller mail: cab@nordiskemedier.dk.

Søg stillingen
Du søger stillingen ved at trykke på linket i bunden af stillingsopslaget. Frist for ansøgningen er fredag 15. marts 2024. Vi afholder samtaler løbende.

I Nordiske Medier ønsker vi at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset baggrund og orientering til at søge stillingen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Om os
MedtechNews er del af Nordiske Medier, der udgiver fagmedier i Danmark, Sverige og Norge. I Danmark har vi redaktioner i København, Aalborg, Odense og Aarhus. Nordiske Medier beskæftiger knap 40 journalister alene i Danmark, og vores nyhedsbreve når ud til cirka en halv million modtagere ugentligt.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Gem
Virksomhed
Nordiske Medier
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Telefon
9935 3535
Kontaktperson
Casper Birk
Telefon
2249 1303
Adresse
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-02-2024
Udløber
15-03-2024
Kviknummer
LJA-85327319
Jobtype
Fuldtid
Fag
Media