SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
3.324
3.324
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Nordiske Medier

Nordiske Medier

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 02-06-2021

Nordiske Medier søger 3 account managere til ny digital afdeling

Vil du have stor indflydelse på din egen hverdag? Har du evner og lyst til at opbygge og drive et kontinuerligt salg? Er du en positiv og glad person, der er god til at se muligheder og få dem til at lykkes? Så er du måske en af 3 nye account managere i en spændende ny digital afdeling i Nordiske Medier.

Om stillingen
Nordiske Medier ønsker at etablere markedets bedste overvågning af byggeprojekter til Licitationen - Byggeriets Dagblad og på den måde hjælpe kunderne til at drive deres forretning bedre.

Vi søger til det formål 3 account managere som kommer til at udgøre frontlinjen i et fremstød for et nyt digitalt abonnementsprodukt målrettet byggeriet i Danmark. Der er tale om et produkt med et stort kommercielt potentiale, som vi strategisk har høje forventninger til. På sigt har vi ambitioner om at vækste og udbrede produktet til nye markeder i ind- og udland.

Der er tale om foreløbig tre stillinger i en nyoprettet afdeling i Nordiske Medier, så du skal være med til at forme kulturen i afdelingen. Første fase af produktet er klar til markedsføring efter sommerferien, men udviklingen fortsætter og her får du stor mulighed for at sætte dit præg. Du skal i denne proces være kundernes talerør ind i afdelingen.

Du kommer til at spille en afgørende rolle i opbygningen af en digital abonnementsforretning med et stort økonomisk potentiale. Den rette kandidat har mere tre års erfaring med salg og direkte kundekontakt.

Som ny account manager kommer du til at referere til den digitale produktchef. På sigt er ambitionerne, at der oprettes en salgsenhed med egen chef - og det kan meget vel være en af de nye account managere, som kommer til at stå i spidsen for denne gruppe.

Om dig
Jobbet berører alle aspekter inden for salg, forretning og teknologi. Og vi har store forventninger til dig:

 • Du har gode samarbejdsevner og har erfaring med at arbejde i salgsteams
 • Som account manager kan du håndtere store som små kunder
 • Har en videregående uddannelse og mindst 3 års erfaring med salg af digitale produkter
 • Har erfaring med den fulde salgscyklus herunder implementering af løsninger og løbende opsalg
 • Helt konkret skal du kunne være med til at planlægge en effektiv og systematisk salgsindsats - og efterfølgende sikre at ambitionerne lykkes
 • Du forstår hurtigt nye målgrupper og er skarp i segmentering af disse
 • Erfaring med customer succes og partner sales er et plus

Det er også en fordel, hvis du tidligere har arbejdet i byggebranchen og har viden om virksomhedernes udfordringer og ønsker.

Som person er du ansvarsbevidst, ambitiøs og har et stort drive. Du er resultatorienteret og tøver ikke med at afprøve nye ideer for at nå dine mål. Møder du et problem, finder du en løsning.


Vi tilbyder

I stillingen som account manager får du:

 • En helt unik mulighed for at udvikle et nyt produkt med stort potentiale
 • En spændende, udfordrende og alsidig hverdag, hvor din indsats er helt afgørende for afdelingen og Nordiske Mediers succes på det digitale område
 • Høj grad af selvstændighed i opgaveløsningen, men samtidig dygtige kollegaer at sparre med
 • Kort vej fra idé til handling i en moderne virksomhed i konstant vækst
 • Særdeles gode muligheder for faglig og personlig udvikling
 • Ansættelse i en særdeles lønsom og ambitiøs medievirksomhed i København 

Ansættelsesvilkår
Der er gode ansættelsesforhold med lønpakke efter kvalifikationer og pensionsordning. Arbejdssted er på Mimersgade i København. Der er 3 måneders prøvetid i stillingen.

Ansøgning og svarfrist
Send din ansøgning og CV i PDF-format til personale@nordiskemedier.dk

Seneste frist for ansøgning er fredag 18. juni 2021. Vi afholder samtaler løbende herefter og ønsker stilling besat hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte digital produktchef Nikola Zoric på tlf. 22 15 30 95.

Nordiske Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.


Om Nordiske Medier
Nordiske Medier er nordens førende online medievirksomhed inden for B2B-markedet. Vi driver et stort antal brancheorienterede nyhedssites i Danmark, Sverige og Norge og søger konstant vækstmuligheder i såvel det lokale som det internationale medieunivers. Vi beskæftiger pt. ca. 200 medarbejdere i Danmark, Sverige og Norge, og vi indgår samtidig i Det Nordjyske Mediehus-koncernen.

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for, at vores kunder har en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos Nordiske Medier, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor lægger vi stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner, og dette med udgangspunkt i vores værdier Åbne, Modige, Passionerede og Ordentlige. Vi støtter og udfordrer hinanden, skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

Du kan læse mere om virksomheden og vores medier på: www.nordiskemedier.dk


Kontakt
Kontaktperson
Nikola Zoric
Tlf:
22153095
Adresse
Mimersgade 47
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-06-2021
Udløber:
18-06-2021
Kviknummer:
LJA-82192581
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Media,
Salg & Kommunikation
Job fra denne arbejdsgiver
Storkøbenhavn¤Fyn
Frist: 
16-07-2021
København, Storkøbenhavn
Frist: 
30-06-2021
¤Storkøbenhavn
Frist: 
30-06-2021
Storkøbenhavn
Frist: 
30-06-2021
København, Storkøbenhavn
Frist: 
21-06-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.